Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bingildak said: parmak atsaydın, çıkardığını yalar yutardın. öyle hemen enzimlemez mide. parmak atıyorum ama boşta kalan yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ne demek istediğini tam olarak anlayamadım noyzura. biraz daha açık olur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ağzından yuttuğu oradan çıkıyor mu peki? enerjini geri alabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 tam o noktada bir çakra merkezi var. Kök çakra deniyor. Oraya yaptığın sihirli dokunuşlar partnerinin enerjisini körüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 onu sormadım ki ben sana. senin ağzından verdiğin enerji, parmak attığını* söylediğin diğer yerden çıkıyor mu diye sordum, sen tekrar yut diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 beyin bedava (sorduğun soru cevap verilesi değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Noyzura said: bingildak said: parmak atsaydın, çıkardığını yalar yutardın. öyle hemen enzimlemez mide. parmak atıyorum ama boşta kalan yerlere. verdiğin yanıttan sonra bedava olsa da herkese ulaşmadığını görüyoruz. tedarik zincirinde kopukluk var demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 anlayış niyetinde olmayan bir adamla harcayacağım 10 dakikayı , anlayış niyetinde olan kişilerle harcamaya meyilli oldum. Sanırım bu paticik için güzel birşey.. benim için ve diğerleri içinde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Noyzura said: yok ya.. amatör snowballingciler... bana geri verecekleri enerjiyi heyecandan yutuyorlar falan.. anlayışla karşılanacak türden, hepimizin sorunlarını dile getirmişsin adeta. canım benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 noyzura senin enerji bittiğinde nereden şarj ediyorsun? Kalın uçluyla mı ince uçluyla mı şarj oluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ben açtım işte scarlett'ın memeleri diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 totemic said: paticik olarak canımız baya sıkkın bu belli. sansasyon yaratacak başlık için gerekliler; - Noyzura - Sequo - Bıyık - Çetintaş - Exoudus - Xunn - 0ne bunlardan en az 4 tanesini tartışmanın içine çekersen işte o başlık efsane olur. forum kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Fıstıkı kız remake veya Fıstıkçı kız 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Fıstıkçı kız geri döncek ama bir ricası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 http://static3.fjcdn.com/thumbnails/comments/no+im+sorry+_72bd0483ff0232fbda9b1d75ced6405a.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 olum nasıl süper bi başlıktı lan o fıstıkçı kız bombalar arka arkaya patladı. aynı o başlık gibi , içinde seks , ban , tartışma , özel hayat ifşası olan bi başlık açmaktı aslında amacım ama işte forumdan kimseyi tanımadığım için böyle bişey yapamadım. tüh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Hadi piramit yapalim. Ban falan derken sansayonel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 NoTwisT said: Hadi piramit yapalim. Ban falan derken sansayonel olur. hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Kaça kadar gidiyor piramit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 iyonosfere kadar gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 totemic said: NoTwisT said: Hadi piramit yapalim. Ban falan derken sansayonel olur. hadi çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hiç cesur değilsiniz.. paticik ölmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 diaboliq said: ... merkür ün arkasına falan saklana saklana gelmiş... ...güneşten kopan bi parçaymış... ...soğumuş falan kaskatı olmuş... TSHAhahahhaghagahghgagfgfgahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 an itibariyle paticikte hiç dram yok. günceli bitcoin diye ne olduğunu bilmediğim bişey işgal ediyo. çok sıkıcı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Zikko said: totemic said: NoTwisT said: Hadi piramit yapalim. Ban falan derken sansayonel olur. hadi çok heycanlı ben hala piramitin servera zararını çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar