Goering Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Red said: abi bu tr psn neden ödemeleri adam gibi almıyor ya. kart beğenmiyor şerefsizler. kanset etti yemin ederim. benim de browser'dan cekmiyor, PS4'den store'a girince cekiyor (3Dsecure / sms falan da istemiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Red said: abi bu tr psn neden ödemeleri adam gibi almıyor ya. kart beğenmiyor şerefsizler. kanset etti yemin ederim. Aynı sorun bende de vardı, https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/confirm-sso!input.action buradan girip cüzdana para aktar yaparak çözdüm, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Just cause 3 ve assassins creed fredom cry bu ayın beleşleri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 mail geldi. yıllık plus ücreti 180 lira oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fBJ0ifVtK5c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Bu oyun bana Order 1886 ile aynı sonu paylaşacak gibi geliyor. Görsel bir şölen ama 6 saatlik bir gameplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Lawbreakers open betası var denemek isteyenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Bu ayin beles oyunlari https://blog.us.playstation.com/2017/07/26/ps-plus-free-games-for-august-2017/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ps4 pro ile kullanmak için hangisini tercih edersiniz ? http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/79701-79714/lg-43uj630v_samsung-43mu7000/ ya da bu fiyatlarda başka öneriniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Samsung 43MU7000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 DareJedi said: http://www.youtube.com/watch?v=MYvQ1hcD1pg oynayan oldu mu çıkalı 2 hafta olmuş ama yorumlar genelde kötü. özellikle bug'lar crash'ler fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Ben alacağım ama geçen ay PS4'ü sattım PRO alacağım diye Eylül'de indirim olmasını bekliyorum pro alınca bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 o zaman şu an PSN TR'de indirim var 74 TL ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Grafik guncellemesi disinda yenilik yok ama 20 yil onceki gibi sayko ruhunu ve game playini de korumus. Ben bir suredir oynuyorum, henuz bir bug veya crash'e denk gelmedim. Oneririm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 https://store.playstation.com/#!/en-gb/reward_game/playstationplus-membership-15-months-for-the-price-of-12/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUB15FOR12 Zam gelmemiş 12 ay fiyatına 15 ay PS+ üyeliği. (Link GB accountlar için) CDkeys.com üzerindeki %5'lik indirim ile birlikte ~170 TL'ye geldi, iyi kampanya, değerlendirin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Zam Ağustos sonunda gelecek diye mail attılar zaten daha 2 haftası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Bu kampanya 29 Ağustosta bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 bir sorum var dostlar. şimdi ben 6 ay kadar arabistan'da olacağım. e otel odasında her akşam kafayı yememek adına bir ps4 alıyım diyorum ama soru işaretleri var kafamda. tr'den alsam burda online kullanabilir miyim? (2. el almayı düşünüyorum böyle bir imkan olursa) online oyun alabilir miyim store'dan yada plus üyesi olabilir miyim mesela? var mı bi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Oynayabilirsin. Aldığın cihaz ile PS+ üyeliğinin ülke sınırlaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=ULqY6yXn2S4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Valla bazı makineler sıkıntılı oluyor burada da satıyordu hatta birisi sadece Kore hesabı ile birşeyler yapabiliyorsun fln gibi bir lock olayı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 mokoko said: bir sorum var dostlar. şimdi ben 6 ay kadar arabistan'da olacağım. e otel odasında her akşam kafayı yememek adına bir ps4 alıyım diyorum ama soru işaretleri var kafamda. tr'den alsam burda online kullanabilir miyim? (2. el almayı düşünüyorum böyle bir imkan olursa) online oyun alabilir miyim store'dan yada plus üyesi olabilir miyim mesela? var mı bi fikri olan? pacozluk yapma git bi jarirden ikinci el fiyatina pro1tb al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 satiyim ben cow of duty bundle 1tb slim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Fin said: mokoko said: bir sorum var dostlar. şimdi ben 6 ay kadar arabistan'da olacağım. e otel odasında her akşam kafayı yememek adına bir ps4 alıyım diyorum ama soru işaretleri var kafamda. tr'den alsam burda online kullanabilir miyim? (2. el almayı düşünüyorum böyle bir imkan olursa) online oyun alabilir miyim store'dan yada plus üyesi olabilir miyim mesela? var mı bi fikri olan? pacozluk yapma git bi jarirden ikinci el fiyatina pro1tb al abi orasi oylede sirf burda kullanmaya alicam. Dondugumde saticam niyetim yok evde kullanmaya. O yuzden tr den ikinci el almak daha mantikli geliyo. Bide pro ya hic ihtiyacim yok ztn oteldeki tv oyle cok ozellikli bisi degil. Alip oynayamadigim exc oyunlari oynamayi dusunuyorum genel olarak. pro lar 1700 sar su anda burda. Gerek yok yani Gangren said: Oynayabilirsin. Aldığın cihaz ile PS+ üyeliğinin ülke sınırlaması yok. Eyw bilgi icin tr den 2. El bitane cozup ps3 zamanindan kalma psn ile akabilirum oylryde ortamlara degil mi :D Laurelin said: satiyim ben cow of duty bundle 1tb slim :p kac para istiyosun konusalim bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 vazgectim :P satip pro almayi planliyordumda zarar cok yuksek oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar