axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 SCelen said: roq http://cdn.niketalk.com/0/07/07030bbe_fred-heartattack-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bıçakçı, çizikçi tirion zaten o şekilde ölmeye mahkum genelde ^^ silence,sheep,frog olmasa oyunun en iyi legendary'si net. O yüzden ragnaros gibi oyuna ilk elden müdahale eden kartlar ftw ama ne leş leg. var abi , şükrediyorum o yüzden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 assasinate + harrison jones asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 axedice said: http://cdn.niketalk.com/0/07/07030bbe_fred-heartattack-o.gif Ruj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 totemic said: benim de ilk legendary triondu... herkesin ilk seferi olmayı nasıl başarıyor acaba.. asdfa Benim de ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bana inek çıktı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Horde un en karizma liderine inek dedin? Bide merhumun arkasından konuştun? YOU ARE DISMISSED! http://i43.photobucket.com/albums/e400/null_/Cataclysm%20Beta/WoWScrnShot_052310_172220.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 cairne çıksın daha ne isterim. belki bi ragnaros. bi de ysera. hmm black knight da fena olmaz. illidana karşı da boş değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Şu shaman kadar insanı deli eden bir oppenent hero yok ya, overload overload yapa yapa süründürüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 iki seferdir gunluk questler gelmıyor. NA'da sorun yok ama EU'da ikinci defa daily gelmedi. paracı blizz oyuncular fazla altın sahibi olmasın diye gorevlerıde mı kıstı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben de değiştiremiyorum questleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Oynuyor musun oyunu girip bakıyor musun sadece daily nedir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 totemic said: iki seferdir gunluk questler gelmıyor. NA'da sorun yok ama EU'da ikinci defa daily gelmedi. paracı blizz oyuncular fazla altın sahibi olmasın diye gorevlerıde mı kıstı acaba? Bir iki oyun atinca cikiyor , bazen girip cikinca duzeliyo. En olmadi hem oyun at ardindan girip cik kesin cozum Quest degistirme ne bu arada ? Yaparsan yaparsin, yapmazsan mikime... diye her geleni yapmaya calisiyorum (abi eger oyle degilse bosa giden zamanimi geri istiyom yzk bana :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 40 gold veren questi değiştir abi, belki daha yüksek gold veren quest gelir. günde 1 kere quest değiştirme hakkın var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Fixlenmediyse buglıydı değiştirince vermiyormuş bazen geri quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 said: The Hearthstone Open Beta is now live! Download and get in on all the card-slinging action NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ahmedinejad said: said: The Hearthstone Open Beta is now live! Download and get in on all the card-slinging action NOW sitesinde yok dl için bi yer göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 battle.net hesabına gircen. orada ekli olur oyun listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bir iki oyun attım çıkıp girdim ama yok. herhalde bugun ikisini birden verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Launcher da welcome to open beta yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 tam arena atma zamani simdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 http://www.twitch.tv/reckful/c/3555752 Rogue oynayanlar kesinlikle izlesin. Epic Miracle Rogue by Reckful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 valla arena atma zamanı tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 su oyundaki yeni favori kombom= tabi rakipte silence yoksa :P pala ya cairne bloodhoof ve redemption alip ayni el oynuyorsunuz, cairne olunce kendi elemanini spawn ediyor ustune redemption aktif oluyor cairne 4 1 olarak geri donuyor, cairne tekrar oluyor tekrar elemanini spawn ediyor , 4-5 4-5 4-1 4-5 sadece 7 manaya sdfsdfsdfsdfsf tabi hard counter olmadigi surece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 40 yilin basi ise yararsa yarar bu olay. Adam da onu kaydetmis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar