tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 lambo konusu açtım diye adam yine yasaklamışya beni patinaj bölümünden ahahah vallaha yetersiz bu adam. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ben 7 sayfa 3 ban diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yetiştim bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 adam fakir işte, sermaye düşmanı TR34 0006 2000 7230 0006 6164 53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Sırf o yüzden banlandıysa olmamış ya kaçırmışım ben. First page. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 lambo ne be, patinaj demesen LGBT gibi bişey diycem de. Arabaların lgbt'sidir belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://i.imgur.com/NnExvxV.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 o çift plaka olayını ben de okuduydum da hatta "acaba?" demiştim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 lambo konusu açmanın yasak olması 2003 paticik anayasası'ndan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Sen bu forumun bir moduna nasıl yetersiz dersin? Bu vesileyle foruma yetersiz demiş oluyorsun. Üniter forum bakışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yine mi paticik yine mi drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 tyildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Selam, Banlandın Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paramecium tam bir Tom Bomadil, banlanıp üstüne yeni accountla gelmek yasak olduğu için yapmıştır, bu kuralı gücünün yettiği sınırlar içinde uygulamış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ilk sayfa reklam alınır edit: o kadar paran ve lambon var ama tek tıkla banlayıp konu açtırtabiliyolar. zaaaaa bu hesabında banlanması lazım fake hesapla gelindiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 reklam kaç para kardiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAH paramecium'a yetersiz diyene bak Şahan GÖKBAKAR'ın Star Wars'a giydirmesi gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şu adamı bir yok edemediniz ya. kesiyosun kesiyosun mantar gibi yine çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 mesaj atmaya yetemedim diyemiyo da, modları suçluyu kedi-ciğer miyaaaav... site adı da paticik, ne kadar uyumlu oldu. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ARAP GEL OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 seq seq seqereq ismail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Keşke gerçek hayattada oyunlarda olduğu gibi parayla alınabilecek int itemleri falan olsaydı, bazıları için baya işe yarardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 kamyonla parası lamborghisi falan da olsa insanın yine de banlanıp durduğu paticike girmeye çalışması... ne kadar rezil bir hayatı olabilir ki insanın böyle bir çaba için. görün lan pati unitedın ne kadar değerli olduğunu sfsdsf şaka bir yana forum sitesi lan bu içinde olunca güzel ama olmayınca da dünyanın sonu değil git arabalarınla bir cadde turu falan at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ban mevzusuna bişi demicem de yane patinajda genel olrak "şu arabayı alsammı, görüşünüz nedir, iyimdir kötümüdür, arabamda şu sorun oldu, yardım edin vb" konuları açılıyo, milletde yazıyo bişiler işte. seko bilae, sen "araba aldım, ahada resmi" diye topic açınca bizim oraya ne yazmamızı bekliyon ? walla ciddi soruyom, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar