Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yok quest o genel, her class ı 10 yap 300gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 LvL15 oldum gelmedi :) Beta luck herhalde. Fena durmuyor oyunda, buff nerf cinneti geçirttir blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 gelmiyor zaten bi yerde gozukmuyor hepsini 10 yap al paranı vardı öyle bi site butun questleri yazan bulursun oradan hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://hearthstone.gamepedia.com/Quest Buradan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iartsiton: iros of vourkreaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bugün 1 adet davetiye göndermişler. Daha önceden forumdan bir arkadaş bana davetiye vermişti. Hala oynamak isteyipte davetiyesi olmayan varsa verebilirim. Öm atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 3 kişi ö.m yollamış ama ilk gönderen lucretia85 idi. kendisine ö.m ile yolladım diger arkadaşlar k.b sın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 üst üste 2. al akir çıktı.. Abi benim bu legendaryler konusundaki bahtsızlığım neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Hani aralıkta open beta vardı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya... ama ya.... arena'da 1 tane argent commander'ım var, 12 kart kaldığından beri gelse board'u tamamen kontrol edip oyunu kazanıcam. 11 kart kaldı yok, 10 kaldı yok, 9 kaldı yok... çekemiyorum, yok gelmiyor anasını sattığımının kartı. dötümü kasa kasa sonuna kadar geldim deckimin. deck'imde 2 kart kaldı sadece. rakipte kart kalmadı, 1 tane 5/3'ü var board'da o kadar ama öldürecek sonraki tur beni. Çektim ve yine gelmedi argent. anasını satayım ben böyle işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben bu oyunun rng'sine hastayım ya. az önce toplam 5 target varken, mad bomber indim, 1/3 yaratığıma 3 kere vurdu öldürdü. şimdi ortada toplam 6 target, rakipte 3 tane 2/1 varken, 3'ünü de 1'lere vurdu, board'u temizledi. ortası yok bunun galiba. ya ağzına sıçıyo, ya oyunu kazandırıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 inyormaynd said: Stream'de bir elemanda gördüm. Kripparrian diye. Adamın neredeyse bütün kartları gold idi. Abi o adam, d3 hardcore inferno diablo kill world first alan adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Vay hayvan vay :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kripparrianı izlerim fırsat buldukça. Diablo 3 e sövdü bıraktı. Hearthstone ilk çıktığında 1 hafta takıldı sövdü bıraktı. Wow Panda ek paketini de oynadı sonra PvP denedi beceremedi bıraktı. Path of Exile fanı oldu. Blizzard a epey giydirdi. Blizzcon a gitti. Hearthstone finalisti oldu. Diablo 3 ROS Key gelmedi buna. Topic açtılar battle net forumda krippe key verin diye. Öylelikle key aldı. Sonra bir anda D3 ROS ve Hearthstone fanatiği oldu. Başka birşey oynamıyor. Tamamen duygusal olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 adam ekmeğini ordan kazanıyor abi :D ben D3 zamanı kungen'i izliyordum. kendisinin ve takımının geri zekalı olması bütün gecenizi şenlendiriyor resmen sdsfs öyle komik hardcore charlar öldürdüler ki adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 souldarkorn said: Kripparrianı izlerim fırsat buldukça. Diablo 3 e sövdü bıraktı. Hearthstone ilk çıktığında 1 hafta takıldı sövdü bıraktı. Wow Panda ek paketini de oynadı sonra PvP denedi beceremedi bıraktı. Path of Exile fanı oldu. Blizzard a epey giydirdi. Blizzcon a gitti. Hearthstone finalisti oldu. Diablo 3 ROS Key gelmedi buna. Topic açtılar battle net forumda krippe key verin diye. Öylelikle key aldı. Sonra bir anda D3 ROS ve Hearthstone fanatiği oldu. Başka birşey oynamıyor. Tamamen duygusal olsa gerek. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Hearthstone Gece 12:00 ye kadar yayın, malum yarın iş var. Oyunu öğrenmek isteyenler sorusu olanlar chate gelip sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplarım. http://twitch.tv/aelfricsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 streamde linkin park efsane gitmiş. janfhadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 paradoksalkedi said: streamde linkin park efsane gitmiş. janfhadf :D genelde metal dinleyen biri olarak bu yumuşatılmış hali aslında biraz genele hitab etsin diye. stream müzikleri konusunda yeni bir playlist oluşturmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Tekrar yayındayım biraz arena sonra constructed buyrun gelin :) http://www.twitch.tv/aelfricsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Key veren yok galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kripparrian'ı şu an 17K kişi izliyor.. Öeh.. Adamın daily streami bir mini turnuva kadar izleyici çekiyor. Saygı duydum. (Ama paranın mkyuyordur hee.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 link? [video]http://www.twitch.tv/nl_kripp?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 6K dust var adamda. Hangi legendary'i yapsam diye düşündü düşündü karar veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 20 key gelecek bana h.sonu allahın izniyle, isteyen olursa pm le rezerve etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar