Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Middle Earth: Shadow of Mordor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Adam ne glitch ne wallhack yapıyor. "Tuşa çok bastım, daha basmayayım da bir kerecik vursunlar" diyecek hali yok ya. Bir tuşa basınca ölümsüz oluyormuşsun işte =/ 30 küsür gb indirim kotama tecavüz etmediğim iyi olmuş ^-^

abi ölümsüz olunca noluyor ki, tek tuşa basıp öldürüyor olsa neyse
indir sen, gayet güzel oyun
Mesaj tarihi:
_Rave said:

combat finisher-stealth immune + poison vuran regenerationlı herifi nasıl kesicez ya? ok yiyor yemesine ama adamı kesicek kadar ok tutamıyorum,üstüne regenere oluyor zaten.

bide ilk ölünce inat ettim kesicem diye iyice farma bağladı busefer.her kombattada biyerden çıkıp piç ediyor yapıcağım işi.new game açıcam herifin yüzünden.

ek:son vuruşuda bloke edilmiyor herifin.

zyıf yönleri yazıor chieflerin zaten ordan bakıp oldurebılırsın,
Bir tane eleman sadece son vurusta execution yapılarak olduruluyordu mesele bulana kadar baya ugrastırdı,son vurus dedıgım adam senı oldurecekken sen onu olduruyorsun
Mesaj tarihi:
bu da benim belalim, poison dokundugu an bitiyo combat sonra kacip gidiyo.

http://i.imgur.com/675jbH4.jpg

bi de bu pese4ten fotolari bi yere upload yok mu, facebook cikiyo sadece shareleyince.
Mesaj tarihi:
skyrimden beri severek abandığım oyun olmamıştı süper geldi.

http://steamcommunity.com/id/osmaniac/stats/241930/?tab=achievements

Almayan varsa en yakın zamanda temin etsin. Atmosferi yeter.
Mesaj tarihi:
aquila said:

bi de bu pese4ten fotolari bi yere upload yok mu, facebook cikiyo sadece shareleyince.

usb ye atabilion fotoları. Öyle istediğin yere upload edecen. Yoksa facebook/twitter kendi uploadu.
Mesaj tarihi:
Recommended Requirements Core i7-3770 4-Core 3.4GHz istiyor zaten, benim E8400'in kaşı gözü ayrı oynadı. Low'da dahi takılıyor ve oyun benim için oynanılmaz halde? (low settings dahi i5 diyor zaten şerefsiz)
Mesaj tarihi:
spompas said:

4770k 4.4 ghz
16 gig 1800 ram
zotac 770 le
en yüksek ayarlarlarda 1080p
benchmark avarage 78 aldım.
oyun yeterli konfigürasyonda.

şu configle 1080p 78 average bi de optimizasyondan bahsediyorsun; meh
  • Yeni Oluştur...