sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ya töööööööbeeeeeeeeeeeeeee 8 turda 4 tane swipe yiyen var mı benden başka? hem de 2'si spellpower ile.... bazen gerçekten monitörü kırasım geliyor bu tür ballar yüzünden. indiffer43 said: meta son 1 ayda aşırı derecede aggroya kaydı. kimin kazanacağı 4.turn belli oluyor nerdeyse, kesinleşmesini bekliyorsun bir kaç turn. sırf warlock'a özel birşey değil yani ama warlock'un flame ve blood impleri fena imba aggro için. paladin deckleri de saçma iyi mesela. draw'da noble sacrifice, argent protector, knife juggler, argent shield gibi kartlar geldiyse direk gg. şu doğru, özellikle paladin'in şuna benzer açılışları ebe belliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 http://i.imgur.com/vBygTIj.jpg ben bu oyunu kaybettim beyler biri beni silksin lütfen ekranı falan parçalıcam sinirimden. sokacam arenasına da kartınada tövbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bana da çıka çıka al akir çıktı... oyundaki en kötü legendary olabilir ya. Pardon. Milhouse var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 arena yapmayın pack açın. dün arenaya girmek yerine pack açtım 3 epic (1 tanesi alengirli 400 dust verdi kırınca)2 mavi verdi. (murloc 4 tanesi asdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 abi 4-5 turn boyunca yer beast doluydu yok allahın belası unleash gelmedi şu ssi aldıktan sonraki turn geldi auehaheu 2-3 el boyunca o 3 hpye çıktı ben 1e indirdim ne bi charge vuran geldi ne bi skill geldi hiç bir şey gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paladin in equality + concecration çekip bütün board u temizleyip spawn etmesi harika ya hehe. Tabi 2 kartta denk gelecek =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 lol. dün arena deck ine 2 hogger geldi diye sevindimdi ama meh yine meh yine meh. ele gelen kartların gelme sırasının bu kadar önemli olması hem güzel hem de böyle ağlatıyor arada işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Geçen bir arena maçı yaptım 4. mü 5. turda mı ne öldüm. Ele o kadar yüksek seviye kartlar geldi ki değiştirtim yine yüksekler geldi, sonraki 4-5 turn de hep yüksek kart çekince gg oldum bir halt yapamadan yenildim. Şans çok önemli ya, deck de o kadar yüksek kartlı bir deck değildi buna rağmen birşey gelmez mi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Sen onu bırak her türlü yeneceğim maçta yenildim. Son 4 kart kalan destenin içindeki kartlar şunlardı, 1 tane mind control 2 tane holy nova :)) ahaha arkadaş 1 tanesini çeksem yenicem ama gelmeyince gelmiyor :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 mhehe çift ragnaros silktim mage'in birini turn8de prieste karşı rag inmenin cezası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Son arena maçımda ki raqe'den sonra olan altınlarımla 2 deste aldım sonuç :) Diğer desteden de rare falan çıktı ama bu kadar önemli değil :) Disenchant yaparsam 1600 dust veriyor. Bütün setlerimi tamamlarım ya disenchant yapsam :) ama karar veremiyorum şuan altın legendary de çok nadir gelir ele ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Hem de en iyilerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Golden kartların oyunda olma amacı DE yapmak zaten, kart harbiden çok iyi ama 1600 dust bence daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 trion çok çok iyi ya. çıksa paladin deck kasarım o derece. patlatılmaz golden diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 1600 dust kasılır bi şekilde ama golden legendary nezaman gelir bidaha. ben olsam patlatmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 blizzard bu oyunu alıp bir taraflarına soksun. allahın cezası oyun ya sinir hastası etti beni. allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 disench yapılmaz o kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yeni gelecek patch in linki varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 paladin oynanmayacaksa yapılır neden yapılmasın. o dustla sana lazım olan legendary yaparsın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oynasın paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 aynen ben olsam paladin oynamaya başlardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Çıkan karttan sonra paladin oynamaya çalışıyorum da basic kartlar dışında başka bir kart yok palanın elimde. Basic deste ile de açıkçası priest, low mana rush warlock-hunter classlarına karşı bi halt yapamıyorsunuz. E oyunun %50side priest oynadığına göre işim baya zor :) Deste yapacak dustta yok. İki arada bi derede kaldım. Ya bir tane daha legendary çıkana kadar unutucam bu kartı yada DE yapıp legendary hariç warlock+paladin setlerini fulleyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ne rogue ne de druid kartlarım var dominion görevini yapamıyorum ama inat ettim tek kuruş vermicem şu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Valla her classı level 10 yaptıktan sonra basc kartlarla gayet dengeli desteler yapılıyor. Ben görevleri %50 win altına düşmeden yapıyorum hergün. Tek pack almadım daha para verip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Beta gelmeyeceğini biliyordum bu saatte ama çevremdeki herkese gelmiş olması beni şüphelendirmiyor değil, open beta'ta falan da unutacaklar galiba beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar