Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bıçakçı, çizikçi

tirion zaten o şekilde ölmeye mahkum genelde ^^ silence,sheep,frog olmasa oyunun en iyi legendary'si net. O yüzden ragnaros gibi oyuna ilk elden müdahale eden kartlar ftw

ama ne leş leg. var abi , şükrediyorum o yüzden ^^
Mesaj tarihi:
Horde un en karizma liderine inek dedin? Bide merhumun arkasından konuştun?

YOU ARE DISMISSED!

http://i43.photobucket.com/albums/e400/null_/Cataclysm%20Beta/WoWScrnShot_052310_172220.jpg

Mesaj tarihi:
iki seferdir gunluk questler gelmıyor. NA'da sorun yok ama EU'da ikinci defa daily gelmedi. paracı blizz oyuncular fazla altın sahibi olmasın diye gorevlerıde mı kıstı acaba?
Mesaj tarihi:
totemic said:

iki seferdir gunluk questler gelmıyor. NA'da sorun yok ama EU'da ikinci defa daily gelmedi. paracı blizz oyuncular fazla altın sahibi olmasın diye gorevlerıde mı kıstı acaba?

Bir iki oyun atinca cikiyor , bazen girip cikinca duzeliyo. En olmadi hem oyun at ardindan girip cik kesin cozum

Quest degistirme ne bu arada ? Yaparsan yaparsin, yapmazsan mikime... diye her geleni yapmaya calisiyorum (abi eger oyle degilse bosa giden zamanimi geri istiyom yzk bana :( )
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

said:
The Hearthstone Open Beta is now live! Download and get in on all the card-slinging action NOW

sitesinde yok dl için bi yer göremedim.
Mesaj tarihi:
su oyundaki yeni favori kombom= tabi rakipte silence yoksa :P
pala ya cairne bloodhoof ve redemption alip ayni el oynuyorsunuz, cairne olunce kendi elemanini spawn ediyor ustune redemption aktif oluyor cairne 4 1 olarak geri donuyor, cairne tekrar oluyor tekrar elemanini spawn ediyor , 4-5 4-5 4-1 4-5 sadece 7 manaya sdfsdfsdfsdfsf tabi hard counter olmadigi surece
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...