incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi 200g et ile nasil doydun ya? ben bi oturusta en az 400g et yiyorum haftada 3-4 gun et ama birakicam vegan olucam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 incdarkness said: abi 200g et ile nasil doydun ya? ben bi oturusta en az 400g et yiyorum haftada 3-4 gun et ama birakicam vegan olucam ben abi hardcore yapmıyorum burdaki üstadlar gibi. Kilo verme amaçlı olduğundan yetiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 incdarkness said: abi 200g et ile nasil doydun ya? ben bi oturusta en az 400g et yiyorum haftada 3-4 gun et ama birakicam vegan olucam ben adam kilo verecek lan bizim gibi külçe külçe mi yesin sldkjnmslkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben alamiyorum ki sdfgh aldigimi geri veriyorum direk neyseki 67 kilo hallerime donmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 beyler kafama bişey takıldı whey dediğimiz hayvan proteini değil mi? herkes peynir altı tozu diyo benim kafam karıştı. çömezleri aydınlatırsanız seviniriz. beast mode on beyler. elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 abi internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 peynir altı suyu tozu derkenvde bu beyaz peynirdeki gibi su değil yani, sütten peynir elde edilirken çıkan suyun toz haline getirilmesi whey işte bcaa oranı en yüksek protein sayılır %10 olması lazım ve kana hızlı karışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Whey_protein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sağolun abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 go hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kahvalti yapmadan spora gittim, bütün günüm mahfoldu... bayilicak gibiydim. Bir daha asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 gaza gelip bende yapmıştım öyle bişi gerçi toplamıştım ben 1-2 saate ama antreman sırasında bok gibi olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 dün 4 saat uyudum, sabah kahvaltımı yapıp 2 saat sonra gym e gittim 2 saat yardırdım, eve gelirken ulaşımda uyuyakalıcam diye korktum o kadar ölmüştü vücut, kendimi yatağa attım şimdi de uyuyamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quick question: zayıflama objektifim var. 1 saat kardio üzerine 1 saat ağırlık (az kilo çok reps) yapıp 25 gr shake çakıyorum. Spordan tam önce l-carnitin alıyorum cardio kısmı için. Bununla birlikte de bir shake alayım mı? insanlar genelde gymden önce ve sonra shake çakıyolar, ama benim durumum için bilemedim öncelikli hedef kas değil çünkü, zayıflamaya destek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 elma said: quick question: zayıflama objektifim var. 1 saat kardio üzerine 1 saat ağırlık (az kilo çok reps) yapıp 25 gr shake çakıyorum. Spordan tam önce l-carnitin alıyorum cardio kısmı için. Bununla birlikte de bir shake alayım mı? insanlar genelde gymden önce ve sonra shake çakıyolar, ama benim durumum için bilemedim öncelikli hedef kas değil çünkü, zayıflamaya destek olarak. carnitin shakesiz cok kotu oluyo lan cak bi 20g whey spordan oncede para bolsa tabi sdfgh yoksa cakma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Once icen tanimadim ben daha.. Yanlis demiyorum ama eminde degilim bu konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Kanuni said: Once icen tanimadim ben daha.. Yanlis demiyorum ama eminde degilim bu konuda.. bunlar çok güzel yorumlar ya. Bu sporda herkes atıp tutuyo bişeyler, emin olmayanın emin değilim demesi kadar güzel bir şey gelmiyor kulağıma artık bu konularda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ne yaparsan yap gelisiyor sonucta vücut herkes haklı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Jaegerjaquez said: gaza gelip bende yapmıştım öyle bişi gerçi toplamıştım ben 1-2 saate ama antreman sırasında bok gibi olmuştum ardanın bu konu hakkında bi fikri var akşam konuşuruz. ben bikere aç gittim rekorumu kırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VCBx4drSa_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Watch an epic squat-battle between a Powerlifter, a Weightlifter, a Strongman and a Bodybuilder. İlginç bir çekişme yakında deadlift versionu da geliyor. Weightlifter şaşırttı beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 güzel vidyo. kazanıcak adam sıfatından belli gerçi de diğer birinci şaşırttı harbi. geri kalan iki belliydi öyle olcağı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Cheaz said: http://www.youtube.com/watch?v=VCBx4drSa_8 08:19 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ayrıca videonun yorum kısımlarında da bilgilendirici cevaplar var (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Tekrar vücut gelistirmeye basladim vol.897 Kas gruplarini 3 güne böldüm. Planimi hazirladim. Motivasyonum da tamam. Tek eksik beslenme ve protein tozu. Simdi antreman sonrasi icecegim shake'i cardio öncesinde, agirlik calistiktan hemen sonra mi icmeliyim yoksa 60dk'lik cardio sonrasinda mi? Vücut tam olarak ne zaman ihtiyac duyuyo protein'e? Yoksa antreman öncesi mi icice ? Yag yakabilmek icin baska takviyeler var mi? simdiden tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar