Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Borlach said: 2 ligdir onu yapıyom ben ya baygınlık geciricem bi daa templar oynarsam okcu acıp ta ta ta oynarım sdf he bu arada guilde kim gelicek ign yazabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 yapıyosun da bi shaper kestiğini görmedim daha. ice shot raider yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 geari toplim bi esas Tempestuous Steel le bilt yapıcam bi tane oyunun en iyi itemi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Siteyi niye bakıma almış bu tipler :D. 3.0 ı indirdim ama elimde client yok.. daha update de yapacağım peh. Niye client indirmediysem d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 gladiatorun bleediyle bloodlust çalışmıyor mu lan? vay amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Luriel said: bence fbyi berzerker oynasanız daha iyi alkeizerin ki gibi link var mı buna. frostblade kasasım da var bi yandan ama raider istemiyorum geçen sezon full raider gittim. gerçi raider fb en iyisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Yok ama yaparım bi ara fazla bişiyi yok. Frenzy veren clawı alıyon frenzy arttırmıyon hemen capleniyor 2 tane chainliylr skilern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Alkeizern twitch videolarına bak bi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 launcheri calistirinca bad allocation diye hata verip kapanıyor bende. var mı bu tarz sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 sıra başladı bu arada indiyse girin, 1 saate 50 k kişi toplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Oynaması zevkli, hareketli, hızlı bir 3.0 starter build var mı? golem, summoner, totem gibi şeyler beni inanılmaz bayıyor. Facetank da aynı şekilde... Bu yüzden oynadığım close range mage, okçu gibi çevik şeyler alırım. Stealth bile oynamam mmo larda. Eğlenceyi azaltıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 6.7gb güncelleme nedir arkadaş! O sıra bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Densiz said: Oynaması zevkli, hareketli, hızlı bir 3.0 starter build var mı? golem, summoner, totem gibi şeyler beni inanılmaz bayıyor. Facetank da aynı şekilde... Bu yüzden oynadığım close range mage, okçu gibi çevik şeyler alırım. Stealth bile oynamam mmo larda. Eğlenceyi azaltıyor :D https://www.youtube.com/watch?v=MTHzRIdeMwg&t=650s Bu elemanın build leri güzel olur. Güzel guide lar hazırlar bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 keşke torrentten indirseydim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 300 kb le indiriyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 benim de launcher çok yavaş ya, 100kb/s'lere düşüp suruyor sürekli yarısı bitmedi daha pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Server lar patlamış. 1 saat 10 dakkası var açılmasına. Hiç bir yere girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ALLAH RAZI OLSUN! İşte aşağıdaki buildler gibi sıkıcı bir şey olsun istemiyorum... Arkadaş soğolsun "bana çok sıkıcı geliyor" dediğim buildleri örnek olarak koymuş. İşte bunları istemiyorum. :D emre3877 said: Densiz said: Oynaması zevkli, hareketli, hızlı bir 3.0 starter build var mı? golem, summoner, totem gibi şeyler beni inanılmaz bayıyor. Facetank da aynı şekilde... Bu yüzden oynadığım close range mage, okçu gibi çevik şeyler alırım. Stealth bile oynamam mmo larda. Eğlenceyi azaltıyor :D https://www.youtube.com/watch?v=MTHzRIdeMwg&t=650s Bu elemanın build leri güzel olur. Güzel guide lar hazırlar bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Aluriel said: gladiatorun bleediyle bloodlust çalışmıyor mu lan? vay amk Vengeance/totem/leap e lust yerine bleed tak main skill yine alsın lust damageını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 inmiyo lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 torrent daha hızlı olacak ya ordan çekip atayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Densiz said: Oynaması zevkli, hareketli, hızlı bir 3.0 starter build var mı? golem, summoner, totem gibi şeyler beni inanılmaz bayıyor. Facetank da aynı şekilde... Bu yüzden oynadığım close range mage, okçu gibi çevik şeyler alırım. Stealth bile oynamam mmo larda. Eğlenceyi azaltıyor :D elemental tornado shot/barrage build raider yada pathfinder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 steamden indirin işte son hız? Zaten oyunu sıfırdan komple indiriyor patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Cheaz said: inmiyo lan :( steam akıyor nihohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar