Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ofise hediye gelen dandik plastik dart sayesinde dart sevdasına düştüm bugün kadıköy den başlangıç için güzel gibi duran bi board aldım WORLD champions bristle dartboard markası. Bostancı trafikte de baya oynadım round the Clock u falan çok uzatmadan bitirebiliyorum ama daha çok fırın ekmek yemem lazım. Yeni başlayan biri için var mı tavsiyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 2 gün sonra sıkılacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 önce çarpım tablosunu ezberle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ilk başlarda çok süper gözüken, sonraları bir daha oynamak bile istememe durumuna getirecek kadar sıkan oyunlardan birisi. oyun mu spor mu artık hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Aritmetiğin kötüyse bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Bi dart klubune veya sik oynayan yere git/ veya bunu ustune calisan hobi evine git. Farkli dart agirligi, uzun veya kisa shaft, genis flight, dar flight vs hepsini denedikten sonra kendine uygun bi dart onerirler sana. Bir kac atistan sonra elinin yatkin oldugu atis stiline gore 21grlik (hafif) uzun shaftli biseyler veya tam tersi 24gr(agir) kisa shaftli biseyler secebilirsin. Parana gore de winmau dan entry veya advanced level bi set alicaksin. Muhtemelen tungsten alamazsin bu seviyelerde ama celik veya princ bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 valla geçici heves mi değil mi bilmiyorum ama çok keyif alıyorum şimdilik oynarken, sonra nolur bilemiyorum. sağol kharon verdiğin bilgiler için, aşağı yukarı aynı şeylerden bahsediyor herkes çeşitli dartlarla oynadıkça eline hangisi oturuyor anlıyormuşsun. mesela şu an oynadıdklarım bile gayet güzel geldi bana hiç bir fikrim yok açıkçası iyi mi kötü mü dartlar =) şimdilik evimde alıştırma yapıcam, ileride de birileriyle buluşup oynarım illaki. board konusunda da 80 liraya fena bir seçim değil gibi duruyor aldığım ama bugün oynadığım windmau blade4 board gibi değil kesinlikle. çok seversem zaten ileride kıyarım paraya her türlü çok daha kaliteli bir board alırım. dart olarak tercihin nedir peki senin tavsiye edecek olursan ne önerirsin? içinden 3 adet çıktı 1 set daha alırım kız arkadaşımla oynarız illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 gta 5 oyna. ben bu kadar yıldır dart oynuyorum, gta 5 oynayınca asıl kurallarını öğrendim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Alacagin dart kesinlikle atis stiline gore cok degisir. Youtubedan vs farkli atis stillerine bak, kendi elindeki dartlarla farkli sekillerde atislar yap. Bu sekilde sana en dogal gelen pozisyona uygun dart arastir. Atiyorum mesela; hafif bombeli ve yavas atiyorsundur. Bunun icin genelde uzun shaftli, hayli hafif tungsten , hardtip, buyuk flightli bi kombinasyon kullanirsan muhtemelen daha rahat edersin. veya Benim gibi straight aticisindir. 24-25gr lik tungsten veya aluminum dartlarla short shaft, small flight kullanirsin. Tarzini secip istedigin agirliga karar verdikten sonra dart bulmak hic sorun degil , yuzlerce kombinasyon var sonucta. Board olaylarini hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kharon sen ilgin olan her konu hakkında yüksek lisans tezi yazacak kadar bilgi sahibi olmak zorunda mısın? Bu kadar bilen adam görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gtada dart daha zevkli,hem altında bugatti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kharon şu dönen flightlar steel tip'lerde var mı? nasıl onlar, dandik duruyor da enteresan geldi, iş görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kharon'un dediği gibi bir çok çeşidi var dartların. ben direk deneyip 24gr tungsten ile başlamıştım. sonra 22 ye düştüm. alacağın yerde board vardır zaten denersin. oklar boarda saplanınca flightlar aşağı bakmayacak, ana kural bu. atış stiline göre bir çok seçenek var. bombeli atıyorsan damla ok var mesela, ağırlık merkezi önde. cricketin kurallarını öğrenip onla başlayabilirsin. 501 e göre daha eğlencelidir ama asıl oyunlar 501 den döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Holy said: Kharon sen ilgin olan her konu hakkında yüksek lisans tezi yazacak kadar bilgi sahibi olmak zorunda mısın? Bu kadar bilen adam görünce sinirlerim tepeme çıkıyor. Bir kac konuda iddialiyim sadece, onun disinda -mesela dart- sadece amatoru eglendirir. Tanisik olmadigim bir konuyu bilen bulunca sorup bunaltirim, ogrenirim. O zamana kadarkiler hosuma giderse kendim okumaya/yapmaya devam ederim. Dart mesela bunlardan. @xaty Abi saniyorum spinner shaftlardan bahsediyorsun. Shaftlar her dart icin kullanilabiliyor zaten ama genelde en cok steel tip icin kullaniyoruz. Hem de onun icin tasarlanmis bisey. Olay su: cok siki gruplanmis dartlar atmak istedgin bi durumda (atiyorum bullseye olsun orneklemesi kolay), ayni noktaya attigin dartin diger dartin flightina carpip yere dusmesi, veya bullseye bulamama gibi olasiliklarin var. Spinner lar bu carpismada flight in carpismadan dolayi sabit durmasini engelleyip yanyana durabilmelerine imkan veriyor. Haliyle evet faydali dezavantaji ise kuyruk kismina ekstra agirlik eklemis oluyorsun. Atis tarzinda hafif modifikasyonlar , cok agir bi alisma donemi vs gerektirebilir. Benim oyun bilgim 0, laraken isi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tek sorun ağırlık ve ağırlık merkeziyse sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eve elektronik dart alayım diyorum da hepsiburada da bulamadım kadıköyde var mıdır bu tür ürünleri alabileceğim bir yer veya internetten alabileceğim başka güvenli hızlı teslimatlı bir yer (gittigidiyor hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 elektronik dart ne ya kendi kendine mi atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 iğnesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 atıyosun sana geri atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 dart dahtası demek istemiş dahta yokmu dahta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar