MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 arkadaşlar bildiğim bütün yapıştır yöntemleri kilitli olan bir sayfada yapıştırma yapmaya çalışıyorum. fikri olan var mı? shift + insert ctrl + v sağ tık çalışmıyor.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Sayfanın kalanını kopyala, başka bir dosya oluştur diyeceğim de salak gibi durucam
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sayfayı yapanı bul döv düzeltsin
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ss al çıktısını al duvara yapıştır khekhek
Ren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bi dakka. bir sayfa var ve oraya birşey mi yapıştıracaksın. mesela bu cevap gönder sayfası gibi birşey mi. nasıl ya neden yani. niye. yapma abi boşver öyle sayfaya nalet olsun.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 c/p yapamıyorsan metin uzunsa SS al adobe olarak kaydet onu,adobe to word convertor falan kullan ço kaliteli olmuyor ama idare ediyor
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yapıştıracağın text'i autohotkey macrosuna koy, shortcuta bas paste etsin klavyede basılıyormuş gibi
Mal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 browser ayarından javayı flashı kapatıp yükle sayfayı. scriptle engellemişse işe yarar belki
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ss alarak olabilir hiçbir komut çalışmıyorsa
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sayfa kaynağını incele. ordan kopyalamak istediği yazıyı bul kopyala. bunuda yazmak zorunda kaldım ya. neyse.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 mesele kopyalamak değil arkadaşlar yapıştırmak. tek bir sayfa var oraya yapıştırmam gerekiyor ama standard yapıştırma yöntemleri bloklu. nedenini sormayın afişe etmeyin asdfds autohotkeye bakıcam.
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yapacağın şeyi anlamadım da ögeyi denetle kısmını kullan
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Illa ki yapistirilir da nereye yapistirilmak istedigini bilmek lzm. Alternatif yontem bi input text dosyasi acarsin, bi macro programiyla keyboard dan o input dosyasini mimicletirsin. Bastan yaziyormus gibi instant yazar.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 KHaRoN said: Illa ki yapistirilir da nereye yapistirilmak istedigini bilmek lzm. Alternatif yontem bi input text dosyasi acarsin, bi macro programiyla keyboard dan o input dosyasini mimicletirsin. Bastan yaziyormus gibi instant yazar. abi standard bir html textbox şu paragraf gibi olanlardan.
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Karag8z said: sayfa kaynağını incele. ordan kopyalamak istediği yazıyı bul kopyala. bunuda yazmak zorunda kaldım ya. neyse. okuduğunu anlamadan ayar vermek paha biçilmez <3
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 MrLevie said: abi standard bir html textbox şu paragraf gibi olanlardan. duz yazi mi yazican? makrolu klavye filan varsa, her tusa basmayi ekle makroya, bas gitsin. tabi klavye makrosuna kopyalanabiliyosa yazi, yoksa direk yazmaktan farki yok lelele.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aquila said: duz yazi mi yazican? makrolu klavye filan varsa, her tusa basmayi ekle makroya, bas gitsin. tabi klavye makrosuna kopyalanabiliyosa yazi, yoksa direk yazmaktan farki yok lelele. hah o dediğini araştırıcam şimdi=)
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Remus said: pdf yap sonra pdften copy paste. ABİ AHAHAHAHAHAH sinirim bozuldu anasını satayım
Öne çıkan mesajlar