Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Poetrade yetiyor gayet aslinda ama offline oldugunda vs satis yapamiyorsun. o kotu baya iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ahahah Poetrade i köylüden öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 poe.trade mekanigini oyuna getirirler iste. Hicbir filtre olmadan milyon tane harbinger bowa tek tek bakmak zorunda oldugun bir ah sistemini heralde getirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Filtre var life diyon ama 50+ life diyemiyon. Umarım gelmez bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 boktanmış o. en azından fiyat filtresi olsaymış bari copleri elersin aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 O zaman da ucuza pahalı itemları kaçırırsın, hiç bi şekilde poe.trade in gerisinde kalmaması lazım. ZO CI juggernauta kaoms waylerle 2k ES regen yaptım tanky build için ama kullanacak skill bulamıyorum ya. Blade flurry denedim yavan kaldı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1839765 Bu nerfler gösteriyorki 3.0'da bangır bangır nerf hammer gelecek dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 E gec bile kalmadi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Yok hacıt eski haline gelmesin oyun ortasında bişi olsun eskiden actlerin trash mobların da bile efor harcıyordun. Maplerin bazı modları impasibruuuydu. Shrine gmp falan ggnormk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 said: Reach of the Council: Number of Additional Arrows reduced to 2. DSFsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Küçük mutluluklar said: Siosa now sells all quest gems once you've completed his quest and the quests required to unlock the appropriate tiers of gem rewards Küçük mutsuzluklar said: Orb of Storms now has a base skill duration of 6 seconds, down from 10. Blade flurry %15 nerflenmiş overall? Eh lazımdı az bişi zaten. Vaal haste ve disc de nerflenmiş ki istisnasız kullanılıyordu benim gördüğüm. Weapon ayarlaması gelmiş baya, spell daggerları falan nerflenmiş base damagelar arttırılmış weapon clusterlar daha ekonomik hale gelmiş. AoE sağlam nerflenmiş mantığı değişmiş zaten, diminishing returnse girecek eskisi gibi 2 ekran aoe olmayacakmış falan. Melee league mi geliyor acaba yoksa bunların hepsi bi ilüzyon mu? Dın dın dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 yeni lig ne zaman başlıyordu paşalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 2 gün 13 saat 21 dk 31 sn sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ad3m said: said: Reach of the Council: Number of Additional Arrows reduced to 2. DSFsas Ulan bilsem satmazdim councilleri. Hic tahmin edemedim. Bunu kimse kullanmaz artik, death opus akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 napcan abi std mi oynıcan orada zengin olup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Drillneck de %50 nerf yemiş ağır darbe vurmuşlar jdfshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Ben galiba VSpark başlıcam lige sonra bi tane daha boss için char kasarım gibi. Hiç oynamadım hem çok hızlı hem eglenceli duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 howa v2 deniyebilirim brutusun yeni macei ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 yeni ligte ne kasıcaz gelen değişikliklerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Chaos eq gladiator deniycektim, hic gormedim forumda yapani falan ama aoe nerfinden sonra o da olmaz artik. Mathilin scorching rayini yapabilirim. Iyi starter o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Bi de skill reseti bekliyorum. Patch notu daha okumadim, pyre nerf yedi mi bilmiyorum ama yememisse 2x tullfal wand kinetic blast deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ya çok detaya girmeden bana eğlenceli melee build için skill söylesenize. ana skill adını verseniz yeter, şu keyifli bu keyifli diye. ona göre ben build ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bingildak said: ya çok detaya girmeden bana eğlenceli melee build için skill söylesenize. ana skill adını verseniz yeter, şu keyifli bu keyifli diye. ona göre ben build ararım. flicker strike çogzevkli asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben yine tornado shot / ligtning arrow + barrage yardırıcam galiba ya ilk bi kaç hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 flicker sen oynamıyorsun ya, script yaz o oynasın daha iyi asdas daha yeni eğlenceli bir şeyler yok mu ya. vurma hissi güzel böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar