totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 satıp satmamakta kararsız kaldığım birkaç şey var size de sorayım dedim. -------------------------------------------- Xbox360 xbox360 320gb konsol siyah (konsol 5 aylık daha garantisi dvm ediyor dnr'dan almıştım.) tek kontrolör + hdmı kablo + kulaklık dragons dogma: dark arisen dragons dogma: dark arisen (sıfır bu) gears of war 3 forza 4 forza horizon red dead redemption goty gta V fifa street skyrim (digital download) dead rising 2 (digital download) crackdown (digital download) ----------------------------------------------- STEAM 576 adet oyun steamID: oyunbaz48 oyunların toplam değeri +7000$ civarında ama o kadar para dökmedim tabiki çoğu indirim veya bundle. ----------------------------------------------- battle.net (hesabın ilk sahibiyim) world of warcraft (since 2007) (mop digital deluxe edition) (10 adet +80 karakter, yüzükler hariç full set heirloom, hesap kapalı) (wow ve ek paketlerin kutulu olarak göndericem alana. hatta cata kutusunda ki key kullanılmadı daha. digital olarak almıştım daha önce.) diablo III starcraft II (ek paket yok) heartstone ---------------------------------------------- origin game of thornes (steam hesabıyla ilişkili bu) swtor (digital deluxe) (f2p oldu ama belki bir işe yarar) sims 3 crysis 3 battlefield 3 need for speed hot pursiut sim city 3 ----------------------------------------------- uplay settlers VII heroes VI (steam) driver: san fransisco (steam) far cry 3 (bu hesabı steami alana hediye edicem) ----------------------------------------------- gog.com baldurs gate I baldurs gate II neverwinter nights II planescape tourment inquisitor heroes V age of shadows (bir kaç tane daha var ama unuttum şimdi buradan da giremiyorum siteye) ------------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 artislik yapma satıyosan 5 malbuş + 2 tantuni veririm sdfsdgags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 vay babam vay adam paso oynamış.. tebrik etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 niye satıyorsun artık oyun oynamayacak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 oynamıyorum ki çoğunu. steam'deki oyunların yarısını daha yüklememişimdir bile. xbox'u bile yalandan aldım toplasam 20 saati geçmez total gameplayim. oynamaktan çok satın almayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 xbok kaça ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 reampage said: xbok kaça ? oyunlar dahil xbox'a 1k istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 1k mı.. linç ekibi yoldaymış hemen kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Abi linç edilicek durum yok, şu ara çok kötü bir dönem, adam haklı 1k eder belki alet ama o paraya yeni nesil konsol alınıyor. eski konsol satmak isteyenler için kötü bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 linç ekibi göreve ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi görseniz makine ve oyunlar o kadar temiz ki siz de benım gibi fiyat çekersiniz. daha önce de söyledim total 20 saat yoktur makina başında. kontrolün içinden çıkan pilleri daha bitmedi. o kadar diyim. bir de tok satıcıyım o yüzden satılmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 1k iyi fiyatmis aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 400 çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 abi gamepad sarjlıdır belki ondan bitmiodur pil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 valla o kadar yabancıyım ki makinaya şarj ile ilgili birşey bulamadım aparat falan çıkmadı içindn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 xbox ps3 ikinci elde oyunlarla birlikte satmak çok zor. listedeki oyunlar para eden oyunlarda olsa alıcı için pek bir şey ifade etmiyor. çünkü senin zevkine göre alınmış oyunlar ve fiyatı cidden sağlam şişiriyorlar. bir diğer satış zorluğuda şu; ikinci el alan adam zaten fakir fukara. 100 - 200 ucuza alma derdinde olan bu adam peşin olarak 1000 lirayı nasıl çıkarsında versin. sıfırını gidip taksitle almak daha mantıklı oluyor genelde. bunun çözümü de gittigidiyor, sanalpazar vb. üzerinden satmak. bu siteler fakir fukaraya ikinci el ürünü taksitle satınalma şansı veriyor ama satıcı için birazriskli süreçler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 400 verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 çok yanlış yerdesin dostum, sen direk gittigidiyor ve donanımhaber e yaz bunu teklif iste, burdan bir şey çıkmaz sana. bak burda 2 karton malbuş vereyim diyorlardı şimdi 750 'e satsammı yoksa 800 var desemmi adama diye düşünüyorum teklifler geliyor habire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Pazar alanı linç team nerde abi.. şu postları okumaya giriyorum kimse yok.. herkes işte güçte herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Linc ekibi ne? Alayi mezarci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Eternal'ın acısı var, her başlıkta dile getiriyor garibim :) bitti Eternal, bitti gitti. derin bir nefes al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 hayır bitmedi henüz sürekli böle dile getiricem ahahah.. ama kaça sattıgımı sölicem size satıldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 steam hesabını 93 model tüplü şahinle takas eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 imamizer said: steam hesabını 93 model tüplü şahinle takas eder misin? vafdaşcşcöaşcö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 xbox 250gb olabilir arkadaşlar emin olamadım şimdi. yanlış yönlendirmeyim kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar