Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Curse Of Chucky Scare Prank At The Bus Stop

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

hiç komik değil o çocukların ve köpeklerin psikolojisini düşünebilecek bir tane akıllı canlı yok mu orada? bildiğin sinirlenip sövdüm burada izlerken.. Kim verecek çocuklarda ve köpeklerde bıraktıkları hasarın hesabını? trafik akışı da görüldüğü kadarıyla engellenmemiş ya bir kaza olsaydı..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ben gif'i gördüğümde de gariplemiştim. otobüs durağında yapıyorlar şunu. can havliyle biri yola atlasa arabaya bakmadan ve çarpılsa geberse ne olacak? böyle şaka mı olur lan. onu gördüğün an aklın çıkar ne aklında yol kalır ne trafik, başlarsın koşmaya.

öyle her an rastgele yapmıyorlar. Bu tip işlerde trafik duruma göre vs. tamam ortalık temiz bunlara yapabilirsin, serbest çık vs. gibi komut alıp, şakacı fırlıyor.

Zaten fark ettiyseniz videolarda ortalık hep bomboş iken çıkıyor Chucky

Ayrıca geneli komik değil evet, ama o üçüncü sıradaki tipler videoyu bambaşka boyuta taşıyor asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

yok lan komik bence, ama ciddi anlamda o iki elemana, köpeklerin de korktuğuna bayağı güldüm. Zaten ona güldükten sonra copy'e bastım, video bitince paste yaptım buraya asdfasd

Birde evet şakalarda böyle önlemler alınıyor. Zamanında çok zararları dokundu çünkü, deli gibi tazminat ödeyen programlar vs. var örnekleri.

Yani onları düşünmeden yapıyorlarsa zaten GG...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...