Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Yeni topic acmadan buradan bi soru sorayım. Uzun zamandır PS3'ü acmadım, simdi arkadas da PS3 almıs. PSN hesabında bir suru oyun var. Ben bu hesaba kendi konsolumdan baglansam ve digital oyunları indirsem, kendi hesabımla girip oynayabilir miyim?

Daha once last of us'ı forumdan biriyle paylasmıstık. Ama gereksinim neydi hatırlamıyorum. Ben oyunu alan arkadasın hesabı ile girip oyunu aktif ettikten sonra hala kendi hesabımdan oyunu calıstırabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ps4 noob here 8-)

ps4 ile beraber yanında Tes online, bloodborne ve d3 ile beraber aldım geçen gün, bunun yanında yıllık psn+ üyeliği alayım dedim psn store dan , wallet a 200 yatırmak yerine 100+50 yatırayım dedim

100 ü alırken herhangi bir sorun çıkarmadı ama 50 yi koyayım derken

"Currently unable to add funds to your account. Please try again later."

hatası alıyorum (10-50-100 farketmiyor kabul etmiyor hiçbirini)

böyle bir şeyle karşılaşmış olan var mı acaba daha önce?

diğer bir sorum şuradan us versiyonunu alıp, psn üzerinden us account açıp ona eklesem, tr hesapla oynarken bir sorun çıkar mı acaba (amerikan serverlarında oynama zorunluluğu vs) ?
Sosyal ağlarda paylaş

Boneslark said:

ps4 noob here 8-)

ps4 ile beraber yanında Tes online, bloodborne ve d3 ile beraber aldım geçen gün, bunun yanında yıllık psn+ üyeliği alayım dedim psn store dan , wallet a 200 yatırmak yerine 100+50 yatırayım dedim

100 ü alırken herhangi bir sorun çıkarmadı ama 50 yi koyayım derken

"Currently unable to add funds to your account. Please try again later."

hatası alıyorum (10-50-100 farketmiyor kabul etmiyor hiçbirini)

böyle bir şeyle karşılaşmış olan var mı acaba daha önce?

diğer bir sorum şuradan us versiyonunu alıp, psn üzerinden us account açıp ona eklesem, tr hesapla oynarken bir sorun çıkar mı acaba (amerikan serverlarında oynama zorunluluğu vs) ?

Wallet limiti var PSN'de 150 dolar üzerine eklemene izin vermiyor. Daha önceden walett'ında 1 dolar fazladan varsa limiti aşacağından eklemene izin vermiyo olabilir. Harca biraz sonra eklemeyi dene.
Destinyide dediğin şekil alıp oynayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bilip bilmeden gittim ps4 aldım, bu oyunları uygun fiyata nasıl alıyorsunuz beyler çok fena noobmuşum ps4 konusunda. psn e kayıt olup 14 günlük plus üyeliği aldım, driveclubı indiriyorum mesela şu an, bu oyunu sadece 1 ay boyunca mı oynayabiliyoruz plus üyeliğimiz varsa? bir de eşimle böyle coop oynayabileceğimiz neler var, mortal kombat alsak mı ps3te çok güzeldi coopu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...