µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 totem buildlere bak abi hem ucuz hem soloya uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 abicim birde ranger icin istiyim gec kalmisim. melee denedim bir garip vurunca sonradan vuruyormusum hissi var.. ranger daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1041989/page/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Phyx said: toplandıgımız bi guild falan varsa invite alırım xinroth yolladim , baska varsa nick bırakın atiyim invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Ben de totemci açayım dedim flameblastlı inquisitorlü falan, tukohamayı görünce lifebased giderim dedim ama 6 exalttan açmışlar o paraya deli CI gear dizilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 6 exalttan bu ligde deli ci gear dizemessin hemen herkes ci gidecek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Yhaa neden CI gidiyorsunuz, ben popi olmadan önce de CIcıydım hakkınız yok gearımın fiyatını yükseltmeye =( 5link 500+ 35C, 400+ 25C . . . oha 350+ bile 15C BÜRST YUH ÇÜŞŞŞ 2.2de 5 chaosa yaptığım lvl60 gearı bu sezon 1EX e zor çıkıyor? Oha nolmuş olm bu piyasaya, sezon başı için bile abartı fiyatlar var, hepiniz mi bladeflurry CI gittiniz amekü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 4 link idare et abi dun 500es 1cye mi 2cye mi ne alip linkledim ben. Self cast flameblast oynuyorum ben de ama levellarkan hasat etti breachler. CI'a gecicem diye life az verdim armor vs zaten yok :D bi de performans olarak dusme yasadim bu lig bosslarin yogun packlerin basinda falan 2 3 saniye freeze oluyor toparlayasiya ölüyorum habire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Lig başı az bişi iş yapan herşeyi pahalıya satıyorlar zamanla düşerde direk ci gitmek çok saçma life takıl biraz map farmlayana kadar sonra geçersin CI karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Heralde en boktan sezon başlangıcını yaptım işten güçten bakamadım daha mercilessa geçemedim yhaaa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Kaçırdık paracıxları hımınsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Gültbenk pub olmayan stashlerden item çekemiyorum. Bu nasıl saçmalık hemen o yunikleri istiyorum. HE MEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ben daha normali bitiremedim sdsf . vakit olmadı bide geçen lig güzel es li eşyalar almıştım uygun fiyatlara ama bu sezon olmayacağını anladım en uzuca ne yaparım diye baktım bladefall totem yapim bari dedim. oyundaki nick "tekir" bu arada beni de ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 CİCİCİ EN İYİ YA DSAKJFH http://imgur.com/a/etXog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 mathil vs kripp https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5igc29/kripps_opinion_on_mathils_cyclone_raider/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=cLDCWdWLMUo çok iyiymiş lan bu asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 ahahaha bunu görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Aluriel said: https://www.youtube.com/watch?v=cLDCWdWLMUo çok iyiymiş lan bu asdfsa Şunları görünce, aynı oyunu mu oynuyoruz diye şüpheye düşüyorum. Çok uzun zamandır oynamıyordum. Breach ile beraber bi' gaza geldim. Hala oynuyorum. Lvl70 ranger. Map tier4 yapıyorum anca, onlar da magic map :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 bu sezonu beğenmedim ben ya hiç ilerleyesim gelmiyor.çift totem flameblast yaptım hiç zorlanmadan gidiyorum ama nedense pek sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Aldım wingi akıyorum ortamlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ben de akıyordum ama bir yerden sonra fazla mob gelmeye başlayınca oyunda 1 sn ye falan ne oldugunu göremiyorsun bu şekilde çok fazla öldüm ve sildim oyunu, hiçbir zaman da düzelmedi elemanın videsunu da bu şekilde dikkatlice izledim aynı şey onda da oluyor. sync hatası devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Hp hesaplayan skiller/itemlar kullanmayacan bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 lvl kasarken trade önemli mi? gittim 5 link bow aldım 1 chaosa. pek de iyi değil aslında ama işte.. benim silahtan iyi. (lvl 58) bide trade için chat mi kullanmak lazım yoksa http://poe.trade/ mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Chat kullanma kazıklanırsın. Arada bişiler alabilirsin clear speedini hızlandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar