Ben actleri bitirdim. 70 level oldum map isine basladim. Biraz alisveris yaptim ama gear konusunda sikintilar var. wow daki gibi armory linki gibi birsey var mi? Birileri gear yorumu yapsa onu al bunu niye taktin vs
pathofexile.com login ol sol üstte nickine tıkla sağ tarafta privacyden private profile ayarını kaldır. sonra login ekranında characters var linkini yolla tamam
Öncelikle treede crit oynamıyorsan her zaman resolute technique rushla (sende yok çılgın dps düşürür). İkinci olarak 6 link içinde brutality support var hem added fire damage hem de hatredı iptal ediyor o. Onu concentrated effect ile değiş. Mevcut currency ile bişi yapamazsın farmlamaya devam et.
Ben şahsen 2h mace önermesem dahi oynayabileceğin max dps i Brain Rattler %100 elemental ile alırsın yani. Sunder -> Physical to Lightning -> Multistrike -> Conc Effect -> Melee Phy Dmg -> Elemental Dmg W. Atk.
@CuteButPsycho
buildin critic değil sanırım
reso techniq niye vermedin. ona ver
Evet crit değil, mace olduğu için daha çok CC ve işte olduğu kadar dps. Resolute için baktığım build yanından dolaşmış, bende o yüzden almamıştım. Bunu alırsam accuracy rating mi artıyor ?
ben alışamadım. mantığı da kavrayamamdım. çok az oynadım tabi de. nette okuduğum yorumlarda, oyundaki hedefin belli dg ler labler mi ne bir şeyler var, onları en hızlı temizlemek. gene videolardan gördüğüm kadarıyla, end gamede ortalık clusterfuck oluyor. hacknslash dedikleri şey sanırım. ben genre ye uzağım, alışamadım bir türlü.
en başlarda epey hoşuma gitmişti, yetemeyince rage quit attım girmedim bir daha. diablo/grim dawn/torchlight 2 oyunlarını da oynadım. sanki en iyisi bu.
@CuteButPsycho
buildin critic değil sanırım
reso techniq niye vermedin. ona ver
Evet crit değil, mace olduğu için daha çok CC ve işte olduğu kadar dps. Resolute için baktığım build yanından dolaşmış, bende o yüzden almamıştım. Bunu alırsam accuracy rating mi artıyor ?
Accu rating cap %95 o da itemlardan ciddi derecede accu ve treeden gitmekle oluyor. RT hit chance direk %100 yapıyor ama yanında critini de 0 yapıyor. Senin durumunda her türlü dps avantajı eğer baktığın build RT vermemişse muhtemelen Tide Breaker ile oynuyordur.
Öne çıkan mesajlar