GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 lan olm tam iyi gidiyorum dedim bir şerefsiz en alt kademe pleb desen pleb değil donla gezen ork arkada kahpece yaklaşıp gürzle kafamı dağıttı. gitti captain oldu. hırs yaptım kesmeye gittim ama lavuk hep en kalabalık yerlerde. gidiyorum 300 kişi artı 2 captain daha geliyor bana dalmaya. kasıyorum öldürmeye tam ölecek arakdaki okçu captain lar ağlatıyor beni. bu da her seferinde kaçtı 4 kere falan kaçtı sanırım. öyle bir hale geldiki üzerinde zırh ve sargı var görsen mumya sanırsın oyun bile yakında ismini değiştirip shemugrash the topal gazi yapacak ama hala öldüremedim yaratık legendary captain oldu kıs kıs gülüp kaçıyor it. bu gece ölecek ama and içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bi yamaçtan atlayıp -literally- kaybolan captaindan sonra uninstall'a bir adım daha yaklaştım ayrıca adım başı captain çıkması gerçekten çok tatsız warchief öldürmeye gittim 3 captain öldürdüm geldim bu ne ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 kendi adamlarını yerleştiremiyor musun? Birde bütün warchiefleri falan kestim bodyguard neyim birşey kalmadı alt kademelere iniyorum. Temizledikçe yenisi geliyor. Ben kesmekten onlar yenisini doldurmaktan bıkmadı. Lan birde bir adamla savaşıyorum 30kişilik ekibi topluyor tamam onlarıda kesiyorum ama arada hop bir captain daha çıkıyor sonra bi tane daha sonra gene gene derken bir combatta 1warchief 5captainla dövüştüm. Bu ne be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 kadro bekleyen 3 milyon orc var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Tek başına mordor'u mu bitircen =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 mordör bize bakmıyır faşo rencır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 "Middle Earth- Sahdow of Mordor: Ben tek Siz Hepiniz" koyabilirlermiş adını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Olm Blackhandi öldürüdkten sonra oyun biter dedim ikinci haritaya geçti güzeldi ilk harita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 aquila said: kadro bekleyen 3 milyon orc var. lol qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Saeros said: bi yamaçtan atlayıp -literally- kaybolan captaindan sonra uninstall'a bir adım daha yaklaştım ayrıca adım başı captain çıkması gerçekten çok tatsız warchief öldürmeye gittim 3 captain öldürdüm geldim bu ne ak branding alınca hiç böyle dertler kalmıyor ya. Kolaylaşıyor hatta baya oyun. bi kere 3 brandli bodyguard bi warchiefi ben daha yanına gidemeden aralarına alıp kestiler fln sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 oyun zor, ama klasından, dark soğul'luğundan değil, meymenetsizliğinden zor. batman'le aynı dövüş sistemi var ama olmuyor arkadaş. gamepad'le oynuyorum, combatlarda ani yön değişimini sallamıyor ısrarla. yukardaki adama saydırırken hop, arkamdan uçan adama execute çekicem, gidiyor yukarda yerde yatan %10 hp'li baygına çekiyor fatality'yi. çok az fps düşük, ondan mı oluyor, bende mi tırtlık var anlamadım. zaten birine bulaşmayagör, hemen topluyorlar mahalleyi nemesis olmuş malesef. çok sinir bozucu. intikam yeminleri ettiriyor resmen sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 aynı oyunu mu oynuyoruz anlamadım. sağ tuş ikonu görür görmez adam kombat'ı kill'i bırakıp countera dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yok ya counter'da sorun yok (onda hedefleme çok gerekmiyor çünkü. boş, yönsüz conter spam'leyince bile oluyor) benim derdim ani yön değişimlerini algılatamamam. şu 8x olunca yapılan kill move var ya, onu hep tam az önce çekelediğim yöne sallıyor. ha bu arada yalan yok, counter'a basınca yaptığı hareketi bırakıp "LA LA LA GÖTÜ KORUMAK LAZIM" diye hemen indiriyor arkadan gelen zırtlanı, o hakkaten çok şahane olmuş. batman'de ground takedown yaparken çok çektiydim super cancel olmamasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Cokomantis said: nemesis olmuş malesef. çok sinir bozucu. intikam yeminleri ettiriyor resmen sdfas dün hedebişey bi warchief vardı, adam beni 2 kere öldürüp the humiliator diye title aldı üçüncüde ağzımdan tükürükler saçarak öldürdüm kuzu gibi oldum sonra oyun güzel ya execution vs falan combat da çok kötü değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ahah ulan cok acayipmis oyunun o ordu sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ne hikayeydi ne sondu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=6AV9W2ZdmjU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 mortisin video hislerime tercüman olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Because you are terribad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mortis said: http://www.youtube.com/watch?v=6AV9W2ZdmjU abi 4.00 ahahah işte bu yüzden almadım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Hahaha vidyo müthiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Oyunun kolay olduğu ortada zaten, bu kadar uzun uzun göstermeye gerek yok. İyice abartıp space barı böyle exploit etmek de anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Adam ne glitch ne wallhack yapıyor. "Tuşa çok bastım, daha basmayayım da bir kerecik vursunlar" diyecek hali yok ya. Bir tuşa basınca ölümsüz oluyormuşsun işte =/ 30 küsür gb indirim kotama tecavüz etmediğim iyi olmuş ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 oyun gayet iyi, o herif de aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 combat finisher-stealth immune + poison vuran regenerationlı herifi nasıl kesicez ya? ok yiyor yemesine ama adamı kesicek kadar ok tutamıyorum,üstüne regenere oluyor zaten. bide ilk ölünce inat ettim kesicem diye iyice farma bağladı busefer.her kombattada biyerden çıkıp piç ediyor yapıcağım işi.new game açıcam herifin yüzünden. ek:son vuruşuda bloke edilmiyor herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar