Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 15. Gün sora hayirlisiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 off fena heveslendim sonra desync başlığına baktım... pfff https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/808653/page/13 kaç yıl oldu hala desync devam ediyor, demek ki asla düzelmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Hey maşallah 9961 kişi sıra var ek pakete 10 dakika kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bingildak said: off fena heveslendim sonra desync başlığına baktım... pfff https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/808653/page/13 kaç yıl oldu hala desync devam ediyor, demek ki asla düzelmeyecek şu olayı yüzünden melee oynanmıyordu ya resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Beyond league'de oynayan varsa konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ben de rampagede oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 desyncin tamamen geçmesi için oyunun kodunu baştan yazmamız gibi bişiler dediydi chris. ama azaltmak için bişeyler yapıyolarmış. kısacası pek bir şey beklememek lazım hala item, skill, kozmetik ekleme derdinde adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 /oos komutunu macro yapıp bind edin bir tuşa, desync hissettiğiniz an çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Diablodaki armory gibin bir şey yapsınlar artık ya, sene 2014. Bir de oyun hiç user friendly değil onun için bir şey yapmaları lazım. Diablodan 2 tane arkadaşımı poe'ye alıştırdıydım 2.1 gelene kadar naapcanız sallayın diye. İkisi de "Level 80 oldum hala düşen item iyi mi değil mi anlayamıyorum emenike" diye bıraktı geçenlerde sdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 item düşmüyor dimi hala? 3 kişi 3 ay durmadan oynamıstık bu oyunu end-game diyebileceğimiz bir item bile dusmedi Currency ile alıyorduk anca bir şeyler. Şu anki durum nasıl acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 *Hangi itemin degerli oldugunu anlamasi icin oyunu hic oynamamis arkadasima 10 saniye bilgi vermem yeterli olur . *3 ay oynayip degerli item dusmedi diyen arkadasim ; deger , oyunculara ve yapimciya gore zamanla degisiyor . dusen item sayisini ve degerini arttirmak icin itemlarda mod var . ayrica neyin degerli oldugunu bilmek icin kisa bir bilgilendirme almali veya bu konuda biraz arastirma yaplisin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Oyunu hic anlamamissiniz Ayrıca oyunun basindan itibaren exalted orb falan dusururseniz hayvan gibi zengin olm ihtimali mevcut hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bilmeyenler için itemların alabileceği min-max değerleri gösteren bir script var. Tavsiye ederim. Path of Exile Item Info Script - Affix Breakdown and More Rampage'de tekrar başladım bende. Nickim Witchcold_Nwalka Guildiniz yoksa invite atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Bunu oynamaya karar verdim ama mmo oldugundan community nasil diye sormam lazim once. 13-14 yas bebeleri doluysa ne guzel olursa olsun girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 MMO degil hack And slash İstersen tamamen solo oynarsin ama trade manüel ya chatten ya forumdan kasacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 benim nick kimatso rampagedeyim oynayan varsa eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 başladım öyle. sıkılırım yakında sdfs duelist oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Tarucy benim nickim de. rampagedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Rampage serverında dükkan açtım. Nwalka'nın Dükkanı 1 chaos değerindeki itemlardan ihtiyacınız olan varsa beleşe verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Ya şerefsiz blizzard 2.1den hiç haber maber yokken millet sonbaharı bulur derken bunların expansion gelir gelmez hemen 2.1i dayadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Şu oyun çok iyi. Hardcore oynamak istiyorum ama desync videoları görünce hiç bulaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 şuna rağmen hala bu oyunu savunanlar var ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 off o video ne öyle ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 ona rağmen halen en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Kaede said: şuna rağmen hala bu oyunu savunanlar var ya ahah o haliyle hala en iyi genrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar