Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Son zamanların en iyisi, özellikle 3. sıradaki iki elemanda acayip güldüm. Karşı koyarak kaçmaları efsanevi asdfasdf http://www.youtube.com/watch?v=oWOKgal-NLo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi bunun gifi vardı galiba forumda bi yerde. soracaktım nereden diye. +rep sdfsdfsd süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ulan 3. De kopekler dear korkuyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 hiç komik değil o çocukların ve köpeklerin psikolojisini düşünebilecek bir tane akıllı canlı yok mu orada? bildiğin sinirlenip sövdüm burada izlerken.. Kim verecek çocuklarda ve köpeklerde bıraktıkları hasarın hesabını? trafik akışı da görüldüğü kadarıyla engellenmemiş ya bir kaza olsaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bizde yapsalar biri ağzını burnunu kırardı bunun ahuhuahu Tam chucky gibi koşuyo koptum aksam aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ben hic eglenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Köpeklerin psikolojisi yorumu videodan fazla güldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Çok meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben gif'i gördüğümde de gariplemiştim. otobüs durağında yapıyorlar şunu. can havliyle biri yola atlasa arabaya bakmadan ve çarpılsa geberse ne olacak? böyle şaka mı olur lan. onu gördüğün an aklın çıkar ne aklında yol kalır ne trafik, başlarsın koşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 quixef said: Köpeklerin psikolojisi yorumu videodan fazla güldürdü beni. Niye güldün gardaş köpeklerin psikolojisi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 of köpekler çok iyi olm. direk kaçıyolar lan ya panik olup saldırsalar falan asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bingildak said: ben gif'i gördüğümde de gariplemiştim. otobüs durağında yapıyorlar şunu. can havliyle biri yola atlasa arabaya bakmadan ve çarpılsa geberse ne olacak? böyle şaka mı olur lan. onu gördüğün an aklın çıkar ne aklında yol kalır ne trafik, başlarsın koşmaya. öyle her an rastgele yapmıyorlar. Bu tip işlerde trafik duruma göre vs. tamam ortalık temiz bunlara yapabilirsin, serbest çık vs. gibi komut alıp, şakacı fırlıyor. Zaten fark ettiyseniz videolarda ortalık hep bomboş iken çıkıyor Chucky Ayrıca geneli komik değil evet, ama o üçüncü sıradaki tipler videoyu bambaşka boyuta taşıyor asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 darkrider yeterli desteği alamayınca çok komik değil aslında ehehe moduna girip kıvırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hahahha bi de her zaman yapmıyolar dikkat ediyolar hassasiyetlerimiz var! diyerek de çark etmiş ya hsdfsfds ayrıca bence kompe feyk, cast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Çok güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yok lan komik bence, ama ciddi anlamda o iki elemana, köpeklerin de korktuğuna bayağı güldüm. Zaten ona güldükten sonra copy'e bastım, video bitince paste yaptım buraya asdfasd Birde evet şakalarda böyle önlemler alınıyor. Zamanında çok zararları dokundu çünkü, deli gibi tazminat ödeyen programlar vs. var örnekleri. Yani onları düşünmeden yapıyorlarsa zaten GG... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 burda olsa direk taş alıp atarlardı kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 o iki gay telefonlarını falan parçaladı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Böyle şaka yapanlara çok sövüyorum valla, geçende de TVde vardı. Asansör birden duruyor ve ufak bi kız spamleniyor kabinde sonra şeytana bağlıyor falan, ulan kalbi olan vardır, bayılıp felç olacak vardır, goduklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 spam degil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 spam spawn ne farkeder, olur okadar gecenin köründe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar