axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Yapmıyorum tabi ki ne işim olur lan crossfit mrossfit saçma salak şeylerle. Yalnız killer artık taunt immune olmuş , kiminle eğlenicez biz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 fg ldsf lan tam nerde yapıyosun diye yazmaya gelmiştm ya ne kadar dalga geçsem de HANİ en azından ağırlık kaldırılan bi spor olduğu için yapan yapsın. resmi sertifikası olan yerde yapsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 beyler orta pizza siparişi verdim yanında beleş 1 litre kola geliyo. Kendimi iğrenç hissediyorum. kolaya dokunmuycam tek tesellim o şimdilik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 çok içni giderse al bi iki yudum bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Diyet kola söyleseydin bari. Şeker, özellikle de glikoz fruktoz şurubuyla yapılanlar bir numaralı düşman çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 axedice said: Diyet kola söyleseydin bari. Şeker, özellikle de glikoz fruktoz şurubuyla yapılanlar bir numaralı düşman çünkü. zero söyledim gerçi hiç inanmıyorum hepsi aynı şeyin laciverti gibi geliyo. Achievement ı görebiliyorum ama, daha önce oturup 2 büyük tek başına bitirebilen adamken artık 1 orta kesiyo fazla fazla. Mide küçük sağlıklı porsiyonlara alıştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 zero practically 0 kalori abi. ister hepsini iç istersen lavaboya dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 zero içilir arada ya içine hafif limon bide diğerleri çok şekerli bayık tatları var insanlar nası içiyo bilmiyorum zaten abi crossfit kardiyoluk tam crossfit tarzı idman yapıyorum bende 2 haftada 1 falan zevkli oluyo da crossfit yarışmasına katılan adamların hiç biri crossfit yapmıyo bu arada gösteriş olsun diye crossfit antreman videosu paylaşıyolar o kadar hani bunun insanlara bi mesaj vermesi gerekir zaten :D yapan yapsın tabi gene dayanıklılık için falan güzel öyle shred ve iri vucut falan olmuyo crossfitle fazla, amacınıza uygunsa yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 agırlık hafif gelmeye basladı baya yenisini alana kadar gogus sırt 15x4 yapsam ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Cheaz said: agırlık hafif gelmeye basladı baya yenisini alana kadar gogus sırt 15x4 yapsam ne olur 1 hafta geri atar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Cheaz said: agırlık hafif gelmeye basladı baya yenisini alana kadar gogus sırt 15x4 yapsam ne olur en yoran hareketler 5 set yap sonra diğerlerine geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 elma said: Cheaz said: agırlık hafif gelmeye basladı baya yenisini alana kadar gogus sırt 15x4 yapsam ne olur 1 hafta geri atar =) ya 5 kg bench yapıyorum iste sag sol dambılla kollarımı sakatlamıyım diye sordum emin olamadım 3 kg dan yeni arttırdımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Bence bosuna eklemlerini yoruyorsun. Barfiks cek, farkli pozisyonlarda sinav cek. 3,5 kg ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 3-5 kg la ne eklemi yorulcak abi 80 yaşında kadın sanki :D ayrıca adam da 21kg lık mı ne dumbell var diye hatırlıyorum o hafif gelmeye başlamış doğrudur, 1 hafta geri atar ne onu anlamadım wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ksIYoDn-b8o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ciddi degildim lan 15x 2 daha aldım 70 kg a cekicem su dumbell press i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 3,5 kg la göğüs basan adama barfix çek demek de muhteşem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 adamlar biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 nasıl ya, toplam 10 kg ile mi bench yapıyosun 30 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 suan ki dumbell agırlıgı 21 iste 15 daha alıp 35 e cıkartıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 elma said: http://www.youtube.com/watch?v=ksIYoDn-b8o ince kemikli deyince kapattım sdfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 gıbrıslı herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 survivor meter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Cheaz said: ya 5 kg bench yapıyorum iste sag sol dambılla kollarımı sakatlamıyım diye sordum emin olamadım 3 kg dan yeni arttırdımda Bunu okuyunca hakikaten 3-5 kilo ile calisiyor sandim. Eklem konusuna gelince bazi ariza programlar var. Body Pump mesela. http://1.bp.blogspot.com/-YRpeCp0hWCY/T6pbSApuCbI/AAAAAAAACNs/6e73MycSfKY/s640/bodypump-class-f.jpg Dusuk agirlikla ayni posizyonda durmaktan oturup kalkmaktan her yerin agriyor. Bir kac kere gitmistim. Bence eklemleri gereksiz zorluyor. Gittigim spor salonunda yillardir gidenler var sismanlar hala sisman, zayiflar daha da zayif :) Crossfitten daha sacmasi var mi deseniz ben bu derim. Hatta esim gitmisti. Bari yanlis tuttugundan (el bilek duz olacagina bilekten 90 derece kirip tum agirligi bilek eklemine bindirmis) eklem sivisi elinin ustunde baloncuk yapmisti. Bende boyle bisey kaiyor sanistim. Simdi de 70 kg dumbell yazmis. 35'er kg her bir elde? abovv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kendime bir plan hazirladim fakat emin olamadigim bi konu var. Gün 1 Chest + Bizeps Gün 2 Back + Trizeps Gün 3 Leg + Shoulder Her bölgeye 3x15'lik setlerle calisiyorum. Ama sirt calisirken bizepsler de ister istemez devreye girmis oluyo. Acaba dedim bizeps ile trizeps'i yerini mi degistirsem. Bilemedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar