Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Preacher (2016) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arseface adamim ya, var dizide, bakalim nasil olacak ya. Cizgiromani sahaneydi. TV'ye nasil aktarirlar o kadar sakat konuyu, aktarirlar mi yada gorecez. Lucifer'e kiyasla Preacherdan umidim cok daha yuksek.

ha birde, DOOMCOCK!
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
baya umut vadetti pilot, ama buradan boka sarabilir söylemedi demeyin.

bu arada pilot bölümü yönetmenleri dikkatinizi çekti mi? yavdi dölü seth rogen ile yavudi dölü evan goldberg!!!! kilisemize küfreden bu yavıdileri artık amerikadan kovmanın zamanı geldi !
Mesaj tarihi:
basili yayin fanatikleri cetesi yuzunden bende dememistim ama aynen senin gibi dusunuyorum komutan, bende pek sevmemistim cizgi romanini, bu cok daha iyi basladi acikcasi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Cizgi roman kotu degil ama Vertigo'dan cikan en sevdiklerini say derseniz altlarda yer alir. Soyle bir Transmetropolitan cekseler ama ne mukemmel olur =)

Pilot guzeldi, ama gozler The Saint of Killers'i aradi.
Mesaj tarihi:
İlk kez haberim olan bir seri hem çizgi hem dizi olarak ve gayet hoşuma gitti. Eğer adam gibi bir geçmişi olan hikaye ise ve bu çekim devam ederse 2-3 sezon devam eder bence.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 de 2 gene begendim.

The Saint of Killers (tu)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/9b/The_Saint_of_Killers_SOK4_Cover.jpg/250px-The_Saint_of_Killers_SOK4_Cover.jpg
  • Yeni Oluştur...