ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 wispy standartta açmış bi dünya malzeme verdim ama bakmaktan sıkıldığım için zengin çocuk harçılığı kıvamında currency takviyesi yaptım sdf
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 legacyde bir abilik de bize yap be adem
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yapalım ign ver uyumadan vereyim bişiler
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yata yata exilelık olmaz, çalışın az.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 item şart değil ya yol gösterse de olur asdf
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 hazır başlık up'ken şunu da bırakayım; http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1901674
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 30+ exlik shav var 5 off color 2 si beyaz 3 yeşil 1 mavi soket borlach sat kırışırız lkfj
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ign ver adem. herkes ekli patiden bi sen yoksun.
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Ya bu nasıl bir oyundur. 5 gün önce başladım gece rüyalarıma giriyor. Akşam iş bitse de eve gitsem diye saat sayıyorum. Oyun gençliğime D2 günlerine götürdü beni. Genç sevgili yapmış orta yaşlı adam gibi hissettirdi bana asdfgh. Dün normali bitirdim, lab'i yaptım. Level 40'ım bu gece cruel'a başlıycam. Normalde son bossta res kill manyağı oldum cruel herhalde çok zor olacak fazla mı ofansif gittim ne. Kararsız adamı çok yoruyor sadece, browser'da 7 tane build tabı açık, ona mı versem buna mı versem passive'i diye karar veremiyorum. Buradan Ad3m'e tekrar teşekkürler.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Abi ilk build genelde hayal kırıklığı oluyor guide takip etsen de... Öncelikleri bilmediğin için yeni exp gelene kadar genel dinamikleri kaparsın sonrasında fresh start ile yardırırsın. Diablo 2 nin devamı bu oyun zaten diablo 3 değil :D
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Tamam çok teşekkürler. Bir kaç sorum daha var, Normal son boss'ta res kill manyağı oldu 10 kere ölerek kesebildim. Normal mi böyle olması ? Cruel'da böyle olacaksam act 1'de level alamam :/ Bir de hala bana verdiğin -mana ring ve amuletleri takıyorum. Cruel'da öyle devam edersem resist ve lifelar yeter mi ? Çıkartırsam Manayı nasıl idare edeceğim ?
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Şimdi son boss diğer bosslara nazaran çok daha zor.Bayağı bir dodge edilecek mevzu var ve mekan küçük. İlk başta bu kadar reskill normal denebilir ama ileride daha da zor olacak hödük gibi beklemeyeceksin o bossda :D -Mana equipmentlar içinde hp ve resistlerin yeterli olduğunu düşünüyorsan takmaya devam et yok sıkıntılı ilerleyemiyorum diyorsan swapla life resist takılarla ve mana flask kullan. Cruel de çok zor değil bitirirsin birşekil ama merc gelince geara yatırım yapman gerekecek sana verdiğim equipler/currency her türlü seni t13+ mape taşır. Aslında currency olduğu için merc en basit zorluk olabilir eğer doğru gearları takarsan eheh uzatmayayım kafan karışacak takıl sen mekanikleri öğren fightların, gemlerin, craftın (masterlar) vs.
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Bir şey daha soracağım. Item rerollama-reforgelama gibi bir şey var mı oyunda ? Diyelim ki bir rare var 3 tane güzel özelliği 1 tane de çöpü var. Ben bunu işe yarar bir özelliğe reforge'layabiliyor muyum ?
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Hayır kişisel birşeyi değiştirme yok o yüzden çok pahalı ve advanced end game crafting.
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Ayrıca şuan bunlara takılma merc geldiğin zaman gear için düşünürsün. İlk başta hp ve resist veren itemler seni bayağı taşır bir yerlere. Sonra bunların yanında extra dps/def/utility statları düşünürsün. Hepsi bir araya gelince saçma pahalı oluyorlar. Atıyorum bir belt hp 3 resist verirken 3chaos iken yüksek rollü elemental damage de gelince bir anda 5ex olabilir gibi gibi.
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=I8z6DDnl-gM bu nasıl bir mekanik, nasıl bir build? douple dip diye mi aratıyorum bunu? biz safi ele damage ile oynamakla amelelik mi yapıyoruz?
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 flameblast bilt ya o bisi degil attıgı vaal righteous fire , vaal discip basıo es ekliyo o ( nerflendi es eklemiyo artık ) skill life pool a göre dmg atıyor
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 howa/bls molten strike şu ikisinden birini kasıp tüm bossları duman edersiniz. Üstteki tarz buildler phaseli bosslarda sıçan ne biliyim ignite immuneda sıçan buildler. Genelde shaper farm/service için kasılıyor falan fıstık.
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Download ve patch sonrası açılmadı oyun. Mouse imleci gözüküyor ama oyun gelmedi bi türlü
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 DocumentsMy GamesPath of Exile içinde production_Config.ini dosyası var önce adını değiştirip dene. Olmaz ise (eski haline çevir adını) içini açıp directx versionlarını değiştirip dene bakalım açılacak mı?
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Ad3m legacy de karakter açtımda, varsa bi tane TABULA RASA isteyecektim. Ayrıca, önceki sezon verdiğin gemler ile bir kaç eşya almıştım kendi kastıklarımla. Standarda gitti onlar. İstersen onları verebilirim. (nasıl olsa bir işime yaramıyor.. ) Standard da sen oynamıyorsan bile, sağa sola veriyorsan diye söyleyeyim dedim.
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bu lig önceki liglere göre pahalı sanki.ben önceki liglerde tabula rasa yı 7-8 chaos a alıyordum bunda 14-15 chaos.hatta süreklide artıyor herhalde geçen baktığımda 13 chaos tu en fazla :D
Öne çıkan mesajlar