toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Yeni topic acmadan buradan bi soru sorayım. Uzun zamandır PS3'ü acmadım, simdi arkadas da PS3 almıs. PSN hesabında bir suru oyun var. Ben bu hesaba kendi konsolumdan baglansam ve digital oyunları indirsem, kendi hesabımla girip oynayabilir miyim? Daha once last of us'ı forumdan biriyle paylasmıstık. Ama gereksinim neydi hatırlamıyorum. Ben oyunu alan arkadasın hesabı ile girip oyunu aktif ettikten sonra hala kendi hesabımdan oyunu calıstırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Evet, oynarsın. Zaten oyun paylaşımı (dh'de kardeşlik) dedikleri şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=LVqxMCZ3u6k http://www.youtube.com/watch?v=QlErxrZcuZw http://www.youtube.com/watch?v=zXLZvsSmBIs http://www.youtube.com/watch?v=RHdIQU3TP6Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://blog.eu.playstation.com/2015/06/16/heavy-rain-and-beyond-two-souls-are-coming-to-ps4/?emcid=social_20150616_47606526&adbid=610780131993387008&adbpl=tw&adbpr=36969785 Heavy Rain ve Beyond Two Souls'da geliyormuş PS4'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 http://i.imgur.com/iqCZazp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 July ps plus belli mi, mail gelmiş call of juarez var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Rocket League - PS4 Styx: Master of Shadows - PS4 MouseCraft MouseCraft - PS4, PS3, PS Vita Entwined - PS4, PS3, PS Vita Rain - PS3 Geometry Wars 3 - PS Vita http://blog.us.playstation.com/2015/07/01/ps-plus-free-games-for-july-2015/ bu ay iyimiş ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Her ay verilen oyunlarda 1 ya da 2 tanesi oluyor bende cok uzucu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 styx i merak ediyodum şahane oldu rocket league de coop keyifli gibi veya online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=bKBgBMpHtto&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 ps4 noob here 8-) ps4 ile beraber yanında Tes online, bloodborne ve d3 ile beraber aldım geçen gün, bunun yanında yıllık psn+ üyeliği alayım dedim psn store dan , wallet a 200 yatırmak yerine 100+50 yatırayım dedim 100 ü alırken herhangi bir sorun çıkarmadı ama 50 yi koyayım derken "Currently unable to add funds to your account. Please try again later." hatası alıyorum (10-50-100 farketmiyor kabul etmiyor hiçbirini) böyle bir şeyle karşılaşmış olan var mı acaba daha önce? _________________________________________________ diğer bir sorum şuradan us versiyonunu alıp, psn üzerinden us account açıp ona eklesem, tr hesapla oynarken bir sorun çıkar mı acaba (amerikan serverlarında oynama zorunluluğu vs) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kaça aldın merak ettim güzel paketmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 bilyoner.com dan ps4 kazanmıştım geçen sene, daha kullanmadım ama.var mı güzel oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Anelor said: kaça aldın merak ettim güzel paketmiş oyunlar ayrı ayrı aldım da totalde 1570 e geldi ps4(1160)+teso(160)+d3ros(130)+bloodborne(130) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Boneslark said: ps4 noob here 8-) ps4 ile beraber yanında Tes online, bloodborne ve d3 ile beraber aldım geçen gün, bunun yanında yıllık psn+ üyeliği alayım dedim psn store dan , wallet a 200 yatırmak yerine 100+50 yatırayım dedim 100 ü alırken herhangi bir sorun çıkarmadı ama 50 yi koyayım derken "Currently unable to add funds to your account. Please try again later." hatası alıyorum (10-50-100 farketmiyor kabul etmiyor hiçbirini) böyle bir şeyle karşılaşmış olan var mı acaba daha önce? _________________________________________________ diğer bir sorum şuradan us versiyonunu alıp, psn üzerinden us account açıp ona eklesem, tr hesapla oynarken bir sorun çıkar mı acaba (amerikan serverlarında oynama zorunluluğu vs) ? Wallet limiti var PSN'de 150 dolar üzerine eklemene izin vermiyor. Daha önceden walett'ında 1 dolar fazladan varsa limiti aşacağından eklemene izin vermiyo olabilir. Harca biraz sonra eklemeyi dene. Destinyide dediğin şekil alıp oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Destiny yi us hesapla oynasanda ip sen serverları ayarladığı için tr serverında oynuyorsun sorun olmuyor o yüzden. Ben us hesabıyla oynuyorum tutk dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ben bilip bilmeden gittim ps4 aldım, bu oyunları uygun fiyata nasıl alıyorsunuz beyler çok fena noobmuşum ps4 konusunda. psn e kayıt olup 14 günlük plus üyeliği aldım, driveclubı indiriyorum mesela şu an, bu oyunu sadece 1 ay boyunca mı oynayabiliyoruz plus üyeliğimiz varsa? bir de eşimle böyle coop oynayabileceğimiz neler var, mortal kombat alsak mı ps3te çok güzeldi coopu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 plus bitince o oyunlar yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 psn hesabı us aç g2a.com da falan ucuz oyunlar oluyor 13$ a last of us remaster var bayadır mesela. gta 35$ a dusuyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 plusa da para atıcaz yani mecburen :/ avantajlı oluyor mu peki plus üyeliği yoksa direk oyunları mı almak daha mantıklı? oo şahaneymiş ona bakayım ben hemen sağolasınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 plus şart zaten al 1 senelik kafan rahat etsin. online oynayamadıktan sonra bi boka benzemiyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 oha nasıl yani plus hesabı olmadan online oyun oynanmıyor mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 plusın olayı online sansasyon zaten bedeve oyun ve indirimler ek featleri yıllık al, baya ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 anladım abi madem g2a'dan 50 euro satın alıp yükleyeyim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar