Nekro Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 neversink güzel. rareları gösteriyor her türlü cruelda olsanda ihtiyacın varsa acarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ben bi class seçip başlıcam az sonra sezona var mı 0dan başlıyacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 var yeni başladı hatta sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 BonePART said: Çalıştırmak herkezde 10 dakka sürüyo mu? Açıp bırakıyorum yemek yiyorum felan. Kapatmıyorum oynu alt tab tutuyorum sadece uzun sürdügünden. bingildak said: bazen oyun sapıtıyor. loadlarda falan sıçıyor, ondan sonra oyunu tekrar açtığında dediğin 10 dklık açılma süresi oluyor. bana 1 kere oldu. ssd genelde 10 sn altında loadluyor her şeyi. https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/498nkt/pretty_sure_poe_is_leaking_somewhere/ memory leak var diyorlar. kontrol ettim aynı sorun bende de var cidden. zaten load süreleri oynadıkça artıyor ve bi yerden sonra oyundan atmaya kadar gidiyor bende. neyse chris reyiz düzeltir 3-5 güne heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 BonePART said: Çalıştırmak herkezde 10 dakka sürüyo mu? Açıp bırakıyorum yemek yiyorum felan. Kapatmıyorum oynu alt tab tutuyorum sadece uzun sürdügünden. "C:UsersM1nistryDesktopGamesGrinding Gear GamesPath of ExileClient.exe" --nopreload uzun loadların çözümü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 preload baya önemli yalnız , 1 sn de login ekranına giriyor ama her instance da 2 dk beklersin birde oyun icinde de deli gibi spike oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 lan izarro ne iğrençmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 olorin84 said: BonePART said: Çalıştırmak herkezde 10 dakka sürüyo mu? Açıp bırakıyorum yemek yiyorum felan. Kapatmıyorum oynu alt tab tutuyorum sadece uzun sürdügünden. "C:UsersM1nistryDesktopGamesGrinding Gear GamesPath of ExileClient.exe" --nopreload uzun loadların çözümü :) Şu ömrünüzün hatası olabilir özellikle hardcore veya lab kısmında ağlatıcı olabilir. Çözüm ssd başka seçenek yok şu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 sesle işim yok vent/skype üzeri arkadaşlarımla akıyorum diyorsanız --nosound bayağı iyileştiriyor loading time kısmını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 preloadı kapamak cinayet sebebi en azından simdi ara loadingler kısa öbür türlü ara loadinglerde bayramı bağlar tatile çıkarsın nosundu deniyim zaten kapatıyorum seis genelde caz cuz caz cuz kafa zitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 abi oyunu an itibariyle bırakıyorum. 4. kez labirentin sonunda disconnect yedim. gerçekten pes ne sebep oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 golden packler çok kastırıyor onlardır dicem de, labirentte yok onlardan. darkshrinelara tıklamış olabilir misin? onlar dcye yol açıyordu bende bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ben dün 4-5 saat oynadım hiç dc yemedim ama lab içinde dc olayına çözüm gerekiyor her türlü. çok ciddi bir sorun, nasıl developmentta fark etmediler çözüm üretmediler şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 %20 all res %20 spell block %20 mov speed olan uniq boot cıktı coin vendor da 1900 coin falandı 500 gold eksik oldgu için alamadım qq üstüne uniq dagger üstü bana onu caldılar, resmen oyundan ssogudum b ugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yok böyle kalabalık trapli bir yere gelince lag başlıyo ve direk atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 spark ssd'de mi oyun? bende ssd'de onun etkisi olabilir mi? olmuyor çünkü dediğin şey bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 değil, şunun için ssd alamayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 alma zaten varsa ssd'e kopyala oyunu diyecektim. memory leak'ten oluyor büyük ihtimal. düzeltirler birkaç günü ama lab'de dc yiyince patlamasını çözmeleri gerek. memory leakten olmasa anlık net gidebilir, login server patlayabilir etc etc, 1 saate yakın progress gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Cruel act1-2-3 toplaminda sadece 1 kere dc oldum. Labda 2 denemede 2 dc amk almiyorum ascendency class falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 tüm cruel act4 u tek lvl almadan bitirdim neredeyse bosslarda o kdar çoköldum ki reskill direkt tüm xpler gitti haha merciless imkansız sanırım. gearım çok kötü ya. tek iyiyorum bosslardan dps de az :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 hp nodelarını (veya neye gittiysen) abanır itemlarda +max life biriktirirsen o sorunların kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 resistlerim çok kötü ya -%30 2tanesi biri 0 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Flassh said: tüm cruel act4 u tek lvl almadan bitirdim neredeyse bosslarda o kdar çoköldum ki reskill direkt tüm xpler gitti haha merciless imkansız sanırım. gearım çok kötü ya. tek iyiyorum bosslardan dps de az :/ %50 ve üzeri exp in varsa olduğun lvl da özellikle act 4 bosslarına girmek akıl karı değil gidip exp farmlayıp lvlı alıp sonrasında bossa girmek en iyisi. Bir de özellikle cruel act 4 öncesi biraz exp farmlayıp zonelara 2-3 lvl yukarda girmek daha iyi olur. ben 58 sonunda başlamıştım cruel act4 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ben cruel u hızlıca geçiyorum, bir yerde duvara toslayacam ama bakalım hangi bossta olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 2.3k dpsim 1.5k hp var shadow assas crit dagger buildim dps azgibi geliyor bana ya yoksa lvl 50 60 arsaında tüm melee buildler mi öyle. bi witchler bi rangerlar geliyor 2dk ta full cave run dönuyo herifler kıskanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar