Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 abi bunu nasıl androide ekliyoruz. playstoreda yok, login olunca download linki çıkmıyor, ana sayfadan da subscribe ol gelince haber verelim linki var. ama acc settingsde android ios devices kısmı var? buneoluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 manual ayarlıyorsun. l2tp filan. login ol cybere browserden solda devices var. tıkla androide aşada manual anlatımı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 https://support.cyberghostvpn.com/index.php?/CGVPNDE/Knowledgebase/Article/View/403/157/configure-openvpn-for-android--4x okey tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 çok dandik şu cyberghost, aldığıma pişman oldum neyseki 7dolar ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ios app fena deil ben kullanmaya basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 VPN firmalarını hiç bilmiyorum, bu kaliteli bir firmamı yani almaya değer mi? Zaten bir senelik beleş yapmışlar Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 1 yıllık free veriyor. http://internetisfreedom.com/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ben bunu aldim $7'a kullanmiyorum bile. Private Internet Access kullaniyorum. Cok kopuyor ve cok yavas. Zaten serverlari genelde dolu oluyor. Bos serverlari premium serverlar onlarin da ucreti ayri. Kisaca, http://www.privateinternetaccess.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Private internet access aylık 6$ ücreti dışında prem server için farklı ödeme mi gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Yıllık 39$ verip alıyorsun PIA. Ek ödeme yok. Aylık almanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 romania kullanın gayet güzel online film izliyebiliyorum takılmadan bir de yanlıs hatırlamıyorsam 6 yerden aynı anda kullanımı destekliyor. cepten twitter'a gir evden torrent cek,film izle... Eşe dosta ver onlarda kullansın vs vs... bu fiyata daha ne olsun baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 link verseydin i,yi olurdu hani 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 ilk entry'ye bi baksaydın hani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 GreenPeace77 said: Private internet access aylık 6$ ücreti dışında prem server için farklı ödeme mi gerekiyor ? karismis ustteki yazdigim kusura bakma. o premium server olayi cyber vpn mi ne onun icin, onu almayin yani. private internet access on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 lan para verdigimiz seyi beles veriyolar durzuler bi tane serveri adam gibi calisiyor zaten gerisi yavas baya. onu da yukarda biri soylemis cok lazimmis gibi, herkes yuklenir simdi o da gocer iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 frankfurt ve isviçre de gayet iyi. romanyadan iyi hatta. çek cumhtaki de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 şimdi burada hız açısındnan; ülkeye en yakın servis de mesela almanya yerine romanya farkediyormu? yada hissedilmezmi bu fark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 abanın beyler http://www.pclabs.com.tr/2014/03/22/cyberghosttan-turkiyeye-ozel-kampanya/ http://internetisfreedom.com/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 tunnelbearda sanırım 5 dolarlık paketi alana 1 yıl veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 bu paket var bende de tüm serverlar açık değil bunda. kalabalık saatlerde sıkıntı oluyor. çek cumhuriyeti düzgün çalışıyor bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bende aldim pek kullanmiyorum. Bazen normal gibi ama genelde asiri yavas calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 bitmiş mi lan 20000? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Aldım bir senelik Tunnelbear, Youtube da gidince artık işin boku çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 site açtım o kadar abanın, burdandevam.org . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 GreenPeace77 said: şimdi burada hız açısındnan; ülkeye en yakın servis de mesela almanya yerine romanya farkediyormu? yada hissedilmezmi bu fark ? Almanya en iyisi olur... Tabi müşteri sayısıda önemli o an yoğun olabilir server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar