-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 öyle yapmana gerek yok, tv'ye bağlayıp goruntuyu pcne elgato 4k60pro ile aktarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 -Deno- said: Eyvallah hızlı yanıtlar için. Stream olayını tam bilmiyorum ama biraz da utanaraktan. Yani share özelliği var PS4'ün de, direkt Twitch hesabımı bağlayıp kanala broadcast yapabiliyor muyum? Bir de böyle bir durumda monitöre PS4 bağlamak mantıklı olacak mıdır? Yani 4K TV'de belki 1 sene oynayamicam Pro alsam bile. pro streamerlar nasil yapiyor bilmiyorum da ben aynen dedigin gibi PS4'un share ozelligiye ara ara stream yapiyorum.. baya kolay oluyor.. sadece 2-3 kisi izliyor ama olsun :).. kayit altinda tutmak istedigim boss denemelerini falan yayinliyorum genelde.. dun biraz monster hunter yayini yaptim mesela: https://www.twitch.tv/videos/274430603 ps4 de pc monitorime bagli.. pc ile ps4 arasinda switch ederek kullaniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 -Deno- said: Yav acayip gaza geldim PS4 alayım diye ama bir yandan da bir tereddütteyim. Pro 2.300 falandı yanlış hatırlamıyorsam ama her yerde bulunmuyor. God of War'lu slim edition 1 TB da 1.900 18 Haziran'a kadar. Evde 4k TV yok, belki bu sene sonlarına doğru alabilirim. Yayın da yapıyor olduğum için acaba monitöre mi bağlasam dedim, öbür türlü PS için webcam de almam gerekecek sanırım. Hangisini almak daha mantıklıdır şu durumda, ya da almak mantıklı mıdır? 5 için en erken tarih 2020 sonları gibi şu an, epey de oyun birikti PS4'de, E3'dekiler de taş gibi. Çok arada kaldım yav. asıl tam zamanı şimdi ps4'ün. konsol son dönemine girdi evet ama en baba oyunları da bu dönemde düşüyor işte. ben release'de almıştım alet 2 seneye yakın dekor olarak durdu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 bombilo said: öyle yapmana gerek yok, tv'ye bağlayıp goruntuyu pcne elgato 4k60pro ile aktarabilirsin. Abi 2k'lık aletler onlar, o topa girene kadar 4K TV alırım sdf. Spyro said: -Deno- said: Eyvallah hızlı yanıtlar için. Stream olayını tam bilmiyorum ama biraz da utanaraktan. Yani share özelliği var PS4'ün de, direkt Twitch hesabımı bağlayıp kanala broadcast yapabiliyor muyum? Bir de böyle bir durumda monitöre PS4 bağlamak mantıklı olacak mıdır? Yani 4K TV'de belki 1 sene oynayamicam Pro alsam bile. pro streamerlar nasil yapiyor bilmiyorum da ben aynen dedigin gibi PS4'un share ozelligiye ara ara stream yapiyorum.. baya kolay oluyor.. sadece 2-3 kisi izliyor ama olsun :).. kayit altinda tutmak istedigim boss denemelerini falan yayinliyorum genelde.. dun biraz monster hunter yayini yaptim mesela: https://www.twitch.tv/videos/274430603 ps4 de pc monitorime bagli.. pc ile ps4 arasinda switch ederek kullaniyorum.. Abi ben de onu düşünüyorum. Şu özellik ile rahat olur sanıyorum ki, https://www.youtube.com/watch?v=JISR7V7jp-Y&t=1s Yani PS4'ü TV'ye bağlayıp, yayın yapacağım zaman PC'ye aktarırım diye düşündüm. Ya da direkt HDMI'dan PS4'ü monitöre bağlasam nasıl olur acep. Sen bir de mikrofon olarak PS4 için özel olanlardan mı kullandın normal headset mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Ps4 Pro ve VR ile 4k tv şart mıdır kullanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 yok değil ama tam kapasite için iyi olur. 4k lar da ucuzladı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Benim PS 3 döneminden PSN hesabım var, browser üzerinden Store'da oyun alsam PS4'üm olmasa bile sıkıntı olmaz değil mi, kütüphaneye eklenir? God of War başta olmak üzere Days of Play sebebiyle baya bir indirim var yarına kadar, kaçırmıyım diyorum. Perşembe gibi alıcam gözüküyor PS4'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Kutuphaneye eklersin tabiki. Sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 sen al, eklenmezse gel barbu'yu bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Bişi olmaz merak etme. Buradayız ssf. Steam hesabı gibi düşün. Pc olmasa da oyun alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 -Deno- said: bombilo said: öyle yapmana gerek yok, tv'ye bağlayıp goruntuyu pcne elgato 4k60pro ile aktarabilirsin. Abi 2k'lık aletler onlar, o topa girene kadar 4K TV alırım sdf. Spyro said: -Deno- said: Eyvallah hızlı yanıtlar için. Stream olayını tam bilmiyorum ama biraz da utanaraktan. Yani share özelliği var PS4'ün de, direkt Twitch hesabımı bağlayıp kanala broadcast yapabiliyor muyum? Bir de böyle bir durumda monitöre PS4 bağlamak mantıklı olacak mıdır? Yani 4K TV'de belki 1 sene oynayamicam Pro alsam bile. pro streamerlar nasil yapiyor bilmiyorum da ben aynen dedigin gibi PS4'un share ozelligiye ara ara stream yapiyorum.. baya kolay oluyor.. sadece 2-3 kisi izliyor ama olsun :).. kayit altinda tutmak istedigim boss denemelerini falan yayinliyorum genelde.. dun biraz monster hunter yayini yaptim mesela: https://www.twitch.tv/videos/274430603 ps4 de pc monitorime bagli.. pc ile ps4 arasinda switch ederek kullaniyorum.. Abi ben de onu düşünüyorum. Şu özellik ile rahat olur sanıyorum ki, https://www.youtube.com/watch?v=JISR7V7jp-Y&t=1s Yani PS4'ü TV'ye bağlayıp, yayın yapacağım zaman PC'ye aktarırım diye düşündüm. Ya da direkt HDMI'dan PS4'ü monitöre bağlasam nasıl olur acep. Sen bir de mikrofon olarak PS4 için özel olanlardan mı kullandın normal headset mi? remote playi unut, bugfest ve korkunc goruntu bozuluyor pc monitorunde oyniyorum bende, pc ile ps4 ethernet kablosu ile bagli ona ragmen hdmi daki akicilik yok pc uzerindeki appten oynayinca. kiyican paraya capture card alican yayin yapicaksan, remote play anca amator eglendirir. input lag olayina girmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Aynen onu saldım ya. Peki bişi daha sorayım yeri gelmişken, benim monitör DVI'dan bağlı, HDMI'a da PS4'ü bağlasam bir şekilde OBS (broadcast yapılan software) ile PS4'ü eşleştiremez miyim? Yani mecburen monitör source'undan HDMI ve DVI arasında geçiş yapmam gerekecek monitöre bağlarsam, ama acaba bir yolu var mıdır PC üzerinden yayın yaptığım software/webcam/mikrofonu PS 4 ile bağdaştırmanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 capture card almak disinda cikisin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ps cam aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 -Deno- said: Yani PS4'ü TV'ye bağlayıp, yayın yapacağım zaman PC'ye aktarırım diye düşündüm. Ya da direkt HDMI'dan PS4'ü monitöre bağlasam nasıl olur acep. Sen bir de mikrofon olarak PS4 için özel olanlardan mı kullandın normal headset mi? direkt monitore bagliyorum ben.. headset olarak da bunu kullaniyorum yayin yaparken ya da party ile oynarken: https://www.hyperxgaming.com/en/headsets/cloud-stinger-gaming-headset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Dün alayım mı almıyım diye bekleye bekleye şu Days of Play'i kaçırdım sfsd. Bir sonraki indirim ne zaman olur acep. Alıyım library'de dursun diyordum da PS4'ü almadan almıyım şimdi vazgeçerim falan diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 ye bulmuşken niye almıyorsun çocuğum. hçbir yerde stok da yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Heavy rain ve absolver plus oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Geçen ay alamadım da bugün yarın alıcam, artık bitirmem lazım bu işi sdf. Son bir soru, Sony'de çalışan arkadaşımın Temmuz ayındaki personel indirimleri şöyle: Şimdi eğer ne yap et Pro al diyorsanız önceki sayfalarda olduğu gibi bunun fiyatı 3 taksit ile 2.050 TL arkadaştan alırsam. D&R'da ise 2.300 TL ama 9 taksit yapılabiliyor - ayda 250 TL'ye geliyor. Yani 3 ayda ödeyeyim ama 250 TL indirimli mi alayım, yoksa 9 ayda rahat rahat ödeyim ama 250 TL de haybiye girsin gibi bi durum. Karar veremiyorum, aslında 3 ay olan daha mantıklı da kredi kartına çok külfet oluyor zaten araba kredisi falan ödüyorum seneye Mart'a kadar. Emin olamadım. Bir de oyunlar PS Store'da gene coşmuş, Uncharted 4 120 TL, Horizon Complete edition 150 TL falan. God of War zaten uçmuş gitmiş gene. Days of play döneminde bir türlü karar verip almadığım için gg oldum o konuda. O yüzden diğer versiyonlar da bi cazip geliyor aslında, 2. sıradakinde mesela 2 kol var ve 1 TB. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 d&r'da haftasonu 1.900e gördüm pro'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 abi çok saçma bir şey yazdığının farkında mısın ?? oyunların indirimi bitti diye pro almaktan vazgeçip düz ps4 mü alınır ? store'da indirim 7/24 var, sadece senin oynamak istediğin oyuna gelmesini bekleyeceksin. sıfır alırken pro dışında şu saatte düz versiyona verilen paraya yazık. 5 çıkınca (2021) pro dışındakiler meh olacak. ayrıca hayvan gibi oyunlar gösterdiler E3'te, onları pro olmadan öyle oynama şansın da yok yani. 3vs9 taksit senin bileceğin iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ginaly said: d&r'da haftasonu 1.900e gördüm pro'yu. İmkansız abi. Başka bişi görmüşsündür. applev0dka said: abi çok saçma bir şey yazdığının farkında mısın ?? oyunların indirimi bitti diye pro almaktan vazgeçip düz ps4 mü alınır ? store'da indirim 7/24 var, sadece senin oynamak istediğin oyuna gelmesini bekleyeceksin. sıfır alırken pro dışında şu saatte düz versiyona verilen paraya yazık. 5 çıkınca (2021) pro dışındakiler meh olacak. ayrıca hayvan gibi oyunlar gösterdiler E3'te, onları pro olmadan öyle oynama şansın da yok yani. 3vs9 taksit senin bileceğin iş Olm dur ne gaza geldin, Pro konusunda ok'im ben zaten. İndirim konusunu bilmediğim için söyledim, sağlam indirim geçti bir sonraki indirim çok uzun süre sonra mıdır acaba diye dedim. Yoksa Pro alıcam zaten. Daha çok 3 taksit vs 9 taksit konusunda fikir almaktı amacım, yani 250 TL az vermek daha mantıklı da söylediğim durum söz konusu. Gerçi her türlü son kararı ben vericem de sorayım dedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ya bırah diğer versiyonlar cazip falan demişsin işte sdsafa, gelirim tabi gaza. sen alana kadar black friday gelir zaten bu kararsızlıkla :D yine indirim içine düşersin korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Bence seni çok zorlamaycaksa az taksit + indirimli fiyat daha mantıklı. En azından 3 ay diğer şeylerden biraz kısıp buraya öncelik verirsin kafandan gider sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 subnautica ps4'e geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar