Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 dayznin su halini düşünürsen COK daha iyi rust su anda benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 indirime girse de denesem, fakire bağladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 valla ben 20 bayıldım direk acımadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ben dayz'e 30'u attım 12 dk falan bakabildim, ondan hala oturup kalkarken batıyor. bekleyim iyisi mi. major patch falan bekleniyor mu yakında bir tarihte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 dayzden cok daha iyi patchleri ya. bi ara hack fln türedi bi ton 1 haftada fixlediler hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Oxide yükledim aslında ama aktifleşmemiş sankim. Öğle yemeğinden sonra sunucuya bi restart falan atacağım, düzelir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 hack hala var abi ya, bizim server almamizin sebebi bu hatta. dun en yuksek pop eu serverlardan birinde herseyimiz vardi, adamlari vurduk ettik aimbot diye agladilar sonra biri hack bulup gelmis line of sighta girer girmez sana donup headshot atiyor. hepimiz ayni sekilde ayni adama olduk, ustune bide arkadasi banladilar aimbot diye, ki alakasi yok. bizim servera gelirlerse direk ban iste, aktifiz hep aksamlari. gun ici de konsoldan ulasimimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Oxide aktif artık. Bekleriz hülo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 cok sirin bir server, deniz manzarali ve mehtapa dalarken zombiler cirit atiyor :) tavsiye ederim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Çok övülüyor oyun ben de aldım sonunda. Sizin de oynadığınız güzel serverlar olarak şöyle bir liste var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bizim su server var yeni, dolasiyla kasmak ve oyunu ogrenmek icin rahat olabilir. direk 100+ kisilik serverdan baslarsan pek ogrenemeyebilirsin. baglanmak icin menude F1'e bas net.connect 5.9.66.74:28035 yaz enterla. ayni konsola oyun icinde cimeni kapatmak icin grass.on false , ciplakligi acmak icin censor.nudity false yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ben de aldım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Kalabalık serverlarda tek başına hayatta kalma şansın çok az. En fazla yarım saat hayatta kalabildim. Tam kendime revolver yapıyordum adam geldi öldürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bi link atar mısınız bizde başlayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 hay lanet ya. verdiğiniz serverda kimse yok diye official bir sunucuya giriyim dedim, officialde bile hack var bayağı. suicide hack denen şey var adam oturduğu yerden milleti öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi zaten officialda hack oluyor, official sunucularda yeterli admin yok. Community veya modded girin aktif admin olan, oralarda daha az hack olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu genre ne zaman hack derdinden kurtulacak lan. hack olan survival oyunu mu olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bir server bulun beraber takılalım. Tek başına olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 su bizim serveri bi yayabilsek insanlara, hacker derdiyle de ugrasmicaz surekli admin oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Mesajların arasında kaynadı sizin server ayrı bi topic aç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Türk sunucusu arayanlar, bugün arkadaş verdi bunu: 188.138.117.228:28415 Bayağı oynayanı var. Gün ortasında sayı yeteri kadar yükseliyor. Şu postu yazarken(saat gece 1) 25 oyuncusu vardı mesela. Oynayanı olduğu için çocuk da çok malesef. VOIP block yok, küfürlere katlanacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Fütursuzca yapılan katliamlar oyundan soğutuyor insanı. Üstümde bi halt yok yeni başlamışım *tık* kafaya kurşun. Çıplak adamı öldürmeye çalışmak kadar rezil bir olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Grimnax said: valla ben 20 bayıldım direk acımadı pek. nerden alıyoruz. steam'de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yap steamdan alıyosun 400-500mb bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 server olayı nasıl? dayz gibi bi kaç serverdan birini seçip giriyor muyuz? yoksa mmo mantığından statik bi sunucuda mı oluyor hep karakterimiz? server limitleri nedir bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar