Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuşturucunun zararları

fenn

Öne çıkan mesajlar

Bunu nasıl buluyoları hiç bir zaman anlamadım lan. Hani tanıdığın varsa kolayda , ya yoksa?

Mesela şuan ben ot kullanmıyorum , kullanana bi tane bile tanıdığım yok , nereden nasıl bulunur öyle bir durumda düşün düşün aklıma gelmiyo napıyolar ilan mı veriyolar emenike :D
Sosyal ağlarda paylaş

KehKeh said:

SeaGle said:

Abi uyuşturucu direk çocukluk ya.

Eğlence kafası istiyorsanız arkadaşlarınızla alkol alın, rakı sofrası kurun, bişeyler yapın. Ergen gibi uyuşturucu kafası kovalamak nedir.

:)-D eğlence kafası

ben keşkül yiyorum arkadaşlarımla.

asıl yasak olması gereken alkol (td) . (Dolapda Jag i biten zavallı)

http://en.wikipedia.org/wiki/File:HarmCausedByDrugsTable.svg
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

KehKeh said:

SeaGle said:

Abi uyuşturucu direk çocukluk ya.

Eğlence kafası istiyorsanız arkadaşlarınızla alkol alın, rakı sofrası kurun, bişeyler yapın. Ergen gibi uyuşturucu kafası kovalamak nedir.

:)-D eğlence kafası

ben keşkül yiyorum arkadaşlarımla.

asıl yasak olması gereken alkol (td) . (Dolapda Jag i biten zavallı)

http://en.wikipedia.org/wiki/File:HarmCausedByDrugsTable.svg

Alkolun başta olmasının tek nedeni trafik kazaları :) reflex götürüo aga yapcak bişi yok
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

öf çok kötü
40 yıllık metamphetamin kampanyasını uyuşturucunun zararları diye sunmuşlar. rezalet.

bunu bilen adamın bu kampanyaların dandikliğini anlayıp soft-drug'lara sıcak bakması işten değil hehe.

Meth vs uyuşturucu diye geçiyor. Reklamı koymuş olmaları mı rahatsız etti?
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

yav said:

öf çok kötü
40 yıllık metamphetamin kampanyasını uyuşturucunun zararları diye sunmuşlar. rezalet.

bunu bilen adamın bu kampanyaların dandikliğini anlayıp soft-drug'lara sıcak bakması işten değil hehe.

Meth vs uyuşturucu diye geçiyor. Reklamı koymuş olmaları mı rahatsız etti?

Cehaletle yüklü sözde insanları tehlikeden korumak üzere yayınlanan bir haberin amacına uygun olmadığı gibi imajların gerçekte sadece meth'le ilgili oluşundan ötürü diğer uyuşturucu adı altında satılan bilumum diğer maddelere teşvik dahi edebileceğini düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...