Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 la herkes oynuyo diye bastım ne olduğuna dair bi fikrim bile yok hadi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Oyunu begendim aksam eklerim insanlari falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dreagloth ve arabeni ile densize ve bana ulaşabilirsiniz. Bu arada aente nin verdiği ben de çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bugün bir video hazırlayacağım. Başlangıç için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği hakkında. Seçimlerinize göre ilerlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oha ya. kısa birşey yapayım dedim 30 dakika sürdü. kim upload edecek bunu :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Baslik guncellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bugün eve gidince kurucam oyunu ama 2 hafta sonra bırakırsanız gelir meme ucunuzu sıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Tabii ki 2 hafta sonra gene biri buna benzer bir topik açacak, şu an gaza gelenlerin %80'i MH'u oynuyor olmayacak. 2 hafta iyi bence hype açısından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 f2p oyun 2 hafta gotursun daha ne isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oyun güzel ya daha önce oynamıştım. öyle p2win gibi bir hali de yok zaten. dediğiniz gibi 2 hafta götürse kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yani 2 hafta oynadıktan sonra oyundaki potansiyeli görürsünüz. Bakalım adamlar bu potansiyeli kullanabilecekmi orası önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Abi girip champions online oynayalım MH oynayacağımıza lan :S O degile ben evede açtım, o kasıla dursun arada champions online giricem, mhyi sevemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yalnız sayfalarca, eve, gw2, uo üçgeninde tartışıp 1 sayfada marvel'e başlamamız da iyi oldu fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 İndiriyorum ben de.1 2 saate biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Kendimi GW2'ye hazırlamıştım, hani iddiadaki banko maçtır diye, bir de baktım HULK, Gambit fln bu da gol olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 dragon's prophet çok mu kötü? son dönemde denemiş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ko oynayanların yazılarını okumuştum. Ko culara tavsiye ediyorlardı :P. artık trollermi bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 aşırı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Marvel Heroes'dan aşırı bir tat alamadım doğrusu, Sanırım hns olmasından dolayı, gerçek bir mmo keyfi veremedi. Karakteri tamamen kontrol ediyormuşsun hissi vermiyor, Pvp yapmadım (düzgün bir pvpsi var mı onuda bilmiyorum gerçi) ama düşününce karaktere bağlanmıyorsun bir wow, bir anarhy online gibi. Daha çok karakteri max'lıyım sonrasında bakarım dalgama durumu var. Max'lama süresi fln aşırı sıkıcı, ve oyun yapısı gereği bence karaktere bağlanmadığınız için bayık geçiyor. Yine son seviyeye gelinir bir şekilde fakat, herolar arası geçiş yapmak bir heroya bağlanma hissini de baya öldürüyor. Ve dediğim gibi pvp kısmı balon sanırım şu ara. Neyse ben yine Rift diye ortaya atayım da :) , en azından pvp yapmak isteyen, çok kişi gelmese bile şöyle 4-5 kişi battlegroundların tozunu attırmak isteyen olursa ÖM atsın. Yeni char açabilirim sizinle, healerım ztn. Milletin kafasına vura vura gideriz. Düşük lvl, yüksek lvl her türlü pvp,dungeon fln akarız. WOT oldu biraz pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 aslında kafayı çalıştırsa ya da adam gibi bi yöneticisi olsa tera silip süpürebilirdi mmo olayını ama yok, adamlar yapmışlar paket olarak teslim etmişler sonra dönüp bakmamışlar gibi sanki . yine de eğer guild varsa zevk alınabilecek bir oyun tera .. ben 60 sorc yaptım sonra tek kaldığım ve aşırı casual olduğum için sıkıldım . pvp serverinde global de şu guild şuna savaş ilan etti - guild vd guild berabere sonuçlandı falan duyuruları geliyor sistemden . güzel bişey . wildstar videlarını izledim .şu mobların saldıracakları yöne attıkları kırmızı dalganın benzeri tera da var .kırmızı laser şeklinde kısa süreli . yapay zekaları da daha iyi gibi teradakilerin.. dodge yapıyor . arkaya geçiyor . fake atıyor stun yemiş gibi falan .. wildstar biraz donuk ve yavaş geldi bana tera ya göre . oynasak farklı olur belki . kısaca tera şu an free olan oyunların arasında en mantıklısı gibi duruyor . en azından grafik olarak yanına yaklaşabilen mmo çıkmadı henüz . kostüm hikayesini suyunu çıkarana kadar geliştirmişler . ortalık prof görünümlü vatandaşlar , plaza ofis kıyafetliler , afro saçlılar , bikinililerden geçilmiyor. yazınca yine canım çekti oyunu iyi mi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 tera'ya optimizasyon lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sana yeni bilg lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 said: kostüm hikayesini suyunu çıkarana kadar geliştirmişler . ortalık prof görünümlü vatandaşlar , plaza ofis kıyafetliler , afro saçlılar , bikinililerden geçilmiyor. Şu gayet leş birşey yalnız. Bir oyunda en nefret ettiğim şeylerden biri. Direk soğuyorum görür görmez. Ne yapsakta para kazansak diye evrenin içine ediyorlar... @Saeros Tera'nın optimizasyonu gayet iyi. O grafiklere rağmen yağ gibi oynuyordum ben oyunu hiçbir fps düşüşü vs. yaşamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Saeros said: tera'ya optimizasyon lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar