Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki yıllık ilişki bitiyor...

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

eski sevgilinin profiline bakma konusuna gelince;
iki taraf da "dur bakayım ne bok yiyor bu, benden çabuk mu sevgili yapmış yoks acı cekiyor mu hala" gibi gerizekalı meraklarla profile girip egolarını tatmin etmeye çalışıyor (ya da daha fazla acı çekmeye çalışıyor) benim bir kaç gözlemime göre. bi kuyruk acısı olayı var yani. hepsi bu amaçla bakmıyordur orası ayrı.

ne amaçla bakarsa baksın abi ya, benim gözümde bir ilişkiyi gömmeden diğerine başlayan ilk adımını boşa atmış demektir.

1 tane ilişkimden sonra açıp bakmadım acaba ne yapıyordur lan diye. o dönemi yaşarken de başka bir kıza yavşamadım.

insanın ilk olarak kendine saygısı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor.

ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu.

watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun?

facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın?

twitter a neden öyle bişey yazdın?

kim o kız?

o mu ben mi?

hamileyim.

düğün tarihi al.

akşam eve gelirken meyve sebze al.

ben annemin evine gidiyorum.

boşanalım mı?

nafakam gecikti.

haciz yollucam sana.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.

bu arada albüm bölümüne fotografını koyduğun kız mı bu?

sonra da benim "bu kız seni bırakır abi, oyle bakıyo" diyip senin "iki yıldır gayet mutluyuz" dediğin kız mı?

ama belki de asıl bırakma sebebi evlilik kelimesinin cümle içinde geçmemiş olmasındandır. hatta büyük ihtimalle ondandır.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bu tür sudan sabundan işler için mevzu çıkartan insanlar için birkaç teorim var,

1- kendine olan ilginin azaldığını düşündüğü için kendince farkındalık yaratmaya çalışıyor

2- kendisi benzer veya farklı ofsayt işler yapmıştır onları gizlemeye çalışıyor veya kendi kendini aklamaya çalışıyordur

3- zaten kafasında ilişki bitmiş, bırakıp gitmek için mazeret üretiyordu

yoksa her hangi bir ilişkiyi bitirmek için böyle saçma nedenler öne sürecek kadar basit insanların var olduğunu düşünmüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...