µh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 bütün haftasonu oynayacaktım mesai çıktı cumartesi pazar. biriniz stream açsanıza uyumadan 1 saat izleyim uzanarak, siz de discorddan muhabbet edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Öf çok yavaş salıyolar daha 26k adam var önümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 1 hafta beklemenin ardından 1,5 saatte 300 mb indirmek hll gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 hahhahahahaa https://www.twitch.tv/videos/345929753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Gült invite lütfen Glycon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Bi Guilt inv de ben alırım. Char: Ghuelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Oo server patladı alırım bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 once bi attı, sonra sıra gelince baglanmadı, tekrar sıraya girdim 23k. serverlar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Stable oynayan var mı? Varsa hangi server? Frankfurttan hemen her map geçişi dc yiyip 8-12k sıra bekliyorum. Newse bakınca haklı çıkardı beni serverlar GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 ben steam dan bağlanamıyorum bile içerik dosyaları bozulmuş dio =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 9000 kişilik sıra var lan oha ahasdfask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Ben hiç düşmedim şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 4 kere falan crash ledim toplamda. Yazıktır blood aqueduct a gelip uyuycam yahu. a7'nin ortasında kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Çile resmen ya pff baydı dcler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 benide guilde alırmısınız. acc : guzzini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Ben dun gece raki ictim cok guzel. Hic kasmadim girmeye. Win/win olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 every time I come across a Syndicate event... http://www.dumpaday.com/wp-content/uploads/2013/05/i-have-no-idea-what-Im-doing-meme-4.jpg aynen ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 harbi nasıl yapıcak bu syndicate işini. özet geçsin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Valla ben intel per turn güzelse hapsediyorum execute çıkınca direkt basıp rank veriyom öyle gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Path of Exile: BETRAYAL - Syndicate Guide - What I've Learned So Far https://www.youtube.com/watch?v=S4u2PV9dgeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 abi yani yine %100 anlamadım ama yani şunu düşünüp sistematiğini oturtup oyuna implement edip sorunsuz şekilde çalışmasını sağlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 aslında biraz incursion gibi randomize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 High tier semi rippy maplerde lvl 3 ler öttürüyorlar. En ufak hata one shot çoğu zaman potlar up olmasına rağmen. En uyuz olduğum mekanik türü amk. Bu arada Cameria transporta lider olunca (liderlikten emin değilim ama muhtemelen lider olması lazım) lig özel uniqueler atıyor aklınızda bulunsun. HH vs çıkma şansı var. PS : Burda tüm liste varmış. https://poedb.tw/us/ImmortalSyndicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 2 tane safehouse anca tamamladım. Levelim 56 falan. Karmakarışık gidiyor valla. Kim kime dum duma. Incursion lig'de oynamamıştım. O da ayrı karışıklık. İçeri giriyorum, trashleri öldürüyorum falan arada bilmemne stone düşüp bi kapıyı aktif ediyorum. Nasıl üst katlara çıkıcam hiç bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar