Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 3.5 yilligi bitti 2 yilligi da biter bisey olmaz dunyada o kadar cok insan var ki uzulmeye gerek yok hatta umudunu arttir baska insanlarin arasinda seni daha cok mutlu edebilecek birinin olmamasi imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kozalak said: eski sevgilinin profiline bakma konusuna gelince; iki taraf da "dur bakayım ne bok yiyor bu, benden çabuk mu sevgili yapmış yoks acı cekiyor mu hala" gibi gerizekalı meraklarla profile girip egolarını tatmin etmeye çalışıyor (ya da daha fazla acı çekmeye çalışıyor) benim bir kaç gözlemime göre. bi kuyruk acısı olayı var yani. hepsi bu amaçla bakmıyordur orası ayrı. ne amaçla bakarsa baksın abi ya, benim gözümde bir ilişkiyi gömmeden diğerine başlayan ilk adımını boşa atmış demektir. 1 tane ilişkimden sonra açıp bakmadım acaba ne yapıyordur lan diye. o dönemi yaşarken de başka bir kıza yavşamadım. insanın ilk olarak kendine saygısı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ayrica ben bakarim eski kiz arkadaslarimin fotolarina neden bakmayayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben 31 bile cekerim o fotolara. fistanin eskilerine yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benimkilerin hepsi evlendi cocuk sahibi oldu, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ben bakmadım lan insanlar bakmışım gibi anlıycak not düşeyim. Ayrıldıktan sonra işim olmaz. Mutlu olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 21.yüzyılda facebookta eski sevgilisinin fotoğrafına bakıyor diye sorun çıkması = fatih-çarşamba'da kadınların erkek görmesinler diye evden sadece pazara çıkmalarına izin verilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bak sana bakma diyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 BeIlow said: Ben bakmadım lan insanlar bakmışım gibi anlıycak not düşeyim. Ayrıldıktan sonra işim olmaz. Mutlu olsun yeter erkekin hası işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 artık bakabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 KADINLIK YAP DA BAKMAYIM SAĞA SOLA!! diye çemkireydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Çemkirecek bir şey yok abi. Ayrılsakta bitsede iyi kız seviyorum kendisini. Umarım düzgün birini bulup mutlu olur. Hayat bu direk ilk tanıştığımız insanla hayatımızı devam ettiremiyoruz bu nesilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Azmodai said: ben 31 bile cekerim o fotolara. fistanin eskilerine yani. herkes birinin eskisi zaten ceken cekene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 çok acayip bir bahane üretmiş, her zamanki gibi farklı nedenler vardır onun altında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor. ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu. watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun? facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın? twitter a neden öyle bişey yazdın? kim o kız? o mu ben mi? hamileyim. düğün tarihi al. akşam eve gelirken meyve sebze al. ben annemin evine gidiyorum. boşanalım mı? nafakam gecikti. haciz yollucam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aurası vardı yengenin ben hatırlıyorum. sağlık olsun. hayat devam ediyor, ikiniz içinde sizi bekleyen güzel şeyler vardır elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 geçmiş olsun. bu arada albüm bölümüne fotografını koyduğun kız mı bu? sonra da benim "bu kız seni bırakır abi, oyle bakıyo" diyip senin "iki yıldır gayet mutluyuz" dediğin kız mı? ama belki de asıl bırakma sebebi evlilik kelimesinin cümle içinde geçmemiş olmasındandır. hatta büyük ihtimalle ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 @esh evet o kız yok evlilik kelimesi geçti. İşlerimiz düzelince evlencektik. Kader kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benim bu tür sudan sabundan işler için mevzu çıkartan insanlar için birkaç teorim var, 1- kendine olan ilginin azaldığını düşündüğü için kendince farkındalık yaratmaya çalışıyor 2- kendisi benzer veya farklı ofsayt işler yapmıştır onları gizlemeye çalışıyor veya kendi kendini aklamaya çalışıyordur 3- zaten kafasında ilişki bitmiş, bırakıp gitmek için mazeret üretiyordu yoksa her hangi bir ilişkiyi bitirmek için böyle saçma nedenler öne sürecek kadar basit insanların var olduğunu düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 İki yıllık evlilik gibi düşün işte sonuna geldin. Gönder gitsin, kezban mı yok. Çok komplike düşünmeye gerek yok, şudur budur deyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bir kere geçmiş'e bakma nedir ? kızların profiline bakmış olmanın ne gibi bir zararı olabilir ? 2 yıl olmuş bir ilişkide bu kadar mı güven olur ? konuşup etmeden eşyaları toplayıp evden gitmek nedendir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kız bahane yaratmış.. boşver hacı önüne bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ne bileyim arkadaşım :D bilsem bende savunma yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 eski kız arkadaşların profiline bakılır ya. eskilerin süründüğünü görmek baya haz veriyo adsfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ya sürünmüyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar