Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Lvl 38 de Normal Izaro nun ağzına ağzına vurdum. 1249 hp, 75% fire 67% cold 62% lightning resistance. Blind + Life on Hit + Blast Rain kombosunu spamledim sadece ayağının altında durup pot bile basmam gerekmedi. Build-up deliverlayamadı resmen. Bi işte aradaki trial larda portalları ve pillarları kesene kadar koşturdum etrafta, son kombatta direk durdum, Izaro vuruyo, hp gidiyo biraz, bi Blast Rain geri dolduruyo hele summonlar da girerse alana iyice boku çıkıyo sdf
Sosyal ağlarda paylaş

80 olmak uzereyim hala duruyor merciless lab bende. sorun bosstan ziyade dc veya oyun takilmasi bende lab yaparken. Dun son kez savasirken izaro ciktigi anda oyun durdu 5-6 saniyeligine gg. Sonra tekrar denedim ilk izaro bitti kapidamn gectim hop log in ekranina.

Map yaprken vs olmuyor bunlar hic yada cok nadir oluyor. Labda kesin var bi sikinti
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunda diablo gibi bustlamaca var mı? AGA BUST PİLİS İTTEM PİLİS

şöyle elementallı archerlı bişi istiyorum, şu adamınki fena diil gibi ama çok fazla vakit de gömemem bide kendim kasmak istemiyorum. Başka bişey daha istiyorum siz anladınız =) =)

https://www.youtube.com/watch?v=izMVEnjAU0Q
Sosyal ağlarda paylaş

ben denedim sıkıyor.hani çok yüksek cast speed varsa belki ama yine de yavaş bence diğer buildler devamlı ilerlerken sen bıçak cast ediyon durup durup.bir de alan etkisini büyütmek lazım item-gem ve skillerle ha ama boss fightlarda güzel olabilir.

bu labyrinthe leveli yükselttikten sonra dönüp girmemek için bir neden var mı? acele etmeye gerek yok sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...