Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fıstıkçı kız


Karea

Öne çıkan mesajlar

sadece hikayemi bir de benden dinleyin istedim


aşk,kavga,ihanet,kıskançlık ve nefret içinde herşey var.
baştan uyarayım bu aslında hiç başlamadan biten bir aşk öyküsü


hikaye sıcak bir temmuz akşamı başlıyor

O gün işten yorgun argın eve dönmüştüm, kuzenim ve kız arkadaşı önceki gün benden ayrılıp istanbul'a dönmüşlerdi.
bende iş dönüşü hem geçen gün beraber içip eğlendiğimiz ''ee içerim ki ben burda arada sırada'' dediğim ocakbaşına gideyim hem aç olan karnımı doyurayım hemde iki duble birşeyler yuvarliyim diye aynı mekanın yolunu tuttum. saat daha akşam altı civarlarıydı, yemeğimi rakımı söyledim ufaktan demlenmeye başladım. yavaştan karnım doyuyor hafif de çakır oluyordum benden güzeli yoktu, sözde yorgunluğumu yavaştan atıyordum, akşam sessiz sakin devam ediyordu ama içimden bir his o akşam bana birşeylerin olacağını fısıldıyordu.

saat akşam sekizi dokuzu bulduğunda tam hesabı ödeyip kalkıyordum ki eski bir arkadaş aradı, ''hadi sahilde bira yapalım'' !
zaten çakır keyifdim ve eve gidip köpeğimi doğal ihtiyaçları için dışarı çıkarmak durumundaydım ve üstüne bir de cila atarız be moruk diyerekten bir elimde tasma diğerinde poşette iki bira sahilin yolunu tuttum. haftasonuydu cuma akşamı sanırım. dışarısı kendini sıcaktan bunalıp dışarı atan insanlarla doluydu, ben biramı yudumlayıp yanımda köpeğim arkadaşımı bekliyordum ki birazdan o da bisikletiyle bana katıldı. biralarımızı devirip sahilde birkaç tur attıktan sonra taze biralarla tekrar yerimize kurulmuştuk.
başım zonkluyordu bir gariptim ve bu alkolden değildi. o gece kesinlikle birşeyler olacaktı.

tam evimin karşısında bir yere çöreklenmiştik bir taraftan muhabbet ediyor bir taraftan cila ( en azından benim için ) biralarımızı yudumluyorduk ki, bu esnada tam karşımızdaki banka yanında ufak köpeğiyle siyah tek parça mini elbisesiyle karanlıkta pek de seçilemeyen bir kız geldi oturdu.

saat artık geceyarısı oluyordu karşı bankımıza gelen kız tek başına köpeğiyle oturuyor bira içiyor ve arada sırada ağlıyordu, dikkatim ister istemez ona kaydı, zaten köpeğim de rahat durmuyor o ufaklığı gidip koklamak,tanışmak istiyordu. bende bir taraftan muhabbet etmeye, bir taraftan köpeğime sahip çıkmaya, bir taraftan da o gizemli kızı kesmeye çalışıyordum, evet başlıyordu ...


sanırım bu böyle birkaç saat devam etti, köpeklerimiz ne kadar koklaşmaya yakınlaşmaya yaklaşsa da biz hiç konuşmadık, ben sadece şapkamın altından meraklı gözlerle onu süzmekle yetindim o akşam, ama biliyordum ki o da bana bakıyordu ara sıra, ister istemez. ve geldiği gibi gitti. evimin sokağına girip gitti.

ertesi gün bu sefer bir iş arkadaşımı aradım, dedim naber hadi gel sahile içelim :D
aklımda aynı kızı görmek vardı, belki dedim olur ya gene karşılaşırız .
birkaç tur attıktan sonra gene aynı yere kurulmuş biralarımızı yudumluyorduk ki bu sefer uzun saçlı bir elemanla kız çıkageldiler ve aynı banka oturdular.
içim kıpır kıpır bir taraftan köpeğimi tutuyor bir taraftan da içimden küfrediyordum laayyyyn manitası varmış diye.

karşılıklı bakışmalarla biraz içtik, sonra arkadaşım yengen bekler ben kaçar dedi sattı gitti beni oracıkta, eh evlilik zor lol diye dalga geçip gönderdim elemanı. eh be diyerek naletler okuyarak gidip bir bira daha alıp yanlarındaki banka oturup köpeğimi banka bağlayıp devam ettim.
biram bitmişti ve günlerden cumartesi saat de geceyarısı falandı, canım sıkkındı ama bırakıp gitmek de istemiyordum. son bir bira daha almak için kalktığımda köpeklerimiz doğal tanışma seansı için birbirlerinin kıçını koklamaya başladığında ayak üstü biraz muhabbet ettik. biramı alıp tekrar yerime kurulduğumda içim bir garipti.
ha bu arada ufak bir enstantene geçeyim, son 2 aydır sigarayı bırakmış ve tütün içmeye başlamıştım, golden virginia paketimi çıkarıp sigara sarmaya çalışırken ben ansızın elinde sigara pakediyle aa burdan yakmazmısın diye gelip pat diye yanıma oturuverdi, şaşırmıştım. aldım yaktım oturduk beraber, bu arada yanındaki uzun saçlı '' hööyt napıyon lan sen'' şeklinde olağan bir tepki verdi doğal olarak. ayaküstü birkaç dakika konuştuktuktan sonra geri gitti arkadaşının yanına.

ben olayları çözümlemeye çalışırken biraz daha oyalanmaya karar verdim, yavaştan biramı yudumluyor ve bir sigara daha sarıyordum ki tekrar yanıma gelip bana da bir tane sararmısın diye yanıma tekrar oturuverdi. sardığım sigarayı ona ikram edip kendime yenisini yaparken biraz daha muhabbet ettik havadan sudan köpeklerden geyik yaptık sonra gene arkadaşının yanına gitti, bende yeter geç oldu deyip köpeğimi alıp evimin yolunu hüzün ve sevinç karışımı bir duyguyla orayı terk ettim.


pazar akşamı olmuştu, hala o gizemli kız kafamdaydı ki kendimi elimde bira aynı yerde oturur bulmam çok da uzun sürmedi açıkcası. bu sefer iki kız karşımda oturuyorlardı. o aynı hatun kişi bu sefer de yanında bir kızla çıkagelip aynı yere oturmuştu. ayak üstü merhabalaştık falan sonra bir baktık ki bank bizi almıyor geçtik hep beraber sahile oturduk başladık muhabbete.kaç saat geçti hatırlamıyorum ama laf lafı açıyor konuşuyorduk ve sahil artık bomboştu.içecek birşeyimiz kalmadığında kalkma zamanı gelmişti, bende hadi açık biryerler bulup bira alıp bana gidelim diye kaldırdım kızları. 7/24 açık bir yer biliyordum ordan biraz daha yolluk alıp kızları eve attım :D

saat sabah 4 falandı herhalde eve girdiğimizde ve ertesi gün iş vardı , pazartesi sendromu beni bekliyordu ama ben oralı bile değildim. hava aydınlanıncaya kadar konuştuk konuştuk konuştuk, sonra gizemli kız uyumak istedi bende ona yatağımı açtım, yatırdım ve salona dönüp kardeşiyle muhabbete biraz daha devam ettim. evet diğer kız kızkardeşiydi . gerçi çok uzun sürmedi o da bayıldı.
bir taraftan işe gitmem gerekiyordu, pazartesi sendromunun kralını yaşamam gerekiyordu herhalde ama canım hiç mi hiç işe gitmek istemiyordu. patronu aradım ve bir bahane uydurup işten kaytarmayı becerdim.
kızkardeş salonda koltukta bayılmıştı, gizemli abla ise içerde klimalı odada yatıyordu, yatak odam ise boştu. siz olsanız naparsınız ?
ben de usulca hem uyuyor mu diye bakıp hemde şansımı denemek için ablamızın yanına girip uyuyup uyumadığına baktım, seslendim ona ve uykulu yarı baygın bir ses bana cevap verdi. yanına yatıp yatamayacağımı sordum kibarca elimden geldiğince , nedenini sorduğunda tek klima burada ama deyiverdim. ve yanyana yatıyorduk. içim içime sığmasa da çaktırmadan elimden geldiğince taciz etmeden uslu uslu yatmaya çalışırken '' bana sarılır mısın '' dedi.


ve ben sarıldım, ilk defa onu kollarıma aldım
ve o sabah uyuyamadık , sarılıp öyle dakikalarca konuşmadan kaldık.




böyle başladı herşey , devamı haftaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...