bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 2.3k iyi değil ama kötü değil, aoe ability mi bu yoksa single target mı? hp 2k'nın üzerine çıkarsa ve yanına resist koyarsan bence ölmeyi bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Bu arada abi 2 k az değil mi? Benim witch level 40. Cruel basındayım Arc single target dpsim 1.2 k ki bu arc 10 defa sekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 reave kullanuyorum üzerinde multistike + critic support gemleri falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bende de reave 2.3, dual sanırım 2.6 fln dps olarak. hp 1900 civarı ama 32% block chance var dw ile. ayrıca resistler 50%+ lvl 55 olmuş, cruel act 3 sonundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Malachai uzdu baya ya 4 kere oldum cruelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Köylü öm attım, steam şeysini vermedin, ver ekleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 standartsa nick verin item atim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 perandus league açtım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ben bıraktım abi labirent dcleri soğuttu gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 item al satmanın kolay yolu nedir püf noktaları nedir kazıklanmamak için biri özet geçebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 http://poe.trade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 %30 fire cold light res ve 1000 evasion ı olan bi armor dustu tek eksiği benim için en az 4l olması gerekiyor elimde ki tüm taşlarla socket ve link basayım mı değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Gereksiz end gamee sakla poe tradeden check et ucuz bişiler kap yoluna bak uğraşma craft işleriyle low levellarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 seni dinledim poe traden +30 fire/cold/light res 500 evasion + 50 life 4L body armor aldım 1 chaos a umarım ucuz yollu olmuştur benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Iyi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 6/6 4l almısın 1c e mis yeni lige basladım ben de , bi nick atın labirent atarız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 alisonwo ekleyin bir karakter ile merciless kasıyorum diger witch ile normal edit: daha dogrusu merciless kasamıyorum party yoksa reskill sdf dpsi neredeyse 5kya çektim. armor hp tarafını da tamamladım mı mis gibi olucakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Petall oyun ici nick benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ben de mercilessdeyim act 1 bitiyor, instant killer başladı tatsız. hp ve armor gidiyorum bakalım toplayabilecek miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Daha başlardayım. Cleave ile gidiyorum. İyi midir bu skill ? Melee için ne önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Abi ilk kez oynuyorsanız melee kasmayın ranged bişiler kasın sonra onla gear topladıktan ya da olayı çözdükten sonra melee kasarsınız zor yani ilk karakter için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Sonra üzülmeyin diye söylüyorum bak!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 http://pathofexile.gamepedia.com/Victario's_Acuity 1k coin e aldım :d chez ile takılırken cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Benim nick SnoozingArrows. Merc dried lake kasiyorum mf itemleri toplamaya calisiyorum ama pisman oldum acikcasi. Bu perandus ligi saolsun itemlerin fiyatlari dip su an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar