NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 kendi adamlarını yolla bende poison+ immun stealh+ imm rang sadece finishle biten adam vardı 1tane warchief gönderdim 2bodyguardlı hallettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Redeagle said: Adam ne glitch ne wallhack yapıyor. "Tuşa çok bastım, daha basmayayım da bir kerecik vursunlar" diyecek hali yok ya. Bir tuşa basınca ölümsüz oluyormuşsun işte =/ 30 küsür gb indirim kotama tecavüz etmediğim iyi olmuş ^-^ abi ölümsüz olunca noluyor ki, tek tuşa basıp öldürüyor olsa neyse indir sen, gayet güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 _Rave said: combat finisher-stealth immune + poison vuran regenerationlı herifi nasıl kesicez ya? ok yiyor yemesine ama adamı kesicek kadar ok tutamıyorum,üstüne regenere oluyor zaten. bide ilk ölünce inat ettim kesicem diye iyice farma bağladı busefer.her kombattada biyerden çıkıp piç ediyor yapıcağım işi.new game açıcam herifin yüzünden. ek:son vuruşuda bloke edilmiyor herifin. zyıf yönleri yazıor chieflerin zaten ordan bakıp oldurebılırsın, Bir tane eleman sadece son vurusta execution yapılarak olduruluyordu mesele bulana kadar baya ugrastırdı,son vurus dedıgım adam senı oldurecekken sen onu olduruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Adam oyunu bitirmis, tum challengelari yapmis. Muhtemelen tum upgradeler de tamamdir. E kici kirik bir captaina da olmeyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 bu da benim belalim, poison dokundugu an bitiyo combat sonra kacip gidiyo. http://i.imgur.com/675jbH4.jpg bi de bu pese4ten fotolari bi yere upload yok mu, facebook cikiyo sadece shareleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 abi bunu çekicen duvar kenarına üstüne stealth atlıcaksın olcak bitcek, nemesis olmaz bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 oha be kocaman vulnerable to stealth yazıyo ŞÜKRÜ NUB MUSUN PAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 skyrimden beri severek abandığım oyun olmamıştı süper geldi. http://steamcommunity.com/id/osmaniac/stats/241930/?tab=achievements Almayan varsa en yakın zamanda temin etsin. Atmosferi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 la adami tenhada kistiramiyorum ki, hep acikta cevresi kalabalik geziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 işi bilcen işe gitmicen kardesH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 aquila said: bi de bu pese4ten fotolari bi yere upload yok mu, facebook cikiyo sadece shareleyince. usb ye atabilion fotoları. Öyle istediğin yere upload edecen. Yoksa facebook/twitter kendi uploadu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 tv de konsolda pc den daha keyifli olur mu bu? oynanış batmanin aynısı galiba. ona göre ediniyim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 aquila said: la adami tenhada kistiramiyorum ki, hep acikta cevresi kalabalik geziyo. Oku açıcan, g tuşuyla adım adım çekicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 kestim ibneyi, gene bi ordu adamla kapisirken geldi arkadan, bi de kacmaya calisti ama affetmedim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 abi combat master, immune to stealth, immune to ranged, regen falan gavat var bitane explosion a vulnerabilitysi var bitek fire arrow falan ile mi kesecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ben zorlandigim adam da tek tus ile cozuyorum genelde o da wraith ile yumrugu cakiyorum bir kez sonra paso drain ediyorum. Oyun ps4 te gayet iyi ve akici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Platinum trophy aldim, saglam sarmis oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 stronghold'un ortasında warchief vardı, ota boka immune adam bi bok yapamadım gelen orkları brandledim warchiefin anasını laciverte boyadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Recommended Requirements Core i7-3770 4-Core 3.4GHz istiyor zaten, benim E8400'in kaşı gözü ayrı oynadı. Low'da dahi takılıyor ve oyun benim için oynanılmaz halde? (low settings dahi i5 diyor zaten şerefsiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 sapphire 290 la kasıyor abi pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 4770k 4.4 ghz 16 gig 1800 ram zotac 770 le en yüksek ayarlarlarda 1080p benchmark avarage 78 aldım. oyun yeterli konfigürasyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Oyun sonu tam bir hayal kirikligi bu kadar kolay mi biter resmen bitsede gitsek yapmis adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 68gb ram R9 295x2 crossfire Intel Xeon E5-2697 4.9 Ghz ile 83 fps aldım. Bence de normal pc ler için gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 spompas said: 4770k 4.4 ghz 16 gig 1800 ram zotac 770 le en yüksek ayarlarlarda 1080p benchmark avarage 78 aldım. oyun yeterli konfigürasyonda. şu configle 1080p 78 average bi de optimizasyondan bahsediyorsun; meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar