Remus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Diablo 3 casual oyuncular için bu hardcore. Çok uğraştıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 PoE çok iyi tasarlanmış bir oyun (teknik olarak değil hns genresi boyutunda) : skill sistemi, talent sistemi, dungeon sistemi, end-game sistemleri, itemization, ligler vs. genre'nin en büyük problemlerini aşarak, en mümkün derinliği kazandırmışlar. gönül isterdi adamlar teknik anlamda daha iyi olsalardı. desync vs. gibi eksiklikler olmasaydı. production daha hızlı olsaydı. kombat biraz daha smooth olsaydı. bunların üzerinden gelirler elbette ama zaman alacak. çok güzel para kazanıyorlar. o parayı iyi yatırımlara çevirebilecek kafada üretenler. hns'de ben poe'nin liderliği birine bırakacağını düşünmüyorum şu noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu oyunun tek sorunu trade sistemi. forumdan vs kovalamak çok yoruyor. bide appraise sıkıntılı bir mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 mö5000'de ticaret yapmaya çalışanları çok iyi anladım şu oyunu oynadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 hardcore'da projectile vulnerability cast eden skeleton archerlarla savaşırken desync olup öldüm kafam girsin bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 En Baba Guild _ A Few Good Man Takim oyununa yatkin , yas ortalamasi yuksek , craft-build-trade konularina hakim , fikir alip tartisabileceginiz uyelere sahiptir. Guild stash su an kapalidir. Guild uyeligi , sosyal zekasi yuksek olan herkese aciktir. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/750889 İletisim icin ign : Deathloke , Kuunkhaai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 O bu değil de takılmak isteyen var mı takılalım. Portal gem' im var portallar beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Ekstra physical projectile damage support gem'i gelmiş lan. Adamakıllı bir 6 soket farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 nemesiste oynayan var mı, takılacak adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ne zaman reset geliyor liglere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ekleyin standarttayım yalnız Faithx Faithxl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Martın başında yeni lig. 1.1.0 geliyor, mini-exp gibin. Hype hype! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bende yenı basladım PoE'ye egleniyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 İlk karakter çöp oluyo ama şimdiden uyarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 olsun np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 hayvan gibi content geliyo http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/807869 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mmmh nays. Şununla birlikte yeni gelecek kozmetiklerden almak lazım adamlar çalışıyor. RoS almam lazım ama PoE varken diabloya nasıl elim gidecek bilmiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Poe varken diablo hakkaten çok boş geliyor bana ya ,keşke poe oynamasaydım da expansiona heyecanlanır oynardık biraz ama bende poe devam edicem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Bu sefer para vermeyi düsünmüyorum Diablo'ya.Onun yerine kozmetik falan alıcam Poe'den daha çok hak ettikleri kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=BF6NJkba9WQ corrupted gem olayı ilginç yalnız, her skill e yaptılarsa bunu oha derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ya ben muhtemelen bu şuan diablodaki expansion ayarları patchiyle expansiona kadarki 3-4 haftalık periyotta iyice diabloya doyarım, sonra da yüzüne bakmam gibi geliyor. Poeye bir helal olsun da benden. Azıcık physic motoru yapsalar azıcık dynamic effect yapsalar aslında herkes benim gibi düşünecek de adamların ofisi avusturalyada kanguruların aborjinlerin arasında iki oda garibanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FS2vwKw4YmM 17 vaal skill varmış şu an. diğerleri eklencek heralde zamanla. of resmen askere gitçeğim için üzüldüğüm tek oyun şu oldu :'( peç notları https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/810698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Şimdi patch ve resetle beraber tekrar başlamak istiyorum ,dual wield ,blender tadında ,bolca sustain i olan ,hızlı attack speedli bişi oynayasım var ,scion mu duelist mi yoksa diğer karakterlerden de olur mu ? Bir de patchte skıill tree ne kadar değişiyor bilmiyorum da yine geçen sezon gibi ilk karakterler deneme olarak çöpe mi atıcaz yoksa guide tarzı birşeyler önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 life steal değişti biraz, vaal pact değişti, o yüzden forumlara bakcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Seperate said: Şimdi patch ve resetle beraber tekrar başlamak istiyorum ,dual wield ,blender tadında ,bolca sustain i olan ,hızlı attack speedli bişi oynayasım var ,scion mu duelist mi yoksa diğer karakterlerden de olur mu ? Bir de patchte skıill tree ne kadar değişiyor bilmiyorum da yine geçen sezon gibi ilk karakterler deneme olarak çöpe mi atıcaz yoksa guide tarzı birşeyler önerebilir misiniz? https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/491481 Benim düelistimin buildi düelist mara yada scion açabilirsin düelist daha rahat olur lvl açısından . Yalnız soultaker lazım mana yetiştiremezsin cyclone a başka türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar