axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 6 chapter birden ne la insan teker teker yayınlar asd Neyse en azından "hepsi bi rüyaymış malachai gibi kabusunda hapsolmuşsun her zorlukta baştan kabus görüyorsun" teorileri bi son bulur umarım. Return to Oriath mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 cruel merciless kalkıyor mu? evet kalkıyormuş.. Ben bu lafı çok eskiden hatırlıyorum niyeyse. https://www.youtube.com/watch?v=cf6Ha-R7taA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Evet. Gerçekten helal olsun şu adamlara. Mekanikleri konsola çıkaracaz diye sıçmazlarsa müthiş iş başarmış olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Hype hype yeni eso almıştım yaa pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 fazla iyi ya, bu adamlar oyun yapmayı bırakıp gençleri yetiştirsinler de sektör ayaklansın anasını satayım. şuna bakıyorsun diabloya bakıyorsun bir gülme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Bi GGG bi CDPR en iyiler!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 istedigi kadar chapter cikarsin treasure box a tiklayinca sicio oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Xenodan aldığım eski sistemle oynuyorum efsane değil performans ama ağlatacak bi durum da yok yani.Bundan önce e8500 sistemle oynuyordum. SSD şart bu oyuna. spec Asus GTX 560 TI Ekran Kartı Asus P8H77-V Anakart Ripjaws 2x4gb DDR3 1600 MHZ RAM Core i5 3570k İşlemci Gigabyte Mid-Tower 1000 Watt Kasa 120 GB OCZ vertex 3 SSD Seagate 1TB Barracuda 7200 RPM HDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 oyun çok iyi olduğu için fps sıkıntılarını göz ardı edebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 oyunun yeni motora ihtiyacı var canım, o konuda soru işareti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 helal olsun gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 bu arada şöyle iki tane garip itemim var ne yapıcam bilemedim; http://i.imgur.com/76GOQti.png http://i.imgur.com/DGijeGF.png wandın hayvan gibi dps'i var ama attack speed yok :( sceptre de spell'e mi rolleyeyim melee'ye mi karar verememiş. yalandan öyle satılığa koydum ama satmaya da gönlüm el vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Sceptre doryani varken alternatif olabilecek bişi değil wand howanderlar için ideal olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Gerçi o da en kötü base wandda rollemiş satman zor o şekıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 merciless phys rollese öyle demezdin ama :P howander hangi buildmiş ya, bakayım ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 howa + wand bugla yapıyorlar kb/barrage sayko dps. aynı build howa ile sadece skilller yukarıdaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 işte onun için aps lazımdı, gitmiş cast speed rollemiş. yoksa her türlü alıcı çıkardı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ad3m said: Bi GGG bi CDPR en iyiler!!1 bi de ccp ekleyelim o listeye heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Borlach said: işte onun için aps lazımdı, gitmiş cast speed rollemiş. yoksa her türlü alıcı çıkardı bence. Başka bir basede rollese de olurdu (imbued) @Aluriel Haklısın bi kaç firma daha var ama bunlar en iyi!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 world of darkness'i yuzune gozune bulastiran ccp mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1834597 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 OHHHH legacy item çıkabilio. Tabi çok zordur ama vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 yeni lig mükemmel olacak. starter olarak farmer char kasıp parti takılmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 eşyanın altında fiyatı nasıl görüyorsun? kullandığın şey, statlara göre düzgünce mi gösteriyor fiyatı? (yani isme göre değil herhalde 4ex diyor ilkine) Borlach said: bu arada şöyle iki tane garip itemim var ne yapıcam bilemedim; http://i.imgur.com/76GOQti.png ... http://i.imgur.com/DGijeGF.png wandın hayvan gibi dps'i var ama attack speed yok :( sceptre de spell'e mi rolleyeyim melee'ye mi karar verememiş. yalandan öyle satılığa koydum ama satmaya da gönlüm el vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 abi onu kendi satıo fiyatını 4 ex belirlemiş? poe.trade diye site var. premium stashte itema fiyat belirliyon orada indexliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar