Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Eski topik garbage olmuş, o yüzden açtım yeniden. Neyse haberler kötü. 20 Aralık'ta kapatıyorlarmış kepenkleri. Ne zaman windows kursam bilgisayarıma yüklediğim ilk 1-2 programın başında gelir hep. İlk çıktığıdan beridir de klasik yeşil/siyah temayla kullanırım. Huzur içinde yatsın, ne diyeyim. Bi o kalmıştı 90'lardan elimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Seçkin barlar da hala kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 satın aldım eski günlerin hatrına, dursun kenarda http://www.youtube.com/watch?v=cKqKrH0O9yg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 vay be ne kafalar yaşattı winamp bize ,şarkıya göre ritimler görseller falan kodfksod hey gidi ergen yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bi dakka ya niye kapatıyolar? sebep nedir? tamamen erişilmez mi olacak bundan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yok abi kullanan. Ama uzuldum ya ilk yukledigim zamani hatirliyorum winampi. 56k ile mp3 indirmek of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 nası yok kullanan? dalga mı geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 SenariouS said: yok abi kullanan. Ama uzuldum ya ilk yukledigim zamani hatirliyorum winampi. 56k ile mp3 indirmek of of of56k dediğin 3 dakikada bir şarkı indirebildiğimiz zamanlar. o yine iyiydi bi şarkı süresinde indirebiliyorduk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yapma abi 4.5 kb/sn ile 15 dk buluyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 DoruK karıştırmış, 56k ile 3 dakikada imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 öle mi la hatırlayamıcak kadar yaşlanmışım demek şimdi düşününce bi şarkıyı dl e koyup diğeri bitene kadar inmesi hoşuma gitmişti getright vardı sıraya koyabiliyoduk dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 İşte abi winamp o zamanların figürüydü bugünlere kalabilen. 16.6 kbps ile cazır cuzur diyerek mirc peşinde, icq peşinde. Evden eve telefon yoluyla Red Alertler falan. 48'i görünce tanrı gibi hissediyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Napster ve ICQ muhabbeti de çevirirsek bu konuyu nostalji konusu yapabiliriz, haydi davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Napster ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/c/c4/Audiogalaxy_-_logo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 audiogalaxy napsterdan sonra çıktı. p2p değil ama bir ftp programı gibi çalışıyodu. oradan indirdiğim 192-256k mp3 leri hala dinlediğim oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ahah bir ara oyun mu indiriyordum küçük bir şey ama böyle hani disketlik. 3 gün bilgisayarı açık bırakmam gerekiyordu 2. gecenin sonunda annem kapatmış bilmeden, sonra ben bi bozuldum vs getright indirdim yine 3 gün dl anasını satim, 2. günün sonunda sıkılıp ben kapattım dli bu seferde devam etmedim bir daha. duke nukem 3d neyin oynuyordum en iyi. olmadı supaplex vardı. recoil diye bir tank oyunu vardı o ilahtı gözümde işte o zamanlar ^^ eyvallah winamp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aimp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 La halen icq numaram aklimda la 2 tane vardi biri 92040016 oburu 45511 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bilgisayar tarihinin önemli yapı taşlarından birini kaybediyoruz. acımız büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi winamp :( ışıklar içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Dijital müzikte bir devir resmi olarak bitiyor 20 Aralık'ta. Spotify, Pandora, Last.fm, Deezer, Rara hatta bunların korsan versiyonu Grooveshark artık dijital müzik. Bir anket yapsak Pati'de kaç kişi Deezer, Grooveshark ve Spotify kullanıyor çıkar acaba? Yarımızdan fazlamız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ben kullanıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 lama sen misin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar