Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 30 point'im kaldı bu fiyata şu stash tabs'lar var hangisini alayım Blight, Metamorph, Delirium, Delve, Essence @axedice nerdesin
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 bence hiçbirini alma hiçbiri tab gerektirecek kadar item düşürmüyor zaten. belki essence ama essence de çöp delve şeyleri varken, onlar daha değerli craftta. ondan belki delve bence.
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Ben de delve diye düşündüm zaten. Bakalım bir kaç fikir daha gelir belki..
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 ya en kötü tut bir daha alırsın coin birleştirip premium tab yaparsın her türlü daha worth, bir kez daha düşündüm bence salla map + currency + fragment var bende essence tamam az çok kullanıyorum ama essenceler çöp. 3ü'yetiyor bana
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Oyunun sonlarına gelemediğim için çok kestiremiyorum daha hangisi iyi, yeni char açıp baştan başladım falan tam atlasa falan gelmişken. Yani senin dediğine göre bunlar, Blight, Metamorph, Delirium, Essence pek fazla işime yaramayacak oyunda
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Hiçbirini alma, Premium Stash Tab Upgrade al.
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Stash Tab Upgrade o da mantıklı evet..20 point hem
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Tüm tablerin dolup taşmadığı sürece harcama kalsın, ilerde bişey alırsın fiyatlar artmıyor ne de olsa. Belki yeni liglerde işe yarar bişi çıkarırlar
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2020 Herkes hemfikir. Hiçbirini almıyoruz..
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2020 Öyle kutuları sevmiyorum ben ya hep kötü şeyler çıkıyor bana.
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 https://www.pathofexile.com/heist?boat=true
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Oyunu yavaşlatmak için stat bloat u kısmak yerine ritmi bozan bi lig mekaniği getirmişler yine.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 patrola görünmeden duvar arkasında mı bekledi o? path of exile'da?
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Bu adamlar bidaha poe oynamayayım diye özellikle çaba sarf ediyor. Arpg ye mobdan saklanma ve micromanagement dolduran zihniyet /facepalm
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Şu replica uniqueler güzelmiş. Self cast buffı ne ki acep Discharge benim en sevdiğim spellerden birisi. Rare bowdaki t2 fire damage implicit yine saçma sapan itemlar göreceğimizin açılışı olmuş. Güzel bir değişiklik varsa belki self cast takılırım yeni ligde. Lig mekaniği de içerik olarak rpg oyunlarda en sevdiğim şeylerden birisi fakat poe dünyasında bayar gibi geldi bilemedim. Ayrıca :
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 1 saat önce, Luriel dedi ki: Bu adamlar bidaha poe oynamayayım diye özellikle çaba sarf ediyor. Arpg ye mobdan saklanma ve micromanagement dolduran zihniyet /facepalm +1 Oyundan soguttular iyice. Muhtemelen basit ve ilgi cekici mekanik bulamiyorlar artik.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 sabir kardesim sabir, chris reis poe 2 de cozecek butun sikintilari
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 her sezon komple yeni içerik çıkartmak bence başarı ama. bkz: diablo 3
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 PoE 2'de koyacakları içeriği test ediyorlar bence her sezonda.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Necro Offeringler %50'ye nerflenmiş Assassin critler nerflenmiş Glancing blows blok miktarı %50'den %35 e nerflenmiş (life / es recovery on block özellikle anılıyor lel) DIVINE FLESH SADECE 5 MAX CHAOZ REZ VERİYOR ARTIK Q_Q Ball lightning minerlar nerflenmiş Yeni gelen imba bi spectre vardı tüm spectre bültlerin kullandığı onu da nerflemişler Crit ve aura cluster nodeları yine nerflenmiş Vitality, precision ve claritynin watchers eye modlarını beleşe kimseye bonus gelmesin diye nerflemişler asdasd
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Hızlıca red map farming seviyesine ulaştıracak bült tavsiyesi var mı? End Game görmese de olur.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 ED - Contagion trickster. Tam boss yapamayıp SSF gearla red mapleri rahat farmlayacak bült.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 O buildden de tiksindi insanlar (ben) artık, nerfleseler keşke sdfk
nvdf Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 bu gece patch notlarından sonra buildler ortaya çıkar. patch notları ile yeni nerfler gelecektir. manifesto ile necroyu balta ile doğramışlar, redemtion sentry spectreyi bitirmişler .summoner için yenilik diye sundukları şey zombi ,golem ve animate guardian relog yapınca tıpkı spectreler gibi yeniden summonlamaya gerek olmayacak.
Öne çıkan mesajlar