stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://i.imgur.com/IYWtMUO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 here it goes out the orbit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hikaye sigaraci cocugun perspektifinden bir gunah cikarma aslinda olaylarin gelisimi bir de bu acidan gorulsun istedim amacim kimseyi kirmak, herhangi birinin mahremiyetini saga sola sacmak degildi, zaten aylar aylar once fistikci kiza sordugumda evet yaz demisti, ondan da cesaret alarak yazmaya basladim aslinda hikayenin daha cok baslarindayiz bir de, daha tanisali 10 gun falan oldu hikayede, neden bu kadar rage e girildi onu anlamadim ne tombik cocuga nede bir baskasina ne bir hakaret nede asagilama var, sigaraci cocugun o an yasadigi psikolojiyi anlatmak istedim sadece nasil devam edecegini her ne kadar biliyor olsaniz da , hikayeyi sigaraci cocugun hangi hatalari hangi piskoloji ile yaptigini bilmek ister belki diye yazmaya karar vermistim ilkbaslarda sigaraci cocuk diye acc alip yazacaktim zaten ama dedigin gibi acc alimi sikintili biraz tekrar ediyorum hikayede de kimseyi asagilayici yada dusurucu birsey yok , hikaye nasil gidiyorsa oyle yazmaya calistim ha eger sevismeli vs kisimlardan bahsediyorsaniz , bir ask hikayesinde sevisme olmasin da ne olsun ki , zaten cok basit birkac cumleyle gecildi o kisimlar neyse bu gercek yada degil hikaye seklinde baslamisti bok ettiniz tesekkurler benden bu kadar elveda paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Beyler drama mı kaçırdık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bende okumamıştım ya, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Tombigi asagilama falan soz konusu degil denildigi gibi. Bence fazla dramtize etmissiniz olayi buraya yansitmadan karea ile iletisime gecerek olayi cozebilirdiniz. Bilmiyorum denendi mi böyle bir yol ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ne ifşası anasını satim noluyor ya? fıstıkçı kız demiş adam okuduk okuduk nedir yani gayet eğlenceliydide. yapmayın böyle şeyler. üzüldüm okuyordum ben roman gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Tombik mi? Tombik kızla mı sevişilmiş nedir durum? Hala okumadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 oha abi ben gayet roman okur gibi okuyordum niye böyle şeyler yazıp ağzına sıçtınız ki asıl şimdi insanların içine kurt düşürdünüz, var mıydı gerçekten burda konunun ne olduğuyla ilgili bir fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hikaye biter ben olmeye gidiyorum /... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Hikayade geçen tombik karakteri koyun mihtariymis Kimse yakistiramamis ona kizli erkekli ortamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 olum taşak mı geçiyorsunuz gündüz vakti adam mı kekliyorsunuz napıyorsunuz ne ölmesi lan böyle bir şey için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bence hikayenin başında tamamen hayal ürünüdür yazaydın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 gitmeden sikayet eden arkadaslara da 2 cift lafim var bu hikaye biraz fazla detay iceriyor olabilir , bunlari da sigaraci cocugun icinde bulundugu piskolojik durumu betimlemek icin yaziyordum hikayenin devaminda sigaraci cocugun hangi piskoloji ile hangi hatalari yaptigini anlatacaktim ki bu piskolojiyi iyi anlayabilmeniz icin de bu detaylari bilmeniz gerekiyordu evet aslinda bu bir gunah cikarmaydi , sonu ozurler ve ask ilanlariyla bitecekti eh olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Kareayi taniyan yok mu ya arasin bi yanlis bisey yapmasin cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi yok mu şu adamın tanıdığı lan saçmalıcak herif ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 mal değildir o kadar da isim vs verilmemiş herhangi bi yasal durum oluşturacak bi şey yok. aşağılama veya hakaret de yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Gece sarhoşken şişman bi kızla yatmış uyanınca fark etmiş, bunu patiye yazıp dalga geçildiği için de intihar edecek. Doğru mu anlamışım? Sigaracı çocuk da şişman kızın gerçek sevgilisiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 fıstıkçı kız diye aratsak çıkar he, özel hayatına müdaheleymiş de, ne yaptıklarını öğrenmişiz de. bu ne lan? fıstıkçı kızın veya sigaracı çocuğun gerçek olup olmadığını düşünmeden okumuştur insanlar. keşke hepsini yazıp öyle paylaşşsaydın hacı, 3 bölümde falan. olayın background ı birinci kısım, arada yaşananlar ikinci kısım, sonuç ve anlatmak istediğin(artık özür mü dileyeceksin, ilanı aşk mı edeceksin) o da üçüncü kısım şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 photographer said: bence hikayenin başında tamamen hayal ürünüdür yazaydın :P özellikle sen fıstıkçı kız, bitch! sdf http://1.bp.blogspot.com/_aRoAqiIxTs0/S8Hp30QRyCI/AAAAAAAABgw/DsK8BMHXyi0/s1600/%28500%29+Days+Of+Summer+Opening.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rzLAVGVGLiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 valla imkanım yoktu okuyamadım, özet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abv olm alo lucina karea bişi yazın lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ahahaha nako daha yeni izlediydim filmi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar