deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Artık huzurla oyunu silebilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 ascendant'ın raider onslaught buff ı çalışmıyor mu full frenzy iken gelmiyor buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 yukarda simgesi çıkmıyor ama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 movement speed'e bakarak kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 silver flaska basınca dps daha da artıyor ama ? ha evet başka yerden geliyor o doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 hayda gitti yine paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 yalnız aynı uniqden 1 taneye limitlemesi meh. map stash gibi stocklayabilseydik iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 evet stacklemiyorsa bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Koleksiyoncular icin yapmislar showcase tamamen. Zaten cop % 99 u stackleyip ne yapacaksiniz sat vendora alchemy shard veriyor bari. Birkac tane leveling icin tutsan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 bi es nerfu daha yolda sanırım. daha yeni nerflememiş miydik. 500 es den 1k es armorlara çok hızlı geçtik tekrar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 bu ne abi? senin mi bu? mirror quality direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) redditten aldım. üstte ki eski item sanırım da, dünde başka bir tane postlanmıştı 1k es armor, extra quality craftlayarak 1k es vardı aha bu Mart 13, 2019 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Arkadaşlar selam, Map değiştirdiğimde veya act deiştirdiğimde ping 0 a düşüyor ve oyundan atıyor. bu her seferinde oluyo. yeni sezondan önce böyle bir problemim yoktu. bütün addonları güncelledim vs map deiştirmediğimde sorum yok. bunu yaşayan veya duyan ve halleden varsa yardımcı olursa sevinirim. iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 standart lig onlar legacy itemleri. Widowsilk robe o rollerle 800 ES i gecemez şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 nasıl boktan bir ligdir :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Ben son ligde çok oynadığım için girmedim bu defa, nesi kötü mesela? Klasik her lig gelen yapacak bişi kalmadı ondan kötü mü, yoksa dandik bi olayı var mı cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 yeni lig cok karışık.. gameplayı de craftı da.. üstüne diğer ligler ve görevleri eklenince acayip bayıyor.. harcadıgın saate karsılık verilen ödül cok az yeni lig ve eski ligler için.. duz map yapmanın zevkini öldürdüler resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Level 20 yaptım bıraktım ilk gün. Bariz kötü lig. Sendika'nın akıcılığı yok bunda. Gelecek lige kadar da oynamam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 (düzenlendi) Lvl 20de nereden anladın ya ligin kötü olduğunu lskdfjsdf Mart 16, 2019 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 ehehhe haklısın ama sadece yeni sisteme göre söyledim. delve güzeldi; dibe gittikçe heyecanı artıyordu. sendika bence nefisti. safehouslar vs. heyecan hep yüksekti. bunda pek heyecan duymadım. evet az yaptım lvl20'ye kadar ama ne bileyim. elim gitmiyor da oynamaya. yoksa bunlar dışında gene git map yap, yok shaper, elder zaten aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Sonunda PS4 için de çıkabildi. https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4956-CUSA11782_00-GGGPS4GAMEFULL01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 ps4'e portlayana kadar oyunu optimize etsin hayvan herifler. ekledikleri zıbırtılar iyice içine sıçtı oyunun. techical support forumu gırla başlık kaynıyor, oralı olan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Hayvan gibi olmuş ya buffla beraber synthesis. SSF'e döndüm uber elder kesmeye gddfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Bu lig niye bu kadar sessiz ya sdf. Oyunda kimse yok. Biraz da geç başladım, sanki single player oynuyormuşum gibi. Sırf guild değil, oyunda da kimse yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 kimse sevmedi ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar