Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 e3'te plusa bi oyun daha muhabbeti var mı hala? Öyle bi şeyler okumuştum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ya simdi bu mereti almam lazim kardes istiyor. trden alabilecegim paypal kabul eden guvenilir bir yer var mi ha bide yaninda orumcek adam olacakmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Dov kardeşini ya. Para harcama bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 neden oyle bisey yapayim lan karne iyi istedi iste abi olarak gorevimi yapmam lazim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Psn store bir haftadır error veriyor, açılamadan kapattırıyor. Başka sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 sorun yok bende. baglantini bir kontrol et, wireless kullaniyorsan kablolu falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 SenariouS said: neden oyle bisey yapayim lan karne iyi istedi iste abi olarak gorevimi yapmam lazim asdf ohoo karneyi kendisi için aldı. hediye mi alınır iyi karneye. bir makale okudum. böyle ödüllendirme gibi şeyler yüzünden bir süre sonra motivasyonları sıfırlanıyor. ödülü bile sallamaz oluyorlar. bizim zamanımızda PS4 yoktu de. evet 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bağlantımda sorun yok, psn'e sign in olup bağlanıyor zaten. Store açarken hata veriyor ama error kodu filan da yok. Geçecek diye bekledim ama geçmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 anladim ama sorun senden kaynakli. suan cok rahat girebiliyorum ps3-vita farketmiyor. http://i.imgur.com/7XIxQSM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 barbu said: ohoo karneyi kendisi için aldı. hediye mi alınır iyi karneye. bir makale okudum. böyle ödüllendirme gibi şeyler yüzünden bir süre sonra motivasyonları sıfırlanıyor. ödülü bile sallamaz oluyorlar. bizim zamanımızda PS4 yoktu de. evet 4. abi hic playstation'in alanin olmadi demi bende oyleyim kendi paramla aldim hep kardes cekmesin bari bu huznu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 PS4 + Vita slim bundle çıkıyormuş. $560 http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/06/box.jpg http://pbs.twimg.com/media/BpSscL-CEAEDdw-.jpg E3'ten önce leak geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 SenariouS said: barbu said: ohoo karneyi kendisi için aldı. hediye mi alınır iyi karneye. bir makale okudum. böyle ödüllendirme gibi şeyler yüzünden bir süre sonra motivasyonları sıfırlanıyor. ödülü bile sallamaz oluyorlar. bizim zamanımızda PS4 yoktu de. evet 4. abi hic playstation'in alanin olmadi demi bende oyleyim kendi paramla aldim hep kardes cekmesin bari bu huznu :P Abi ben de kendi paramla alım ve ilk ps im ps4. Ama ben babamin sana ps3 alayım mı, oynar mısın teklifine napacam baba yaa salla diye geri dönüp aldırmadım. Ekran kartı al cocuğa ama o ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 cok saglam makine var velette merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 O zaman çocuğu neden faggotrye yöneltiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 PS Store'a paypal gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Aylardır çalışan kredi kartımı psn türkiye bi anda yanlış diye kabul etmemeye başladı, benzer sorun yaşayan oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=i-hhMCMTU_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bugun e3'ten sonra playstation alasim geldi yahu, exclusiveler iyi cidden. morpheus da fena degil, kinectle birlesse hele VR headsetler iyice efsane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 taş yağacak başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Crunchyroll'deki tüm title'ları adam gibi izlemek için bir yöntem var mı PS4'te? Bilgisayarda firefoxla bağlanıp anonymox üzerinden izliyorum da PS4'te mesela fairy tail'ın sadece 20 bölümü falan var Türkiye'den girdiğim için... Eşek kadar TV varken bilgisayar monitörüne mahkum olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 dns ile cozumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Destiny Eylül'de mi çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 knox said: dns ile cozumu var. Nasıl oluyor? Unblock-US crunchyroll'ü çalıştırmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 http://i.imgur.com/2BacCg5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 axedice said: O zaman çocuğu neden faggotrye yöneltiyorsun? abi bi daha gorustugumuzde hatirlat agzini kirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar