Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ben hala Winamp kullanıyorum ama ya. Media Library çok başarılıydı abi, ortaya 3. bi kolon ekleyip kategoriye göre filtreletmiştim, şarkıları library'e ekledikçe de çoklu çoklu seçip kategori atıyodum, sonra çatır çatır seçip dinliyodum. Format mormat da hiç umrumda olmuyodu, format mı attım, alıyodum bütün şarkıları koyuyodum library'e, kategorisi olmayanları çıkarıyodum mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi her gün winamp kullanıyorum ben... shoutcast on numara güzel bişi.. abv bazı insanlar. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Web servisleri de kapanıyor diyor sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 GERGE said: Dijital müzikte bir devir resmi olarak bitiyor 20 Aralık'ta. Spotify, Pandora, Last.fm, Deezer, Rara hatta bunların korsan versiyonu Grooveshark artık dijital müzik. Bir anket yapsak Pati'de kaç kişi Deezer, Grooveshark ve Spotify kullanıyor çıkar acaba? Yarımızdan fazlamız bence. ben şunları hiç kullanmıyorum ya. yutub yetiyo müzik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 youtube da fakir müziği çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kim kullanmıyomus? ben kullanıyorum benım kullanmam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben de kullanıyorum kapansada eldeki versiyonlarla devam ederim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hayırlısı zamanında çok kullandım. ama yıllar önce foobar'a geçtim ben de diğer odyofiller gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 birisi winamp 2 yada 3 ün download linkini atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Aiko said: youtube da fakir müziği çalıyor Hd'si 192k bitrate li olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 cempostaci said: birisi winamp 2 yada 3 ün download linkini atabilir mi?winamp 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 verdiğin link saçma sapan bişi kuruyo. hiç winampa benzemiyor. iptal ettim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://lmgtfy.com/?q=winamp+2.91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.oldapps.com/winamp.php Winamp 2 zamanında kullanırdım ben de, artık giderek dedicated audio player olayına gereklilk azalıyor ama stream nereniyle. Foobar2000 dışında kaç sadece müzik çalar kaldı bu da gidince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 gerçekten winamp kullanan varmış vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 shoutcast kapanmasın da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Web servisleri de kapanıyor diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 para verip kimse bana sarki aldiramaz onu gecicen gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ama kesin bilgi yok shoutcast olarak. shoutcast'in nullsoft tv ile birleşeceğine ve devam edeceğine dair görüşler de var zira. resmi açıklama beklemek lazım bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi radyo olayi baska o kapanmaz zaten sacma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Gördüm ve.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ABİİİİİ!!!!!!! lan çok üzüldüm ya. ben de aynen winamp kullanıyorum kendimi bildim bileli. hatta şu an bile onda dinliyorum şarkıları. fak madafaka ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 şimdiyi geç, peki ileride efkarlandığımızda nerden açcaz mepeüçleri? medya pileyırla mı kapanmasın ya. öyle açık kalsın ama bi şey yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ya bırak yutuptan şarkı aça aça bitirdiniz işte programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yutup videosu acma ekleselermis o zaman, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar