Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
poe.trade mekanigini oyuna getirirler iste. Hicbir filtre olmadan milyon tane harbinger bowa tek tek bakmak zorunda oldugun bir ah sistemini heralde getirmezler.
Mesaj tarihi:
O zaman da ucuza pahalı itemları kaçırırsın, hiç bi şekilde poe.trade in gerisinde kalmaması lazım.

ZO CI juggernauta kaoms waylerle 2k ES regen yaptım tanky build için ama kullanacak skill bulamıyorum ya. Blade flurry denedim yavan kaldı biraz.
Mesaj tarihi:
Yok hacıt eski haline gelmesin oyun ortasında bişi olsun eskiden actlerin trash mobların da bile efor harcıyordun. Maplerin bazı modları impasibruuuydu. Shrine gmp falan ggnormk.
Mesaj tarihi:
Küçük mutluluklar

said:
Siosa now sells all quest gems once you've completed his quest and the quests required to unlock the appropriate tiers of gem rewards

Küçük mutsuzluklar

said:
Orb of Storms now has a base skill duration of 6 seconds, down from 10.

Blade flurry %15 nerflenmiş overall? Eh lazımdı az bişi zaten. Vaal haste ve disc de nerflenmiş ki istisnasız kullanılıyordu benim gördüğüm. Weapon ayarlaması gelmiş baya, spell daggerları falan nerflenmiş base damagelar arttırılmış weapon clusterlar daha ekonomik hale gelmiş. AoE sağlam nerflenmiş mantığı değişmiş zaten, diminishing returnse girecek eskisi gibi 2 ekran aoe olmayacakmış falan. Melee league mi geliyor acaba yoksa bunların hepsi bi ilüzyon mu? Dın dın dın
Mesaj tarihi:
ad3m said:

said:
Reach of the Council: Number of Additional Arrows reduced to 2.

DSFsas

Ulan bilsem satmazdim councilleri. Hic tahmin edemedim.

Bunu kimse kullanmaz artik, death opus akar.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ya çok detaya girmeden bana eğlenceli melee build için skill söylesenize. ana skill adını verseniz yeter, şu keyifli bu keyifli diye. ona göre ben build ararım.

flicker strike çogzevkli asdfgh
  • Yeni Oluştur...