mono Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Arseface adamim ya, var dizide, bakalim nasil olacak ya. Cizgiromani sahaneydi. TV'ye nasil aktarirlar o kadar sakat konuyu, aktarirlar mi yada gorecez. Lucifer'e kiyasla Preacherdan umidim cok daha yuksek. ha birde, DOOMCOCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 May 22 on AMC 22'si geliyor gençler, hazırlayın bünyeleri http://fandom.wikia.com/wp-content/uploads/2016/05/AMC_Preacher_27x40-V4-768x1138.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 lan gelmiş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 OH FUG ! Pilot bolum dusmus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 evil dead gibin mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 pilot cok iyiydi. harika basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 baya umut vadetti pilot, ama buradan boka sarabilir söylemedi demeyin. bu arada pilot bölümü yönetmenleri dikkatinizi çekti mi? yavdi dölü seth rogen ile yavudi dölü evan goldberg!!!! kilisemize küfreden bu yavıdileri artık amerikadan kovmanın zamanı geldi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 beğendim ben pilotu, hiç geçmişini settingini bilmem hoşuma gitti havası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Cizgi romanini okudum, bence anca bu olurdu. Boka sarar marar bilemem tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 tom cruise salkjngdhkdf;jhng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Tulip ile Cassidy çok iyi. Çizgi romanını pek sevdiğimi söyleyemem. Garth Ennis'in üslubunda bana itici gelen bir şeyler var. Dizi şimdilik daha hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 basili yayin fanatikleri cetesi yuzunden bende dememistim ama aynen senin gibi dusunuyorum komutan, bende pek sevmemistim cizgi romanini, bu cok daha iyi basladi acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Cizgi roman kotu degil ama Vertigo'dan cikan en sevdiklerini say derseniz altlarda yer alir. Soyle bir Transmetropolitan cekseler ama ne mukemmel olur =) Pilot guzeldi, ama gozler The Saint of Killers'i aradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 İlk kez haberim olan bir seri hem çizgi hem dizi olarak ve gayet hoşuma gitti. Eğer adam gibi bir geçmişi olan hikaye ise ve bu çekim devam ederse 2-3 sezon devam eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ben sevmedim. izlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 O kadar action vardı ilk bölümde ama bir şekilde bana temposu yavaş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 güzelmiş, kendini ciddi sanan komik gibi easd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 2 de 2 gene begendim. The Saint of Killers (tu) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/9b/The_Saint_of_Killers_SOK4_Cover.jpg/250px-The_Saint_of_Killers_SOK4_Cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 3 cikmis :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 aa izlemeyi unutmuşum ya. akşama meze çıktı hehheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 meze buysa yemek hangisi? guzeldi gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 yemek 2x dubleks pizza. arada ekrana bakarken boş durmasın diye bişeyler atıyorum ekrana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Haa gercek yemekmis :) Bende main bir dizi var sanmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 main course için özel topik açtım sana güzel abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar