Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 çok yavaş char bana göre deil çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 abi kas sonra dream buildini yaparsın currency farmlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 yavaş charla kasmak nasıl oluyo abi ngamahu raider ya da fb totem ışık hızıyla kasıo işte. biraz risk alıcaksan en iyi kasan vspark ama pahalıchar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 BAŞLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 20k Q eridi nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ilk kez oynıcak biri için en temiz build nedir? temiz, rahat kafasına göre ilerlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Dediğim buildi kasabilirsin budget demek ucuz demek ucuz demek yeni adam için avantaj. Totem buildleri yine noob friendly. Earthquake öyle liftingnerdbro builds yaz hepsi noob friendly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 SSf açtım drop daha yüksekti sanırım sonra migrate ederim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 pizzastick gidenler tree paylaşabilir mi https://www.youtube.com/watch?v=2KCsr3RQYOI&list=LL3gH97YfQWKbQhvCHYjssaw&index=4 bunu yapıcaktım linkler açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 2 gündür güncel'de poe + az önce twitter'da bu; Path of Exile @pathofexile 5 dk.5 dakika önce Daha fazla More than 100,000 people are playing Path of Exile: Legacy right now. dostlar neler oluyor yav B)- hype sebebi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 karekterimin adını "domuz" koydum ya ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 hardcore self found açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben de ssf oynayacağım (düz ligde). orada ssf oynayacak varsa birlikte takılalım. asdfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 abi adamlar cruele geçti ya vallahi hevesim kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bu silver coinleri oyun başı kullanmak mı lazım? yoksa biriktirip end game mi saklamak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 mercilesse geçince kullanmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 earthquake dualist kasıcam, iş yapar di mi starter olarak hacılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 yapar norse end game farmlıodu slayer eq ile buildi de var forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 önce earhquake buildi konuşulmuş baya onu buldum bir sürü, sonra spesifik bi 96 sayfa olmuş topic buldum herhalde bu iyidir lan dedim sdfsdf o kadar oyun bilgim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1741080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 anca normal act 1 i bitirebildim la dün gece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Yeter aceleniz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Bilmiyorum mijolner legacy %50 lik mi eğer öyleyse muhakkak bu sezon oldschool tanky discharge açarım bi tane hep içimde kalmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 ad3m said: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1741080 ASLAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Bugun baslayabilcem ben, reddite bi baktim da headhunterlar, legacy vinktarlar reachler felan havada ucusuyo bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar