diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 üfff hem nasıl. biraları falan hep kafaya dıgırılarım. hep fondip. çok pis alkol içerim ama sarhoş olmam. bide bezelye çok sevmiyom ben. bi taze fasulye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 2 birada sarhoş olurum. bezelye ve taze fasulye en sevdiğim yemeklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ben istersem sarhoş olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Birayla sarhoş olmam, çakırkeyf olurum sadece. 5'den sonrasını içemem ama. Rakı-Balık severim en çok. Bak canım çekti şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ahahaahahahah u....u falan kullanırım. çok havalıyım. dövmelerim var kızlar hep hasta bana. çok badass bi karakterim mahallede. mahalle maçılarında hep ilk 7 çıkarım. o gün maç kadrosunda olmasam bile mahalleden elemanlar evin içine camdan gollük orta yaparlar. hep içtiğim alkollere top çarpıp halıya falan dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 15 aydır içmedim lan çok gereksiz bişi viski içmiştim bi 2 ay önce 100-200 ml falandır o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 çok pis içerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ballı fiskiyi hanginiz tavsiye ettiyseniz aro, negzel bir şey lan o bildiğin ab-ı hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 istiklali başından sonuna tren rayının ortasından elinde şarap şişesiyle içe içe geçmiş adamım olum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sıgara içmem tömbeki içerim. harici ciğerlerim var. tömbeki içerken onları takarım. cinsel anlamda aktifim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sıkıyosa fatihde iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 SARHOŞSUN SEN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 max 5-6 bira yada 5 duble rakıdan sonra kafam güzel olur.duracağım yeri bilirim 5-6 bardak üstüne hiç çıkmam.selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 soda içerim limonda katarım 2den sonra reflü yapıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 doğduğumda imamın kulağına ezanı ben okumuşum. kendi adıma kendim karar vermişim. sarhoş değilim sadece canım çok sıkılıyo. 1 yudum bile alkol almadım. gözlerimi beğenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Ben epeydir içmedim, ama içince hayvan gibi ağlıyordum. Bayağı çok kötü gözlerim doluyordu aniden tutmaya çalışıyordum kendimi, çok hisliyim alkol cidden bazı bünyelere göre bir şey değil. Ama çoktandır içmedim de, hiç de öyle aşırıya gittiğimi de hatırlamıyorum ama genelde iyi hissedeceğim yerde daha kötü olduğumu hatırlıyorum. İntihar falan ederdim muhtemelen öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 aşure yeniyo mu içiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi kıvamına göre değişiyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Masakari said: ballı fiskiyi hanginiz tavsiye ettiyseniz aro, negzel bir şey lan o bildiğin ab-ı hayat. Patide görüp aldım ben de, mok gibi. Zaten Jim Beam sevmezdim, daha bir tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Niye lan ben çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 fiyatı düşük alkolleri tercih etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Alkol kimyasal C2H5OH ... dikkat edin öyle kimyasal kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sinekle konustum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar