Flassh Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 souldarkorn said: Peki bu labirenti her zorluk seviyesinde yapmak lazım mı ? evet her yaptıgında 2 class skill point veiroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 normal labyrinth te öldüm bosa :( hiç okumadım valla ne vuruyor ne ediyor %10 resistlerle girdim level 36 falandım. Daresso tarzında freezing blast a benzer bir animasyonu olan bir skilli var 1.1k hp nin %90 ını alıyor bir kerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 act 2 merciless bitiriyoruz, elemental resistler 10-20% lerde sürünüyordu, passivelerle 45-50% lere çektim ondan sonra rahatladım. resistler 50% altındaysa saçma sapan one shot yiyorsun packlerde. chaos problemi var ama o da ömürlük sorun asdasd -60% napsan toplamaz. ufacık piçler 20-30% vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Nwalka'nın Perandus dükkanı açıldı. Henüz itemlara fiyat koymadım. İhtiyacınız olan bir item varsa yardımcı olurum. IGN: Magi_Nwalka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 hardcore oynuyorsanız labirente girmeyin diyorlar ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ziggyd nin item filterını kulanan var mı yeni basladım kullanamya baya hosuma gitti fakat tek seyi anlamadım bazı beyaz itemleri kahverengi cerceve ile gösteriyo ne demek oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 v2 sini kullanıyorum ben onun. kahverengiyle çerçeveli olan beyaz itemları diyorsun sanırım onlar craft içim base itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 evet onlar. nasıl craftlanıyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ilvl yuksek istediğin basede itemleri topluyorsun. daha sonra onları orblar yardımıyla istediğin statlara sahip bir mavi iteme ceviriyorsun. o maviyi yine orb basarak sarı iteme ceviriyorsun vs vs enchantlarla güncelliyorsun. Başlangıç için cok akıl karı değil craft için sağlam materyal lazm ama end game için girmek gerek tabi. vaal orb çok eğlenceli olmus 6L chest gitti bir heycan uğruna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 şey ya o sanırım unique item in base i. ona orb of chance basınca unique e dönüşme ihtimali var da çok küçük bi ihtimal ben 100 defa denedim hiç tutmadı 2-3 defa deniceksen hiç uğraşma daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 eet ya doğru endgame uniqleri cıkıyor orb of chance basınca %0.165465621545415615494 şansla onun base itemleri o boğa haklı. http://www.youtube.com/watch?v=w9A50okLyHk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 poe crafting https://www.youtube.com/watch?v=2wZ4TdfOMII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 https://www.pathofexile.com/account/view-profile/mealethras/characters çatara çutara melee duelwield giden bir karakter yapmayi düşünüyorum ama dediğiniz gibi çöp olacak ilk char galiba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 benim paylaştığım builde bir göz at istersen dual wield yaptım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 shadow ile olur mu ki o build? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 aynısını yapman gerek yok ya, bleed ve poison olayı tamamen fantezi, onun yerine gideceğin ascend e göre bir şeylere kayabilirsin ama onun dışında seçimleri güvenli. physical gidiyorsan tabii, elemental a gideceksen değişir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Black_Hand said: shadow ile olur mu ki o build? Shadow crit dual dagger kasıyorum class assasin Çok zor ilk karakter olrarak. party giriyorum bazen milletin saniyeler içinde temizlediği pack bnm için ölum.üstüne kolay öluyorsun. ilk kez oynuyorsan daha rahat bişiler kasmman daha iyi Ziggyd nin yutub kanalında lighting templar builfi var nesela ona bak acayip kolay gözukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 gateway olarak amsterdam 70 gösteriyor milan 100 . milanda oynuyorum şu an ve çok daha düzgün evet desync var ama oynanmicak gibi değil diğer tarafta spike lardan ölüyordum devamlı.bi deneyin derim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 niye desync var ki? ben releaseden beri 1 kere desync olmadım. de, ams, gb serverlarına girdim hep 50-80 ms arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 poe forumlarında desyncin nedeni detaylı anlatılmış teknik olarak çok bilmesemde oyunun cliente bazlı değil server bazlı olması falan filan yazmışlar işte ama kısacası serverla arandaki bağlantı iyiyse sorun çıkmıyor. ben şu an milan da oynarken amsterdama göre aşırı fark var chest açarken oyun donuyordu mesela.bi de lockstep bağlantın kötüyse daha beter yapıyor. şu anki desync rahatsız etmedi gerçi daha normal zorluktayım . arada moblar ışınlanıyor kendi karakterim geriye filan çekilmedi zaten kötü olan o packin arasından kaçtım sanıp aslında kaçamamış olmak. şimdi bir de lockstep e geçip denedim desync yapmıyor artık moblar ışınlanmıyor.heralde otomatik ayar yaparım kendisi ayarlasın.latency 115 de sabit diğer tarafta 60 da da düşüyordu 300 e de çıkıyordu sabit değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=izMVEnjAU0Q @cheaz senin build bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 bingildak said: poe crafting https://www.youtube.com/watch?v=2wZ4TdfOMII bu ne lan bastan sona izledim adam bastı bastı bi bok olmadı bu ne sacma biolay bu mu crafting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 dats rng for ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 meh dayanamadım, gittim 6 stash tab aldım girdi parası çöpcu olmak zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Sonunda mercilessa geçtim resmen çöp olan spectral throw deadeye rangerımla akıyorum resmen 3 screen öteye gidiyor st acayip bir speed clear var.Spark ve ST hep içimde kalmıştı bu sezon st başladım şuan için efsanevi zevkli bakalım high tier maplarde ne etcez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar