Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya en kötü tut bir daha alırsın coin birleştirip premium tab yaparsın her türlü daha worth, bir kez daha düşündüm bence salla ? map + currency + fragment var bende essence tamam az çok kullanıyorum ama essenceler çöp. 3ü'yetiyor bana

Mesaj tarihi:

Oyunun sonlarına gelemediğim için çok kestiremiyorum daha hangisi iyi, yeni char açıp baştan başladım falan tam atlasa falan gelmişken.

Yani senin dediğine göre bunlar, Blight, Metamorph, Delirium, Essence pek fazla işime yaramayacak oyunda

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Şu replica uniqueler güzelmiş. Self cast buffı ne ki acep Discharge benim en sevdiğim spellerden birisi. Rare bowdaki t2 fire damage implicit yine saçma sapan itemlar göreceğimizin açılışı olmuş.

Güzel bir değişiklik varsa belki self cast takılırım yeni ligde. Lig mekaniği de içerik olarak rpg oyunlarda en sevdiğim şeylerden birisi fakat poe dünyasında bayar gibi geldi bilemedim.

Ayrıca spacer.png

Mesaj tarihi:
1 saat önce, Luriel dedi ki:

Bu adamlar bidaha poe oynamayayım diye özellikle çaba sarf ediyor. Arpg ye mobdan saklanma ve micromanagement dolduran zihniyet /facepalm

+1

Oyundan soguttular iyice. Muhtemelen basit ve ilgi cekici mekanik bulamiyorlar artik.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Necro Offeringler %50'ye nerflenmiş

Assassin critler nerflenmiş

Glancing blows blok miktarı %50'den %35 e nerflenmiş (life / es recovery on block özellikle anılıyor lel)

DIVINE FLESH SADECE 5 MAX CHAOZ REZ VERİYOR ARTIK Q_Q

Ball lightning minerlar nerflenmiş

Yeni gelen imba bi spectre vardı tüm spectre bültlerin kullandığı onu da nerflemişler

Crit ve aura cluster nodeları yine nerflenmiş

Vitality, precision ve claritynin watchers eye modlarını beleşe kimseye bonus gelmesin diye nerflemişler asdasd

Mesaj tarihi:

bu gece patch notlarından sonra buildler ortaya çıkar. patch notları ile yeni nerfler gelecektir. manifesto ile necroyu balta ile doğramışlar, redemtion sentry spectreyi bitirmişler .summoner için yenilik diye sundukları şey zombi ,golem ve animate guardian relog yapınca tıpkı spectreler gibi yeniden summonlamaya gerek olmayacak.

• Yeni Oluştur...