Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 iq puaniniz 10tl seviye geri zeka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 zeka testi dedikleri cidden böle bişe mi dandikmiş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 asdsad 5. sırada görünüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 helal fistan senden daha azını beklemiyordum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 özcan birileri konuşuyo ama benim 160 iq filtreme takıldılar sen duyabiliyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yok kanka filtreyi açtım mı seninle başbaşayız koca forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 P.enis Büyütücü ve Fistan'ın beraberliği <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 oha 1 çıktı benim , ben baya malım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hepsini sallasan 1 çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 pff 180 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yedibin çıktı ya offf... şimdi kansere falan çözüm bulmam gerekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yalanına sokuyumculara gelsin http://i.imgur.com/3Xh2lys.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 1. Abuzettin Killibacak 2. Ahmet Sak 3. Emre Polat 4. Mustafa Karakaya 5. Fahrettin Cureklibatur 6. Gökhan Turhan 7. Gökhan Uslu 8. Kemal Tütüneker 9. Ismail Güldüren 10. Rte Rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 168 Dahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Gerizekalı çıktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 162 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hepsini c yapsanız 60 la geçiyosunuz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 2. Soruda sıkılıp kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 beyler bu sitenin amacı esasen soruların kolay olması ve yüksek sonuç vermesi. daha sonra siz de kendinizde bir bok var zannedip detaylı sonuç görmek istiyorsunuz. o sırada da sizden 10 kaadı hacılayıp çok zekisin he he diye bir şey yolluyorlar tahminimce. nereden mi biliyorum? gerçekten iq um aşırı derecede, olağanüstü düzeyde yüksek olduğu için wçzö-r testi dahil bir sürü teste maruz bırakıldım zamaında. gerçek sorular böyle değil arkadaşlar. zaten sadece soru da sorulmuyor. gerçek iq testi bu değil. gelin görün ki iq ölçümü denen şey de zaten özünde saçma birşey. zeka yaşı diye bir kavram buluyorlar götlerinden onu mevcut yaşınıza bölüp 100 ile çarpıyorlar. ama neye göre kime göre anasını satıyım.. bence etrafınızdakiler size zekisin diyorsa zekisinizdir kasmayın. abi sen çok gerizekalısın diyorlarsa da anlayamacakları bir şekilde, türde bir zekaya sahipsinizdir ondan olmuyordur. onun dışındakiler de normal işte. en güzeli de normal bence. çünkü zeki olmak çok uzun boylu olmak gibi bir şey. kendinize göre insan bulamıyorsunuz çevrenizde fazla. uyum sorunu yaşıyorsunuz ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tecrübe konuşuyo diyor şorme katılıyorum gerçek iq testi bu değiiil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 chrome said: beyler bu sitenin amacı esasen soruların kolay olması ve yüksek sonuç vermesi. daha sonra siz de kendinizde bir bok var zannedip detaylı sonuç görmek istiyorsunuz. o sırada da sizden 10 kaadı hacılayıp çok zekisin he he diye bir şey yolluyorlar tahminimce. nereden mi biliyorum? gerçekten iq um aşırı derecede, olağanüstü düzeyde yüksek olduğu için wçzö-r testi dahil bir sürü teste maruz bırakıldım zamaında. gerçek sorular böyle değil arkadaşlar. zaten sadece soru da sorulmuyor. gerçek iq testi bu değil. gelin görün ki iq ölçümü denen şey de zaten özünde saçma birşey. zeka yaşı diye bir kavram buluyorlar götlerinden onu mevcut yaşınıza bölüp 100 ile çarpıyorlar. ama neye göre kime göre anasını satıyım.. bence etrafınızdakiler size zekisin diyorsa zekisinizdir kasmayın. abi sen çok gerizekalısın diyorlarsa da anlayamacakları bir şekilde, türde bir zekaya sahipsinizdir ondan olmuyordur. onun dışındakiler de normal işte. en güzeli de normal bence. çünkü zeki olmak çok uzun boylu olmak gibi bir şey. kendinize göre insan bulamıyorsunuz çevrenizde fazla. uyum sorunu yaşıyorsunuz ister istemez. hem 2 metreyim hem zekiyim, sevgilim dışında arkadaşım yok ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fıkra var bi tane olm sen o kadar zekiysen o post'lar ne öyle diyor öğretmen çok komik değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 moncici said: yalanına sokuyumculara gelsin http://i.imgur.com/3Xh2lys.png şu ss'ler bi şey kanıtlamıyor ne yazık ki. girdiğin doğum tarihi önemli bu noktada, onu da biz görmüyoruz. görüyormuşuz np. edit: bana da 163 dedi lel. hiç inandırıcı değil hakkaten. chromeun dediği gibi abartmışlar sonuçları. il ortalamalarını da 110 civarına çekmişler bi de inandırıcı gözüksün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar