Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 cheaz'i soyucam kafaya koydum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 vermez o cimri köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 benim nga cyclone build'i biraz adam oldu. İlk sezonda shaper ve uber atziri kesme hedefim vardı. guardianları bitirdim, bu ara shaper denemeyi düşünüyorum. Sezon boyunca passiveleri sürekli değiştirdim durdum. Şimdi Vaal Pact yerine Atziri's Acuity (şuan o kadar currency yok tabiki. sezon bitene kadar da olacağını sanmıyorum ama) alsam aynı etki oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 resolute technique kullanmıyor musun? crit mi gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 yok crit gitmedim. resolute technique kaldırmıştım sonradan geri koydum. %kaç crit le bu iş yapılabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 çok critle abi :D çalışmaz sende o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 zaten bu sezona olmazda belki önümüzdeki sezon yine aynı build ile oynarsam ona göre plan yaparım. önemli olan; yeteri kadar crit olsa vaal pact'e giden dünya kadar passive nodeları başka yerlere dağıtabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bu seferde dünya kadar crit node vermen ve bi dünya crit multi kasman lazım abi. zaten acuity şu an bile 40ex falan. gelecek sezon başı fiyatını sen düşün. bide iyi çalışabilmesi için bf gibi barrage, molten strike gibi bi skille ihtiyacın var. böyle attack rate'i 10'a vuran bi skille ihtiyacın var. fantazi yani senin ki biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 BEnim eşyaları satmış ama kendi wanderı duruyormuş onun istemleri sana verebilirim ama sezon bitince alıp geri vermem lazım uyarsa ses et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 yok abi sağolasın. 4 jewel's 6 fusing'e hegemony 6l'ledim. crit cyclone/heavy strike slayer yaptım zoru deniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Allah akıl fikir versin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 öyle deme çok eğlenceli ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Çok currency sahibi olmamakla beraber RF karakterim için bir delirium buldum sonunda. Bu bir tane titan gauntlete basacağım. Basacağım titanın rare magic normal olması veya özelliklerinin iyi olması bir şeyi değiştirir mi? Herhangi bir titana bassam aynı şey midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 İtem Level 84 eldivene basacan ilevel Dışında birşey farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Gelen Raceler çok eglenceli gorunuyor katılacam galiba var mı katılacak olan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 2'sinde de varım ben. hem eğlenceli oluyo, hem bol drop hemde freş ekonomi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 adamlardan AH istedik poe.tradeın cakmasını yapmışlar https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2025871 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 En azından kapatmayacaklarının habercisi konsoldaki mal ah gelse daha mı iyidi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 armor, weapon için sorun değil de currency, fragment için mini bi AH yapsınlar bari ya. diğer itemleri her türlü alıyorsun sorun olmuyor da, böyle ufak tefek şeyleri almak ölüm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 GGG said: Yesterday we revealed the announcement date for our upcoming 3.1.0 expansion. While you're waiting for it, calm your curiosity with five facts about this release: There is a new boss in Act Nine We have the first ever socketable belt coming Green and black are the colours of a new league We've prepared a new stash tab type for this expansion There are 4 new skill gems and 6 support gems coming Redditte map stash geliyor diyorlar datamining yapmışlar. Ama ben şu belti merak ettim kaç soket olur acep. inş 3 soketli gelir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 6 soket olsun boku çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 map stash çok iyi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 VP yi patlattılar ahahha https://i.redd.it/biwq8s31heyz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2017 yeni exp/lig epik duruyor https://www.pathofexile.com/war https://www.youtube.com/watch?v=PJWWZYlH29M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Değişen sadece VP ise ligin yarısından fazlası slayer olacak herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar