axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Bende çalışmamıştı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Her türlü çalışması lazım. CWDT'ın gem leveline dikkat etmek lazım. Yüksek level gemleri, kendi leveli düşükse çalıştırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 şöyle sikko bi video yaptım, teşekkürler: https://www.youtube.com/watch?v=WC1OlSxit6c&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 cleave bayık ama siz kameraya pek bir yahşi çıkmışsınız xeno bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Gerçekten mobları keserek ilerliyor olman... Ağır grip geçiriyordum sümüklerim metastaz oldu akciğer kanseriyim şu anda. Teşekkürler xeno (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Cleave in su an ne kadar kötü olduguna guzel bir örnek olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Büyük eziyet ya cleave. Denemek bile cesaret işi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 kamu spotu gibi ya CLEAVE NOT EVEN ONCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Sen bakma bunlara Redditte şu an meta Old Fields te bi aşağı bi yukarı koşturmak yazsın, 20 saat Old Fields turlarlar. Oyundan zevk almayı bırakıp sanki G2G ye currency satacakmış gibi en efektif peşinde koşan insanlar bunlar. Adam gidip 300 kere Ossuary farmlıyor, en efektif Syndicate yoluymuş. Lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Adhdh olum grup moblarini kesmek zaten oyubun zevki, onlari da kesmiceksem niye oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Maplerde kesersin, leveling sırasında betrayal delve vs. ve quest mobları hariç hiç bişeyi kesmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 olum ben eskiden act 1 dahil mapin tamamını açmadan bi sonraki mape geçmiyodum lan. bu ligte attım o hastalığımı üzerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Ben atlasi acmaya usendigimden hala alt kasmadim. Conc path oynuyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Lan elinde pahalı mavisi olan var mı? Vaal reglia 6L falan. Bestiaryde mirror recipe buldum ama millet tabi pahalı itemlarını karşılık olmadan teslim etmek istemiyor, sizde varsa paylaşalım karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 5 tanel uber kestim 1 tane primastic atmadı yavşak o gündür oynamıyorum küstüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 bende hh alınca sıkıldım bıraktım amacım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2019 Varsa bankanızda girin de bağa virin kardan payınızı veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 27" son teknoloci monitörü garantiye gönderdim ölü pixeller yüzünden, evde discord vs. için kullandığım bir tane 17" mi ne wide-screen olmayan TFT monitör vardı, onu main screen yaptım. PoE çok daha keyifli oldu bir anda anlamadım. Adamlar sanki kare monitörlere göre tasarlamışlar oyunu. Bir de ben alt kasmıyordum atlası, lab. trial'larını falan baştan yapmam gerekecek diye ama hepsi açık oluyormuş alt'larda. Dünyanın en mutlu insanı oldum, monitör garantiden gelene kadar alt kasarım artık sdlfkj Kare monitör master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 e yuh abi insan bi sorar tekrar atlas açıyomuyuz lab'la uğraşıyomuyuz diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Söz konusu PoE olduğunda tam bir yetersizim ya, aklıma bile gelmedi öyle bir olasılık sdlfdjsng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Şu buildi denemek lazım Arakaali's Fang Necromancer Bosslar dahil bütün contenti perma phasing ve spiderlar ile öldürebiliyosun. Bir nevi bug sanırım. Nerflerler yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 hahahahh 30 40 c idi bu dagger. guilde yazmıstım toplayın bundan değerlenicek diye. 3 ex olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 shaper kesemedik diye ezik gördüler, kimse dinlemedi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Hehe geçen sezon abuse diye 15+ ex olan zerphiyi itin götüne sok ve yine aynı sezon toplamı 1ex bile olmayan phaserun üzerine kurulu rf/necro vs buildleri olduğu gibi bırak GGG yine şaşırtmadı xD Sabah görmüştüm reddite baya da comment vardu (eleman 67 lvl CI EB xD uber elder kesiyor bu buildle) muhtemelen invis mevzusunu kaldırırlar ya da bosslara sökmez hale getirirler bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar