paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 (düzenlendi) abi arc witch'i önermemin sebebi enki'nin guide'da her bir boku en basit vendor recipe'ine kadar anlatıyor olması. sen dinleme kimseyı o guide'ı izle, buildden ziyade bir buildi build yapan nedir, nelere dikkat edilir, nasıl craft yapılır vs gibi şeyler önemli. ayrıca zaten her ligde adam gidip deniyor normal ligde, end game viable. oyunda buildden önce öğrenmen gereken çok şey var. build dediğin şey çok önemli değil, her skill gem ile endgame buildi yapabiliyorsun fakat u buildin işlemesi için öğrenmen gereken baya offensive ve defensive mekanik var, artı oyuna eklenmiş geçmiş lig mekanikleri, loot item mekanikleri vs çok şey var kısaca. ayrıca bence yeni birine asla minion based build önermemek lazım. ben ilk buildimi minion gittim ve bossları hala tam öğrenemedim, çünkü hiçbir boka dodge atmadan boss mekaniği kasmadan minionlar erittiği için faceroll ilerliyorsun, yarın birgün başka bir build denediğinde niye ölüyorum lan acaba oluyorsun mekanik faillerken. harvest bitsin ya es geçelim bu ligi, sevmedim başta, ortalarda sevdim gibi oldu yine baydım. Temmuz 10, 2020 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Yine karar değiştirdim zaten arc witch'e devam Zaten keyif alarak oynuyordum, her oynayan çok zayıf end game dayak yiyorum diyince afalladım Diğer sezonlar öbürlerini denerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Inpulsa alınca bambaşka oluyordu o build bi ara. Son halinde öneriyor mu bilmiyorum değiştirmiştir muhtemelen. Bu arada flask'larını erkenden ayarlayabilirsin bu build'e göre. Prefix ve suffix'lerini gerek bestiary gerek currency ile kaç lvl'sın campaign bitti mi bilmiyorum tabi ama flask'lar baya etkiliyor curse, bleeding removal falan op şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 (düzenlendi) act 4 ortalarıyım lvl 45 Yazdıklarınızı hiç es geçmiyorum hepsini yapıyorum haberiniz olsun:) Temmuz 11, 2020 Sturgian tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 epeydir oynamıyorum ben ama ED/Con ya da trapper daha iyi değil mi starter için? çok mu nerf yediler? niye başlıktaki herkes arc gitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Ya orda mantık arc'ın guide'ı çok çok iyi. Build'i öğretmekten çok oyunu öğretiyor aslında. Craft yapmaktan tut trade sitelerinde düzgün search yapmaya kadar bir sürü şey öğreniyorsun o guide ile oyunun genel mantığını mekaniklerini çok temiz anlatıyor bence. O yüzden dilemma bi yerde hem insanlar gelmesin, poe elite kalsın istemiş hem de böylesine mükemmel bi' guide hazırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Bu Mine Encampment'i yapmaya gerek var mı? hani şu madenden azurite falan topluyoruz. Gereksiz bir şey mi yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 (düzenlendi) Benim en sevdiğim endgame hedesi ama uygun build ile çok derinlere gidiliyor, arc ile pek derine inemeyebilirsin sanırım ama uğraşırsan neden olmasın. hızlı build'ler daha uygun. çıkan fossil'ler ile baya net craft yapılabiliyor bi bak bence genel konseptine wiki'den Link : https://pathofexile.gamepedia.com/Delve Temmuz 12, 2020 Creus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 O zaman uygun bir build ile denerim orayı şimdilik kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 200 250 yaparsin iyi gearla. Belli bir noktadan sonra zaten cheesy delve buildleriyle gidiyorlar. Bence guzel bir mekanik, mappingden sikildikca girersin endgame'de fossiller falan iyi currency getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Yeni başladığım için yapacak bakacak şey bol zaten, az baktım 5-10 yer açtım zevkli gözüküyor, ileri zamana erteledim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Oyunun en güzel mekaniği hala sendikacılar. Ödüller güzel, crafting desteği müthiş. Ama tabii sürekliliği yok belli bir yerden sonra. Şansa mapte çıkacak da safehouse biriktiricen de vs... Scarabı falan olsa iyi de o da yok. Sadece prophecy'si var jun'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 18 saat önce, Sturgian dedi ki: O zaman uygun bir build ile denerim orayı şimdilik kalsın. ben azurite expansionu çıktığında ilk arc ile oynamıştım, bi noktada tıkandım elbet ama baya baya ilerledim ya. ve o yere gidene kadar accccayip keyif alıyodum hahah zaten en uzun oynadığım lig olmuştu o. ben şu incursionu bi türlü anlamadım ya. nedir nası çalışır kafam almıyeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 az bi oynadım zaten güzele benziyor o içerik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 bu lig kasamadım adam gibi bir karakter. gecen lig karantina, delirium, heraldry derken headhunter içinde yüzdük herseyi yaptım bu lig sıkıldım biraz ilk defa pas geçicem herhalde adam gibi end game görmeden. Harvesti sevmedim ben pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Sevilecek bir yanı yok bence. Günlerdir tek bir seed bile toplamadım. Standart gibi oynuyorum. Ayrıca lvl 93 olmak üzereyim. Genelde bu seviyeye gelene kadar 1-2 ex drop alırdım. Bu lig hiç düşmedi. 4 ex yapabilmek için tırmalıyorum. Halen daha 1 ex eksiğim kaldı. Droplar ile ilgili düzenleme yapılmış olabilir mi? En fakir kaldığım lig oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Lig mekaniği currency yağdırmıyor önceki ligler gibi, core a eklenseler bile azar azar çıkıyorlar o yüzden bizim gibi standart oyuncu daha fakir kaldı. Oturup craftla uğraşmıyorsan para getirisi yok, targeted craft için seed falan satın alman lazım random seedlerle çok bekliyorsun istediğin craftı. 2 item yaptım birinde piyango hızlı tuttu öbürü daha kötü rerolladı falan. SSF oynayanlar için baya iyi ama biz kalanlar için meeh bi lig, ha ben ilk defa golemancer oynadığım ve sevdiğim için hala devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 2 post üstte ağladığım üzerine 2 ex düştü. Ağlamayana meme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 ben tane tane chaos hesabı yapıyom abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Medium cluster fliple biraz para yapabildim bu sezon ama herkes aynı şeyin peşinde olduğundan artık daha zor. Yoksa bana da ex mex düştüğü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Unending hunger jewel almam lazım. Her sezon 5-10c verip aldığım jewel 3 ex olmuş. Para için unidentified rare set yapıp 2c den satıyorum. Bu yolla 300c yakın para yaptım. İşkence gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Bana Unnatural Instinct düştü daha ilk mapimde. şimdi 7 küsür ex diyor ama bana düştüğü zaman 4 ex'e okuttum anında. Sonra da maplerde 3 exalted daha düştü. Bir kaç tane de toplamı 250-300 chaos eden 3-5 divination card düştü sattım. Benim açımdan fakir geçmedi lig. Fakat harvestten hiç bir şey craftlayıp satmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Bu ligde axedice'in dedigi gibi mekanik currency konusunda tirt. Craft deneyleri icin guzel gorunuyor ama tarlayla ugrasmak lazim tabii. Hala daha act 3'teyim o kadar oynayasim yok. Normalde geceden sabaha atlasa geciyordum, bu sefer surunduruyorum... Bir an once yeni campaign gelse keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Ben uğrasıyorum tarlayla itemlere soket açıyorum bazı özelliklerini falan değiştiriyorum item falan düşüyor, işime yarıyor yani, olayı sırf bu mu yoksa var mı başka olayı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Leveling sırasında olay o, sonrasında "crafted targeting" dediğimiz bi olay var, özetle bi itema ihtiyacın olan modları normalden çok daha ucuza eklemeni sağlıyor. Eski liglerde yüzlerce chaosa mal olabilecek bi craftı tek seferde çıkartabiliyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar