knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 @deadwoll dns le tum servisleri falan izleyebiliyorsun, crunchyroll nasil olmuyormus valla bilemedim. terribad bir app ve servis oldugundan olabilir belki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 progamer said: http://i.imgur.com/2BacCg5.jpg Çok çirkin. En çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Bu arada buldum crunchyroll çalıştıran bir dns ama paralı o da. Ayda 5 dolar da ona vermek istemiyorum. Deezer, crunchyroll, psn vs. derken ayda 100 liraya yaklaştı şu salak subscriptionlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 dns ile olacak iş değil ki o, US vpn/proxy lazım eğer tüm title'ı görmek istiyorum diyorsan. vpn'i modeme entegre edebilir misin bilemedim. public proxyleri bir dene istersen ama yavaş olur öyle de. sen gerge'ye sor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 nerden biliyorsun olacak is degilini falan? Ben us netflix izliyorum konsol uzerinden sadece dns girerek. konsolda dns ile cozumu en kolay yolu. tonla paid service var, bu sayede netflix vs hepsini izleyebiliyorsun. ucretsizleride var aslinda ama cogunlukla 1-2 gun sonra patliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ben trialiyle izliyorum su an. Tek derdim para vermemek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Beyler bu ps4'ü en ucuzundan nereden nasıl alıyoruz? İstanbul'da bir iki dükkanda gördüm ama fiyatlar abuktu bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ameriga. PS4, FIFA, Joystick 1130 liraya geldi. Getirebilecek bir tanıdığın varsa affetme. Türkiye'de en ucuz bonus'un varsa gg'de 1200 lira sadece makine. 100 lira bonus veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 aahahaahahh ahahahah ahahah ahah ah sexdice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 external hdd takamıyoduk buna değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 aletin içindekini çıkarıp yerine başkasını takabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 3'teki gibi usbden takamayacağız demek, ne diye böyle saçma şeyler yapıyolarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 korsanı engellemek için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 oyuna para bayılmak istemeyen adam zaten yanına bi tanede hdd alır ona atar oyunları onu takar abi, hiç olmadı gider cdciye taktırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 usb den de takılıyo olabilir ya. Çektiğiniz ss leri direk atabileceksiniz fln diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Promenader said: oyuna para bayılmak istemeyen adam zaten yanına bi tanede hdd alır ona atar oyunları onu takar abi, hiç olmadı gider cdciye taktırır. ondan değil işte. hdd playstation'ın içinde olunca internal hdd'i encrpyt ediyor zaten. external tanıtabildiğin zaman açık bulup, cihazı hacklemek daha basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 o encryption olayını falan bilmiyodum, neyse canı sağolsun sony'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 http://i.imgur.com/3WfdBvV.jpg http://www.webhallen.com/se-sv/spel/kampanjer/playstation_4-gaystation_edition/?atcl=ad:small http://abload.de/img/1401750763951lujit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Xenus said: ondan değil işte. hdd playstation'ın içinde olunca internal hdd'i encrpyt ediyor zaten. external tanıtabildiğin zaman açık bulup, cihazı hacklemek daha basit. internal ve external arasindaki farki anlatsana sacma geldi internali cekip cikarip bi tane baglama sata-usb kutusu alirsan external olur. Adamlarin kullandigi farkli bir hdd turu degil duz samsung (veya her neyse) hdd sifrelemeyi external hdd uzerine neden yapamiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 abi ama neden yani amaç nedir ki sanki normali heterolar içinmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Anelor said: abi ama neden yani amaç nedir ki sanki normali heterolar içinmiş gibi because rainbow adamlar uzerine sticker yapistirip para kazanacak sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 SenariouS said: Xenus said: ondan değil işte. hdd playstation'ın içinde olunca internal hdd'i encrpyt ediyor zaten. external tanıtabildiğin zaman açık bulup, cihazı hacklemek daha basit. internal ve external arasindaki farki anlatsana sacma geldi internali cekip cikarip bi tane baglama sata-usb kutusu alirsan external olur. Adamlarin kullandigi farkli bir hdd turu degil duz samsung (veya her neyse) hdd sifrelemeyi external hdd uzerine neden yapamiyor? normalde öyle ama ps3'te internal hdd'i ilk takıp formatladığın zaman encrypt de ettiği için geçerli değil. ps3 internal'ını çıkarıp pc'de gösteremezsin. dosyalara erişemezsin formatlarsan problem olmaz tabi. ancak bazı hacking toollarla pc'ini kendi ps3'ünmüş gibi tanıtıp dosyalara erişebiliyorsun onun içinde unique bir id dosyası alman gerekiyor ps3'ünden, cfw gerekiyor falan işte. yani şifreleme yaparlarsa external konsol dışında kullanılmaz olur zaten. takılıyken psn'den download falan yapabilirsiniz herhalde bilemedim. bu işlemi usb üzerinden yapabilirler mi onu, 1 id üzerinde iki ayrı şifreleme olur mu bilmiyorum. büyük ihtimal bunun için kasmamıştır adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 ya bu ebay'de falan secondary account ile oyun satanlar var. nba 2k14 alayım diyorum bir iki ay oynarım da daha önce bu işe girişen var mı? varsa problem yaşanıyor mu falan bir anlatsa da aydınlansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ps now 4 saatlik mgs4 oynama hakkını 5$'a kiralıyor. tam bir gündüz vakti otoyol soygunu, onlive bile melaike kalmış yanlarında. bu servis de batar gider vhs kaseti orijinal fiyatına kiralama kafasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar