Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2021 (düzenlendi) dün 20gb indirdim, 2 saat oynadım ve kapattım. çekmedi bu sefer geçen sezon gibi. bu aralar en büyük kazanımım oldu... en az 200+ hr vardı herhalde her sezon. Ekim 23, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 4 şubatta yeni lig başlıyor https://www.pathofexile.com/siege atlası bölge bölge bitirmeye uğraşmak çok sıkıcıydı tek bölge yapmışlar. atlas skill ağacını da değiştirmişler oda iyi olmuş bence. zana da yok artık kirac verecek görevleri. passive tree gibi baya büyük bir atlas skill tree koymuşlar 600 puan üzerinden 117 sini kullanacakmışız.verdiğimiz puanlar tüm haritaları etkileyecek artık. bir de nemesis mod kalkmış sanırım, onu tam anlamadım bakmak lazım sirus da artık shaper gibi olacak 4 fragment düşürerek girebileceğiz sirus kesmeye.awakened gemler artık sirus değil maven dan düşecek. maven daveti için de mecbur yine sirus kesicez sanırım en sevmediğim boss fight sirus yine uğraşacağız mecbur. ben ilk haftalarda shaper fragment farmlıyordum hep iyi alternatif oldu bence. bir kaç unique eşya var ama forbiden flame ve forbiden flesh diye 2 jewel çıkarmışlar bu 2 jewel,benim anladığım farklı class lardan 1 ascendency skill kullanmamızı sağlıyor bu biraz fazla geldi bana tam da anlamadım aslında ama öyleyse iyiymiş. bir de eldritch implicit diye bir şey getirmişler onu tam anlamadım aslında ama vaal kullanmadan implicit değiştirebileceğiz sanırım artık 1-1.5 ay götürür yine, sonra lost ark çıkacak zaten ona bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Jewellar class spesifik yani double profane bloom (occulist) jewel düşürdün diyelim (unlock için birbirini tamamlayan ve aynı ascendancy pointi veren iki jewel lazım Forbidden Flame/Flesh) bunu kullanabilmen için witch olman lazım ki inanılmaz op bir durum bu da sayko rare olacaklarını gösteriyor. Awakened gemler maven invitelardan da düşecek ama tier0 lar maven exclusive. +1 gem level amulet modlar core poola alındı bu da early mapping için iyi bi boost. Genel olarak bayağı iyi duruyor yenilikler. Bi freezer arc dede mi kassam ne yapsam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 atlas tree merak ediyorum ben.site de yayınlasalardı online kendimce baksaydım iyi olurdu aktif lig bittikten sonra yayınlarlar sanırım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 yine live izlerken kafam basmadi sinirlenip biraktim yayini noluyor abi bu kadar content bir yerde ne zaman dur diyecek bu adamlar her exp oncesi oturup paper mi okuyacagiz aaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 path of exile 2'de sakinleşecek herhalde işte. diye ümit ediyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Tam olayi cozdum bir sonraki lig oyunun mina koycam diyorum… Tak her sey degisiyor. Kafamda buildimi, stratejimi falan belirlemistim hep ;( Neyse 3 4 ligdir ilk defa buna ilk gun baslama sansim olacak. Nerflenmezse poison helix assasin ya da poison conc. occultist gitmeyi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2022 patch note açıklandı. trigger,totem,mine/trap harici gözle görülür bir nerf yok neredeyse bütün speller bufflandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 (düzenlendi) Var mı starter build önerisi olan? Bu lig güzel olacak gibi. Ocak 31, 2022 NeroWarden tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 (düzenlendi) Skeleton mage Seismic Trap Spectral Helix Nightblade LS Accu stacker Jugg Bunlar en güçlü starter buildler bana göre. Listede gear ile scale olan en güçlü build LS jugg ama başlangıçta en ezik olanda o. Trapper çöp gearla en yüksek dpsi çıkaran necro ise safe pick. Spectral helix nightblade baya hype oldu ama onun için elusive reset, focus enchant falan lazım oynaması diğerlerine göre biraz daha komplike kaçabilir. PS : Jugg true starter değil min gearı toplayana kadar farklı bir skille oynaman avantaj olur. Ocak 31, 2022 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 ben shield crush oynamayı planlıyorum ama son dk fikrimi değiştirip seismic trap oynayabilirim.geçen lig ls jugg denemiştim starter için pek uygun değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Self cast liginde kimse self cast düşünmüyor mu? Ben yine memey bi bült denemek istiyorum, chaos voltaxic burst voltaxic rift fanaticism inquisitorle başlayıp sonra da dandik çıkınca bırakacağım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Discordda konusaniza ya hem oraya hem buraya mi bakcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Aynen forumda bir şey yazmayın, mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Rf Inquisitor ile Poison concoction arasında kalmıştım ama PC gideceğim sanırım. endgame bosslarda biraz zayıf kalabiliyormuş sanırım ikisi de diğer yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 PC yapısı gereği çok iyi clear buildi ama boss'larda cidden kötü. Endless delve'de 93lvl'a kadar kastıydım. İnanılmaz rahat gittim ama 2-3 kere delve boss'larını denedim, berbattı single target'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 oradan neye switchleyebilirim acaba endgame'de ranger ile; max 30-40ex bütçe ile düşünsek şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Bu lig explosive arrow meta olabilir. Craftlarini kendin yaparsan 30 40ex yeter her builde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Atlas tree geldi, karar vermek zor. https://www.pathofexile.com/fullscreen-atlas-skill-tree Sol taraf : Beyond, Blight, metamorph, delirium, incursion (alva), einhar ve ritual. Ayrıca essence, heist ve rogue exilelar + tormented spiritler sol tarafta. Sağ taraf : Legion, harbinger, betrayal, breach, abyys, harvest ve expedition. Burda da ek olarak shrinelar, unique mapler, lab falan var çıtır çerez. Ortada map drop ve kirac (yeni zana, zana kayıp) nodeları var. Map drop nodeları sonuçta +1 tier map verdiği için sanırım başlantıçta en iyi atlas skilli olacak gibi. Hepsine tek tek bakmadım ama abyyste mesela 5-6 modifierlı abyys jewel düşürme var, en çok o çekti dikkatimi. Bide sol tarafta bosslara rogue exile + tormented spirit kombolama falan var. Yine de sol daha karlı olacak gibi, sırf beyond + metamorph taşır orayı. Alva da zaten rahat satılmaya başladığından beri daha rahat para getirir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Bu atlas tree isi buyuk sikinti ya ;( Bir de muhtemelen respec isi bayagi pahaliya gelecek ve eger tree karakterler arasinda shared olarak geiyorsa o da ayri dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 benim çok hoşuma gitti de respec işi sıkıntı yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Respec orbları hem normal loot olarak düşüyor orta karar currency gibi, hem de 2 regrete kiractan satın alabiliyorsun. Tamamen respeclemiyorsan o kadar da pahalıya gelmez sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 (düzenlendi) önce map ve kirac nodeları bitirmek en mantıklısı sanırım. ben sonra harbinger+essence yaparım diyorum ama büyük ihtimal herkes bu şekilde yapacaktır Şubat 2, 2022 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Ya essence rushlarım diyen var, delirium OP diyen var herkesin ağzı bişeye sulanıyor. Ben daha böyle süper mantıklı bi strateji çizen görmedim ama map başlayıp beyond incursion delirium (metamorph? demişim ama delirium asıl olay) gitmek en mantıklısı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Kendime not minvalinde: Map Sustain + Harbinger + Essence + Ritual + Strongbox + eski endgame bosslar diye bakarak şunu düşündüm. Farming + mapping için bu olabilir belki; ama yeni bosslar falan hiç yok bunda. Üst kısımları saymazsak early game + mid game olabilir belki https://www.pathofexile.com/fullscreen-atlas-skill-tree/AAAABgAAgAfiCBsJ-Ao9FNoVYRfLGMQZghtOHlsfOB_EJMso0CjpKoQuizADMA4xazSINKQ2XT5fQgxCd0MjQ6lILEm8SdNJ1E_YUjtYRVk8Wn1b2VzcXbde92AhYiljtWSNZrVmxmfpaZtsSW4qcFBxC3Erc4t7p30TfR2AeIPDg92EfYUnh_uIGYmRitGLGI0pkTKRfZIEl0WcK6Hio4mlXKeCrBCsH63WrgKvwbJmtui4SroXwYbC_8OqxtnIfsmhznrQotFN1IfUudYt2NDZkN1o3_jhi-Jx4qfkjOWP5yjoLOrV7Ezs5e5c767y6PME9Uz35Pj6-Q76MPqy_AT9yf3R_t4AAA== Ritual ile Delirium arasında kararsız kaldım; onun için alternatif çalışma da şöyle Map Sustain + Harbinger + Essence + Delirium eski bosslar: https://www.pathofexile.com/fullscreen-atlas-skill-tree/AAAABgAAgAfiCBsI5Ao9C3EU2hfLGMQZghtOHlsfOB_EJMsk7yZYKNAo6SqEK2guizADMA4xazSINKQ73D5fQYxCd0MjQ6lHDUfPSCxJvEnTSdRafVqbW9ldt173YCFgTWIpY7VkjWWXZrVmxmfpbipwQHELcSt7p30TgHiDw4PdhH2FJ4f7iKOJQorJixiNKY5qkX2XRaLeo4mlXKZtrdauAq_BsfuyZrbot4G6F78WwYbC_8OqxtnHs8e0x73Ifsmhy8vOes_J0KLRTdSH1LnXVtjQ2ZDbh91o3yPf-OGL4qfkjOWP5yjsTOzl7lzvrvLo8wT1TPfk-Q76MPqy_AT9yf3R_t4AAA== İçimde ukde kalanlar: Yeni bosslar; Expedition, Abyss. Essence nodelarını respeclersem sağdaki Eater of Worlds'ün nodelarının çoğunu alabiliyorum sanırım ilerleyen zamanlarda Herkesin sevdiği şey farklı olduğu için güzel olmuş valla atlas tree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar