quixef Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Lvl 38 de Normal Izaro nun ağzına ağzına vurdum. 1249 hp, 75% fire 67% cold 62% lightning resistance. Blind + Life on Hit + Blast Rain kombosunu spamledim sadece ayağının altında durup pot bile basmam gerekmedi. Build-up deliverlayamadı resmen. Bi işte aradaki trial larda portalları ve pillarları kesene kadar koşturdum etrafta, son kombatta direk durdum, Izaro vuruyo, hp gidiyo biraz, bi Blast Rain geri dolduruyo hele summonlar da girerse alana iyice boku çıkıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 20kdps e ulaştım yey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Dual Totem Righteous Fire gidiyorum. Ascendancy ile totemlerin fire damage immune olması şukela olmuş. Yakarak ilerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 dün 62-65 olarak cruel lab'e gittik, 2. trial'da bana 80% vurdu leap ile. silkti eve gönderdi. 3k hp var, 45% dmg red., 30 block, resistlerin hepsi 75% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 izaro çılgın ya cruel 72 de temizledim ben :) dün kü patch le normalini nerflemişler zamanla buna da nerf gelir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 80 olmak uzereyim hala duruyor merciless lab bende. sorun bosstan ziyade dc veya oyun takilmasi bende lab yaparken. Dun son kez savasirken izaro ciktigi anda oyun durdu 5-6 saniyeligine gg. Sonra tekrar denedim ilk izaro bitti kapidamn gectim hop log in ekranina. Map yaprken vs olmuyor bunlar hic yada cok nadir oluyor. Labda kesin var bi sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 şimdi bitirdim merciless'ı, dün 60% extra cold dmg varmış ondan bana one shot çekmiş asdasdasd. şu an 65% fln vuruyor abilityleri, yavaş yavaş kestim. 4/6 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 http://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=11603504 Helal team (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 bana biri 5 chaos borç versin dagger alacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 https://picload.org/image/wprpago/2016-03-1214_19_53-searchresul.jpg şu normalde bi kaç exalted ediyor herhalde ama adam 10 chaos demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 günün zirvesi http://i.imgur.com/OxXoje6.jpg http://i.imgur.com/U1Q00yy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Bunda armory gibi bişi yok di mi ya, o GGrimace in buildini itemlarını merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 baygınlık verdi bu labirentlerdeki dc'ler artık ya. bunu party halinde yapamıyomuyuz böyle hig lvl biri koşsa da peşinden gitsek 10 dk da bitirsek? mallık resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ulan ne şanslı adamım ha, o kadar labe girdim bir kere patlamadı dc yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Bu oyunda diablo gibi bustlamaca var mı? AGA BUST PİLİS İTTEM PİLİS şöyle elementallı archerlı bişi istiyorum, şu adamınki fena diil gibi ama çok fazla vakit de gömemem bide kendim kasmak istemiyorum. Başka bişey daha istiyorum siz anladınız =) =) https://www.youtube.com/watch?v=izMVEnjAU0Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Borlach said: baygınlık verdi bu labirentlerdeki dc'ler artık ya. bunu party halinde yapamıyomuyuz böyle hig lvl biri koşsa da peşinden gitsek 10 dk da bitirsek? mallık resmen Ölümde yanda disco yersen devam edemiyorsun partinin anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 abi kısa sürsün, high lvl adam 2 sn de mapi açsın ona teleport olayım bitisn gitsin istiyorum. uzayınca lab işi sapıtıyo, ya dc veriyo, ya da artık gir çık yapmaktan dikkatsizleşip ölüyorum mal gibi. baygınlık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ben hep parti ile yaptım labları rasgele sansıma yolu bilen biri geldi hep sadece kostm arkadsından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Teleport olamıyon galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 oyunu sindire sindire öğreneyim diye solo takılıyorum ama levellamak zormuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Bütün seviyelerde labirenti bir kerede yaptım. Burada biraz fazla isyan var. O kadar zor değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 lab icin yardım istiyosanız oyundayken ulasın bana Cheaz nick ve evet , abartıldıgı kadar zor degil tek problem disconnect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Blade Vortex'le bi build yapasım var çok fena. ne güzel skillmiş. 50 blade vortex'i üstümde tutup whirling blades ile fiju fiju aralarına girip girip çıkmalı bişey. çok seksi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ben denedim sıkıyor.hani çok yüksek cast speed varsa belki ama yine de yavaş bence diğer buildler devamlı ilerlerken sen bıçak cast ediyon durup durup.bir de alan etkisini büyütmek lazım item-gem ve skillerle ha ama boss fightlarda güzel olabilir. bu labyrinthe leveli yükselttikten sonra dönüp girmemek için bir neden var mı? acele etmeye gerek yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar